تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/01/04 - 18:05
کد خبر: 195879

ده نکته جالب به مناسبت ده سالگی توئیتر

ده نکته جالب به مناسبت ده سالگی توئیتر

توئیتر علی‌رغم اینکه در حال حاضر با نگرانی‌ها و انتقادهای گوناگونی در خصوص آینده سرویس‌دهی خود به کاربران دست و پنجه نرم می‌کند اما این غول چندرسانه‌ای فعال در حوزه شبکه‌های اجتماعی، با قابلیت‌های ویژه ارسال پیام‌های کوتاه در جایگاه کنونی هم داشته‌های زیادی دارد که جشن‌گرفتن دهمین سال تولدش را دلچسب می‌کند.

خبرنامه دانشجویان ایران: توئیتر علی‌رغم اینکه در حال  حاضر با نگرانی‌ها و انتقادهای گوناگونی در خصوص آینده سرویس‌دهی خود به کاربران دست و پنجه نرم می‌کند اما این غول چندرسانه‌ای فعال در حوزه شبکه‌های اجتماعی، با قابلیت‌های ویژه ارسال پیام‌های کوتاه در جایگاه کنونی هم داشته‌های زیادی دارد که جشن‌گرفتن دهمین سال تولدش را دلچسب می‌کند.

به گزارش سرویس فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ توئیتر که اکنون دامنه فعالیت آن از ارائه راهکاری ساده در حوزه شبکه اجتماعی فراتر رفته، به بلندگویی برای برقراری ارتباط میان افراد مشهور و طرفدارانشان تبدیل شده و ابزارهایی به‌منظور استفاده در فرایند راه‌اندازی و مدیریت حرکت‌های اجتماعی و نقادانه را پیش روی کاربران قرار داده است. علاوه بر این، این غول دنیای ارتباطات به منبعی برای انتشار خلاصه اخبار و سرخط‌های مهم روز در دنیای خبر نیز تبدیل شده است.

مسئولان این شرکت در متن ویژه‌ای که منتشر شده از جشن گرفتن دهمین سالروز راه‌اندازی این شبکه اجتماعی، به‌طور همزمان و در دفاتر این شرکت در سراسر جهان خبر داده‌اند. این خبر در قالب متنی با مضمون زیر انتشار یافته است:

"همزمان با رسیدن به این جایگاه ویژه، از شما می‌خواهیم تا این روز را جشن بگیرید. با آغاز بیست و یکم ماه مارس، تمامی دفاتر ما در سراسر جهان قدردانی و تشکر خود را از کاربران اعلام خواهند کرد. خوشحالیم که امکان جشن‌گرفتن چنین روزی در کنار شما میسر شده است."

با این مقدمه کوتاه به مناسبت دهمین سالگرد راه‌اندازی شبکه محبوب توییتر، در ادامه نگاهی خواهیم داشت به 10 خاطره به‌یادماندنی که به صفحات شاخص در دوران حیات باشکوه این شبکه اجتماعی تبدیل شده‌اند.

اولین توییت تاریخ
اولین توییت منتشر شده در شبکه توییتر توسط موسس و مدیرعامل سابق و فعلی این شرکت، جک درسی پیش روی کاربران قرارگرفت. این توییت با مضمون “just setting up my twttr" در تاریخ 21 ماه مارس سال 2006 میلادی در این شبکه اجتماعی قرارگرفت. 

از twittr تا twitter
در ابتدای راه‌اندازی این شبکه اجتماعی از عنوان twittr برای آن استفاده می‌شد. البته این نام‌گذاری مربوط به دوران تاریک  Web 2.0 و زمانی بود که کاربران تصور می‌کردند حذف حروف صدادار از عناوین و اسامی مختلف، جذابیت خاصی دارد. 

درآمدهای چشمگیر
بدنیست بدانید میزان درآمد توییتر از 28.3 میلیون دلار در سال 2010 به رقم باورنکردنی 2.22 میلیارد دلار در 2015 رسیده است. توییتر در این راه با مشکلات و موانع زیادی دست و پنجه نرم کرده اما به‌نظر می‌رسد رویارویی با این مشکلات، برای مدیران و مسئولان این شرکت، نتیجه شیرینی را به همراه داشته است. با این وجود زود قضاوت نکنید و ادامه مطلب را در خصوص هزینه‌های این شرکت هم بخوانید.

هزینه‌های چشمگیر
در طول ده سال فعالیت در سطح اول حوزه شبکه‌های اجتماعی، توییتر 2.09 میلیارد دلار ( تا دسامبر 2015) از درآمد خود را از دست داده است. با نگاه به چشم‌انداز نه‌چندان روشن این شرکت در سال‌های پیش رو، مسئولان توییتر باید امیدوار باشند این رقم از مقدار کنونی فراتر نرود. 

حلقه تکراری مدیران عامل
در طول حیات باشکوه خود، توییتر چهار مدیرعامل را در طول مدت ده سال حیات، به خود دیده است. جک‌درسی، ایوان ویلیامز، دیک کوستولو و مجددا جک درسی سکان‌داران توییتر در هدایت آن به سمت مقصد کنونی بوده‌اند. 

اشتغال‌زایی توئیتر
در پایان ماه دسامبر سال 2015، تعداد کارکنان تمام وقت توییتر 3900 نفر عنوان شده است. این شرکت در طول پنج سال گذشته 3700 نفر را به استخدام خود درآورده است. این در حالی است که در پنج سال اول حضور این شرکت در حوزه شبکه‌های اجتماعی تنها 200 نفر به فعالیت در این شرکت مشغول بودند. 

بیشترین آمار ریتوییت و لایک
تصویری که از مراسم اسکار در ماه مارس 2014 توسط Ellen DeGeneres منتشر شد همچنان بیشترین آمار ریتوییت (بازتوییت!) و لایک در توییتر را به خود دیده است. 

انتخاب نام
Noah Glass از تیم پایه‌گذار توییتر، این عنوان را در حالی که در قسمت tw دیکشنری در حال جستجو بود به‌طور کاملا اتفاقی برای آن انتخاب کرد. 

بیشترین دنبال‌کننده
کیتی پری با 84.77 میلیون دنبال کننده در صدر محبوب‌ترین افراد فعال در توییتر قراردارد.

پیشنهاد خریدی که نهایی نشد
در ماه نوامبر سال 2008، شرکت فیس‌بوک رقم 500 میلیون دلار را برای خرید توییتر پیشنهاد داد که در زمان خود، پیشنهاد چشمگیری بود اما فرایند فروش با مخالفت مدیران این شرکت روبرو شد و البته بدنیست بدانید در موقعیت کنونی ارزش توییتر به 11.7 میلیارد دلار رسیده است (ارزش فعلی فیس‌بوک، 36.3 میلیارد دلار عنوان شده است)

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تحریم های جدید آمریکا علیه ایران، ۸ فرد و ۱۵ نهاد تحریم شدند
تصاویر ورود سیلاب شدید به گلزار شهدای کرمان
صورت‌ حساب سنگین غزه برای تل آویو
حمله پهپهادی نیروهای امنیتی ایران به خودروی تروریست‌ها
بازداشت مرزبان ایرانی توسط‌ طالبان
تصمیم فرهاد مجیدی برای پایان دادن به همه شایعات
فیلم| عقلانیت انقلابی به دنبال حل نظام مسائل کشور
با شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا آشنا شوید
فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! +عکس
همسر سید مصطفی خمینی درگذشت
بستری شدن آیت الله شیرازی در بیمارستان
نیروی دریایی ارتش به داد سیل زدگان سیستان و بلوچستان رسید +فیلم
پشت پرده سفر محرمانه ۲ مقام نظامی و امنیتی اسرائیلی به قاهره
رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه
یک تاکسی پر از گلهای تازه
تقدیر از رزمندگان عملیات حمله به اسرائیل
توماج صالحی حتما اعدام نمی شود اما...
به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
عملیاتی که صهیونیست‌ها را مضحکه تمام جهان کرده است
بارندگی‌های فراگیر اردیبهشتی تا کی ادامه دارد؟
اوضاع این رژیم حسابی بیخ پیدا کرده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top