تاریخ انتشار: یکشنبه 1394/07/05 - 09:38
کد خبر: 180285

ایرانی در واکنش به اظهارات روز گذشته هاشمی:

آقای وزیر! وظیفه دانشجویان تنها درس خواندن نیست

آقای وزیر! وظیفه دانشجویان تنها درس خواندن نیست

به نظر میرسد بیان چنین دیدگاهی توسط آقای قاضی زاده هاشمی را به هیچوجه نباید ساده انگارانه درنظر گرفت و این سخنان را میتوان نشان دهنده دیدگاه دولت یازدهم نسبت به دانشجویان و حتی با کمی تامل نسبت به عموم مردم دانست. البته رفتارهای دو سال گذشته هم این مطلب را تایید میکند.

خبرنامه دانشجویان ایران: روز گذشته بود که قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت در سخنرانی خود بمناسبت آغاز سال تحصیلی با بیان این مطلب که "درس خواندن تنها وظیفه‌ای است که امروز دانشجویان بر عهده دارند" در اظهاراتی قابل تامل گفت: دانشجویان امور مملکتی را به صاحبان آن یعنی رهبری، دولت و مجلس واگذار کنند. در واقع نیازی نیست که شما در همه حوزه‌ها وارد شده و اظهارنظر کنید!

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ایمان ایرانی، عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در مطلبی در واکنش به این اظهارات نوشت: جناب آقای دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر محترم بهداشت دولت یازدهم اخیرا در همایشی که به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید در مشهد مقدس برگزارشد سخنانی را خطاب به دانشجویان مطرح کرده اند که باعث نگرانی عمیق بدنه دانشجویی کشور شده است. ایشان در آن سخنرانی که خبر آن در خبرگزاری ها هم بازتاب داشت می فرمایند: "درس خواندن تنها وظیفه‌ای است که امروز دانشجویان بر عهده دارند که باید فقط به آن بپردازند و امور مملکتی را به صاحبان آن  واگذار کنند. نیازی نیست که شما در همه حوزه‌ها وارد شده و اظهارنظر کنید."

ایمان ایمانی

متاسفانه این سخنان با توصیه های همیشگی رهبر معظم انقلاب تضاد آشکاری دارد. توصیه هایی که قطعا آقای وزیر هم از آن ناآگاه نیستند. رهبر معظم انقلاب بارها در سخنرانی های خود خطاب به دانشجویان بیان کرده اند که آنها نباید نسبت به مسال سیاسی کشور بی تفاوت بوده و باید ضمن داشتن تحلیل درست در مسائل ورود پیدا کرده و موضع داشته باشند. ایشان در دیدار اخیر رمضانی خود با دانشجویان هم بار دیگر تاکید میکنند که آرمانخواهی اولین فریضه دانشجویان است.

حضرت امام خامنه ای می فرمایند: «حرکت سیاسی دانشجویان و کار سیاسی در دانشگاه‌ها چیز مثبتی است. من سال‌ها پیش در همین حسینیه یک جمله‌ای گفتم که آن وقت بعضی از مسئولان هم گله‌مند شدند. آن جمله راجع به تحرک سیاسی دانشجویان در دانشگاه‌ها بود؛ این لازم است؛ نه فقط برای این‌که دانشجو تخلیه بشود. بعضی خیال می‌کنند که تحرک سیاسی دانشجویان در دانشگاه‌ها، فقط فایده‌اش این است که این جوان یک خُرده تخلیه بشود؛ نه، این جوان را ما برای فردای اداره‌ی کشور لازم داریم. این باید سیاست را بفهمد؛ مغزش در زمینه‌ی سیاست، مغز پخته و کارآمدی باشد؛ و اِلّا فریبش می‌دهند و زمینش می‌زنند. خوب، این لازم است؛ منتها آن‌چه که لازم است، قدرت تحلیل و فهم سیاسی است.» (  بیانات در دیدار رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی 24/05/1385)

  «پناه بر خدا از آن روزی که کسانی مسؤولیت هایی را در کشور به عهده بگیرند، در حالی که فهم سیاسی ندارند و قادر به تشخیص امواج سیاسی دنیا نیستند! این کار چه موقع باید انجام گیرد؟ در طول زندگی؛ بخصوص در دوره‌ی جوانی. محیط دانشجویی هم محیط خیلی خوبی است» (بیانات در جلسه پرسش و پاسخ مدیران مسئول و سر دبیران نشریات دانشجویی 04/12/1377)

«من این تشکر را از تشکلهای دانشجوئی بکنم. من پارسال یا پیارسال بود که در همین جلسه به دانشجوها خطاب کردم، گفتم چرا در مسائل اجتماعی موضع نمیگیرید و وارد نمیشوید؟ من خوشبختانه می‌بینم در این دو سه سال اخیر موضعگیری در مسائل گوناگون، در محیطهای دانشجوئی و جوانهای دانشجو، خیلی بارز است؛ خب، این خوب است؛ این را من تقدیر میکنم و تشکر میکنم» (دیدار با دانشجویان کشور16/5/1391)

به نظر می رسد بیان چنین دیدگاهی توسط آقای قاضی زاده هاشمی را به هیچوجه نباید ساده انگارانه درنظر گرفت و این سخنان را میتوان نشان دهنده دیدگاه دولت یازدهم نسبت به دانشجویان و حتی با کمی تامل نسبت به عموم مردم دانست. البته رفتارهای دو سال گذشته هم این مطلب را تایید میکند.

متاسفانه دولت مردان در دو سال اخیر نشان داده اند که از بی اطلاعی مردم نسبت به اتفاقات جامعه و کارهای آنها کاملا استقبال می کنند. مخفی کاری دولت در پرونده توافق هسته ای، فساد کرسنت و .. از طرفی و برخوردهای تند و توهین آمیز با منتقدین و بی سواد، بی شناسنامه، بروید به جهنم، افراطی و ... خواندن آنها همه حاکی از چنین رویکردی می باشد. اخیرا هم که وزیربهداشت دولت صریحا دانشجویان که همیشه قشر پیشرو و مطالبه گر در مسایل کشور بوده اند را دعوت میکنند که امورات کشور را به صاحبان اصلی آن بسپارند و فقط دنبال درس خواندن  باشند! دلیل چنین دعوتی کاملا مشهود است. اگر بدنه مردم و بخصوص جنبش دانشجویی از مسائل کشور ناآگاه و دور باشد دیگر میشود هر کاری را به هر صورتی انجام داد و انتقادی هم از طرف افکار عمومی مطرح نخواهد شد . و در همین صورت است که توافقی که خطوط قرمز نظام را رد کرده و صدها ایراد هسته ای و حقوقی دارد توسط تیم رسانه ای همسو با دولت به عنوان فتح الفتوح معرفی شده وبرای آن جشن گرفته می شود و مردمی که از جزئیات ماجرا اطلاعی ندارند تحت تاثیر این فضاسازی قرار میگیرند.

باید به مسئولین محترم دولت یازدهم یادآوری کرد که از ابتدای انقلاب همواره این حمایت ها و حضور به موقع مردم و قشرهای پیشرو مانند دانشجویان و روحانیت بوده که پشتوانه مسئولین برای برطرف کردن مشکلات و عبور از بحران ها بوده است. سخن دکتر قاضی زاده برای علم آموزی دانشجویان بسیار حرف درستی است و توصیه های رهبرعزیز انقلاب هم در همین راستا است اما ایشان باید بدانند وظیفه دانشجویان تنها درس خواندن نیست وبرخلاف سخنان ایشان دانشجویان همچون گذشته به صورت جدی در مسائل کشور ورود پیدا کرده و مطالبه گری های خود را در راستای آرمان های انقلاب اسلامی ادامه میدهند. ان شاالله.

در پایان بد نیست واکنش تند رهبر معظم انقلاب نسبت به کسانی که می خواهند دانشجویان کشور غیرسیاسی باشند و کاری به امور کشور نداشته باشند را با هم مرورکنیم: «بنده دلم می خواهد این جوانان ما شما دانشجویان؛ چه دختر، چه پسر و حتّی دانش‌آموزان مدارس روی این ریزترین پدیده‌های سیاسی دنیا فکر کنید و تحلیل بدهید. گیرم که تحلیلی هم بدهید که خلاف واقع باشد؛ باشد! خدا لعنت کند آن دستهایی را که تلاش کرده‌اند و می کنند که قشر جوان و دانشگاه ما را غیرسیاسی کنند. کشوری که جوانانش سیاسی نباشند، اصلاً توی باغ مسائل سیاسی نیستند، مسائل سیاسی دنیا را نمی فهمند، جریان های سیاسی دنیا را نمی فهمند و تحلیل درست ندارند. مگر چنین کشوری می تواند بر دوش مردم، حکومت و حرکت و مبارزه و جهاد کند!؟ »

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
حسین
1394/07/05 - 09:45

برادر عزیزم ایمان ایرانی، بهتر نیست بجای اعلامیه صادر کردن، جلسات سازمان یافته و دوره ای برای تحلیل سیاسی تشکیل دهید و نتیجه این جلسات را بصورت مکتوب بعنوان درخواست صریح و روشن تشکل سیاسی خود از دولت، مجلس و بقیه ارگان های حکومتی منتشر کنید؟ جواب آقای رئیس اعلامیه نیست، کار عملی سیاسی است.
تورهای مسافرتی آفری
نقش سیگار و الکل در تشدید خطر نوعی سرطان در زنان
نگرانی سازمان ملل از احتمالِ افزایش مرگ‌ومیر مادران باردار در جهان
کفش‌های مناسب آرسی شوز برای استایل‌های مختلف
نقش ماموگرافی در ارزیابی سلامت قلب زنان
۵ شغل مناسب برای دانشجویان رشته برق و الکترونیک در صنعت
جان باختن ۷ کارگر معدن در مهماندویه دامغان
در بمباران غزه، اسرائیل از چه تسلیحاتی استفاده می‌کند؟
سریال‌های جدیدی که قرار است به تلویزیون برسند
مردم و اعتقادم را بر دوستی ترجیح دادم
یرساخت محاسباتی قوی هوش مصنوعی در کشور راه‌اندازی شد
جزئیات تغییرات دستمزد مبنای کسر حق‏‌بیمه در سال ۱۴۰۴
لغو بی سر و صدای ویزای دانشجویان خارجی در آمریکا
امیدوارم به فینال جام جهانی فوتسال برسیم
توضیحات متروی تهران درباره ورود یک خانم به حریم ریلی
بازنگری در ساختار بسیج اساتید
غیبت ستاره‌های وزنه‌برداری در قهرمانی آسیا/ دختران به چین نمی‌روند
مذاکرات هسته‌ای ایران با این دو کشور فردا برگزار می‌شود
طرح دوفوریتی برنامه جامع سرمایه گذاری در تهران؛ در جلسه فردای شورا
دلخوری پرنس هری از حضور فرزندانش در تبلیغات برند تجاری همسرش
این ۱۵ نفر در پرسپولیس به کرونا مبتلا شدند
شفر: اولیور کان بهترین شاگردم بود/ سخت است استقلال مدعی شود
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top