تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/03/05 - 11:00
کد خبر: 167486

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه مازندران در واکنش به رقاصی در جشن فارغ‌التحصیلی:

هر جشنی در دانشگاه باید در شان فضای علمی و اسلامی باشد/ منتظر پاسخ مسئولین دانشگاه هستیم

هر جشنی در دانشگاه باید در شان فضای علمی و اسلامی باشد/ منتظر پاسخ مسئولین دانشگاه هستیم

حاجی‌پور گفت: انجمن اسلامی دانشجویان با توجه به رسالت فرهنگی و دانشجویی خود که ترویج فرهنگ ناب اسلامی در دانشگاه می‌باشد شدیدا نسبت به این موضوع موضع گرفته است و این مخالفت را به اطلاع ریاست و معاونت فرهنگی دانشگاه رسانده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: اتفاقات عجیب و غریبی که این روزها در سایه‌ی مماشات و اهمال مسئولین مربوطه در برخی از دانشگاه‌ها رخ می‌دهد، اعتراض جامعه دانشگاهی کشور را در برداشته است.

بر همین اساس و با توجه به اینکه یکی از دانشگاه‌هایی که این روزها به شدت درگیر حواشی رفتارهای غیراخلاقی در سایه سکوت مسئولین شده، دانشگاه مازندران است.

خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  گفتگویی در این باره با سعید حاجی‌پور، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه کرده است که گزیده‌ای از مشروح آن را در ادامه می‌خوانید:

حاجی پور، در مورد اتفاقاتی که در جشن فارغ التحصیلی دانشگاه مازندران رخ داده است و موجب برانگیختن اعتراض دانشجویان شده است گفت: برگزاری جشن فارغ التحصیلی در دانشگاه فی نفسه امری مثبت است که می تواند تداعی کننده دوران تحصیلی دانشجویان باشد. شورای فرهنگی دانشگاه نیز بنا بر اهمیت این موضوع در طی جلساتی که با حضور ریاست دانشگاه و معاون فرهنگی دانشگاه برگزار گردید به این موضوع پرداخت.

این فعال دانشجویی ادامه داد: در این جلسات بنده ضمن تاکید بر مثبت دانستن برگزاری چنین جشنی، برضرورت برگزاری صحیح این جشن تاکید کردم. طبیعی است که برگزاری این جشن باید در شان فضای علمی و اسلامی دانشگاه باشد. لذا بنده با توجه به مشکلاتی شبیه به امسال که در سال گذشته نیز پیش آمد بر این موضوع تاکید کردم که برگزاری این مراسم باید ضمن برخورداری از جذابیت های حلال، از انحرافات احتمالی به دور باشد.

دانشجوی دانشگاه مازندران اضافه کرد: متاسفانه همان طور که از فیلم منتشر شده از این مراسم بر می آید نحوه برگزاری این جشن به واسطه عدم تدبیر مسئولین برگزار کننده، به نحوی پیش رفت که با صحنه های بسیار زننده و نادرستی مواجه شدیم که می‌توان گفت که تقصیرات بسیار واضحی از طرف معاونت فرهنگی صورت گرفته است و انجمن اسلامی دانشجویان با توجه به رسالت فرهنگی و دانشجویی خود که ترویج فرهنگ ناب اسلامی در دانشگاه می‌باشد شدیدا نسبت به این موضوع موضع گرفته است و این مخالفت را به اطلاع ریاست و معاونت فرهنگی دانشگاه رسانده است و خواستار توضیح مسئولین دانشگاه در مورد این اتفاقت است.

سعید حاجی‌پور در مورد نحوه بازتاب این خبر در فضای رسانه‌ای و مجازی و واکنش‌ها به آن افزود: به هر حال جامعه مسلمان ما وجود چنین انحرافاتی را در فضای علمی دانشگاه به هیچ وجه بر نمی‌تابد. اما با هرگونه بازتاب غیر واقعی که بیشتر یا کمتر از واقعیت‌های اتفاق افتاده در این جشن باشد، مخالفیم و همواره بر موضع اصولی خود که مطالبه گری منطقی از مسئولین می‌باشد تاکید داریم و منتظر پاسخ مسئولین دانشگاه هستیم.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه مازندران ابراز داشت: مسئولین دانشگاه باید پاسخ دهند چه عواملی باعث آن شد که این جشن به سمتی کشیده شود که در آن حرکاتی بیگانه با شان یک دانشگاه در کشور اسلامی انجام شده است.

این فعال دانشجویی درمورد واکنش مسئولین دانشگاه نسبت به این موضوع گفت: انتظار ما از مسئولان دانشگاه این است که در این رابطه پاسخگو باشند؛ امیدواریم ظرف چند روز آینده پاسخ این سوالات را بدهند. ما تمایل نداریم که حتی به این مسئله فکر کنیم که مسئولان دانشگاه  از کنار این مسئله که مسبوق به سابقه نیز هست، بی تفاوت عبور کنند. هر چند انجمن اسلامی در صورت مشاهده چنین امری مطالبه‌گری خود را جدی‌تر پیگیری خواهد نمود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است
تفاهم با عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
حال علامه امینی وقتی از مسیر مشایه به نزدیک کربلا می‌رسید، منقلب می‌شد
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
کارکرد تراستی‌ها در صادرات انواع محصولات ایرانی
راهنمای خرید آسانسور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top