تاریخ انتشار: یکشنبه 1394/05/11 - 11:25
کد خبر: 174664

حرکت چراغ‌خاموش وزارت علوم

بعد از ماجرای بورسیه‌ها، اینبار لغو قرارداد هیئات علمی

بعد از ماجرای بورسیه‌ها، اینبار لغو قرارداد هیئات علمی

ماجرای دانشجویان بورسیه و حرف و حدیث‌های پیرامون آن، امروز به مسئله‌ی جایابی رسیده است؛ اما انگار وزارت علوم به همین توقف جایابی‌ها نیز قانع نمی‌شود و به دنبال لغو قراردادهای بعضی از هیئات علمی دانشگاه‌هاست.

خبرنامه دانشجویان ایران: وزارت علوم دولت یازدهم از همان ابتدای شکل پیری کابینه حسن روحانی، حواشی خاص خود را به همراه داشت تا جایی که به عقیده بسیاری، پرحاشیه ترین وزارتخانه دولت تدبیر و امید بوده و هنوز هم هست.

به گزارش خبرنگار صنفی – آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ماجرای دانشجویان بورسیه و حرف و حدیث‌های پیرامون آن، امروز به مسئله‌ی جایابی رسیده است؛ اما انگار وزارت علوم به همین توقف جایابی‌ها نیز قانع نمی‌شود و به دنبال لغو قراردادهای بعضی از هیئات علمی دانشگاه‌هاست.

هنوز جنجال وزارت علوم در قضیه بورسیه‌ها تمام نشده که مسئولان این وزارتخانه در پی دستاویزی جدید برای جنجال آفرینی همکاری 300 عضو هیئت علمی دانشگاه پیام‌نور را لغو کردند و این اتفاق در حالی رقم می‌خورد که چندی قبل رهبر انقلاب نسبت به افت رشد علمی کشور تذکر داده بودند.

300 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام‌ نور که یا قرارداد پیمانی دارند یا مدت‌هاست فرآیند جذب آنها در حال انجام است، به بهانه نداشتن فراخوان جذب توسط وزارت علوم لغو همکاری می‌شوند و این در حالی است که پرونده جذب این دسته از اعضای هیات علمی قبل از مکانیسم فرایند جذب بوده که در دولت جدید متوقف شده است. (جزئیات بیشتر از اینجـــــــا)

بعد از مشخص شدن نتایج بررسی‌های مجلس از پرونده‌ی سه هزار دانشجوی بورسیه‌ای که برچسب غیرقانونی بودن روند تحصیل در این دولت به آنها زده شد، کمیسیون اصل نود مجلس رسما اعلام کرد به جز سی و اندی پرونده، باقی پرونده‌ها مشکل حقوقی و آئین‌نامه‌‌ای ندارد.

این در حالی است که وزارت علوم، هنوز هیچ تغییر در اعلام لغو بورس این سه هزار نفر را نداده است؛ از طرفی در حال تلاش برای عدم جایابی این دانشجویان به عنوان هیئت علمی در دانشگاه‌ها است.

یکی از دانشجویان بورسیه در گفتگو با «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ گفته بود که وزارت علوم، به تمامی دانشجویان بورسیه تعهد محضری داده است که جایابی را بر عهده می‌گیرد.

این دانشجوی بورسیه که بورسیه‌اش لغو شده است همچنین گفت: ماجرای کسری‌های چند صدمی و نهایتا چند دهمی معدل یا بالا بودن سن، مسئله‌ای بود که طبق آئین نامه، با تشخیص شورای مرکزی بورس وقت، برای بعضی از دانشجویان، بالامانع در نظرگرفته شده است. (متن کامل مصاحبه از اینجـــــــا)

گفتنی است با توجه به کسری حدود 25 هزار نفری اعضای هیئت علمی در کشور، رفتار وزارت علوم در مواجهه با مسئله بورسیه‌هایی که قانونی بودن آن‌ها نیز برای بزرگترین مرجع قانون گذاری در کشور(مجلس شورای اسلامی) نیز مسجل شده است، بیشتر از اینکه بخواهد عجیب به نظر برسد، قابل تامل است.

اقدام فوق عجیب اخیر این وزارتخانه در لغو قرارداد 300 عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور، دلیل دیگری بر این رفتار نا معقول است.

از طرفی این تعدیل نیروها در حالی رقم می‌خورد که جذب چراغ خاموش هیئات علمی در جایی مثل دانشگاه آزاد، به سرعت در حال انجام است به طوریکه در یک مرحله حدود 5 هزار هیئت علمی قرار است جذب این دانشگاه شوند. (جزئیات بیشتر از اینجـــــــا)

با توجه به آنچه مجلس از استیضاح فرجی دانا و رای اعتماد به فرهادی انتظار داشت، به نظر می‌رسد، فاز حرکت وزارت علوم با تغییر وزیر هیچ تغییری نکرده اما چراغ خاموش در حال حرکت است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تجربه آبان ۹۸ و مرداد ۴۰۴ نشان داد گران‌سازی بنزین تأثیر مثبت ندارد
معرفی بهترین صرافی ها بدون محدودیت سنی
استقلال با دیوار پنج‌نفره به استقبال لیگ برتر می‌رود
تهدید خطرناک ایران علیه نظامیان آمریکایی به روایت وال استریت
از توقیف دارایی‌ها تا بازگرداندن منابع به بیت‌المال
شرط ایران قوی، وحدت حول محور ولایت است
مهم‌ترین تاسیسات انرژی جهان در تیررس موشک‌های ایرانی
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
امنیت زائران اربعین و انتقام خون رهبر شهید معامله‌پذیر نیست
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top