تاریخ انتشار: شنبه 1395/06/06 - 09:46
کد خبر: 208150

پای فزانسه به میدان گازی پارس جنوبی باز شد

یک مقام مسئول از امضای قرارداد با یک شرکت فرانسوی برای اجرای برنامه مطالعاتی افت فشار گاز در پارس جنوبی خبر داد و گفت: تا ۲ سال آینده مناقصات جدیدی در این میدان مشترک گازی برگزار می شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: یک مقام مسئول از امضای قرارداد با یک شرکت فرانسوی برای اجرای برنامه مطالعاتی افت فشار گاز در پارس جنوبی خبر داد و گفت: تا ۲ سال آینده مناقصات جدیدی در این میدان مشترک گازی برگزار می شود.

محمد مشکین فام در گفتگو با مهر در تشریح برنامه جدید مقابله با افت فشار گاز در فازهای مختلف پارس جنوبی، گفت: هم اکنون نصب ایستگاه‌های تقویت فشار گاز مهمترین سناریوی مقابله با افت فشار گاز در این میدان مشترک است.

مدیر مهندسی و ساختمان شرکت نفت و گاز پارس با اعلام اینکه اجرای طرح‌های تقویت فشار گاز دومین مرحله توسعه پارس جنوبی پس از بهره‌برداری از فازهای جدید این میدان گازی خواهد بود، تصریح کرد: اجرای این طرح در مقایسه با ساخت و راه‌اندازی فازهای موجود بسیار عظیم تر و پیچیده تر است.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه هم اکنون وزن هر سکوی گاز در پارس جنوبی با هدف تولید روزانه یک میلیارد فوت مکعب گاز طبیعی حدود ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ تن است، اظهار داشت: این درحالی است که وزن تاسیسات تقویت فشار گازی که باید در پارس جنوبی نصب شود حدود ۲۰ هزار تن خواهد بود.

وی با بیان اینکه به عبارت دیگر وزن تاسیسات تقویت فشار گاز حدود ۱۰ برابر وزن سکوهای موجود تولید گاز در پارس جنوبی خواهد بود، بیان کرد: برای اجرای این برنامه کلان تاکنون قراردادی با یک شرکت فرانسوی برای تکمیل مطالعات امضا شده است.

مشکین فام با یادآوری اینکه به زودی دومین قرارداد مشاوره‌ای با یک شرکت بین‌المللی امضا خواهد شد، تاکید کرد: پیش بینی می‌شود مراحل مطالعات اولیه اجرای این طرح حدود ۶ ماه طول بکشد.

مدیر مهندسی و ساختمان شرکت نفت و گاز پارس با بیان اینکه پس از انجام مطالعات، با همفکری مشاور نسبت به انتخاب بهترین سناریو برای ساخت و نصب تاسیسات تقویت فشار گاز اقدام خواهد شد، تبیین کرد: در نهایت در مدت زمان یک سال باید مطالعات پایه اجرای این طرح گازی انجام شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه در مجموع تا دو سال اینده مناقصات جدید گازی ایران برای نصب تاسیسات تقویت فشار گاز پارس جنوبی آغاز خواهد شد، خاطرنشان کرد: این مناقصات بر اساس اولویت فازهایی که با افت فشار گاز روبرو شده‌اند، برگزار خواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
حضور مسئولین نظام در مراسم روز قدس در تهران +عکس
راهپیمایی روز قدس در قم +عکس
حضور دانشجویان نیجریه‌ای در راهپیمایی روز قدس در تهران
تاکید عمار حکیم بر بزرگداشت روز جهانی قدس
افراد شب‌زنده‌دار بیشتر در معرض افسردگی‌ هستند
ابوترابی: افزایش وحدت ملی و انسجام اسلامی راه خلق قدرت است
واتس‌اپ در آیفون می‌تواند برنامه پیش‌فرض تماس و پیامک شود
اسلامی: دنیای امروز در مقابل جنایت‌های رژیم صهیونیستی به بیداری رسیده‌ است
عراقچی: موضوع مقاومت و حمایت از آرمان فلسطین قابل مصالحه نیست
اژه‌ای: حمایت و دفاع از مظلومین و مستضعفین، یک اصل اساسی و خدشه‌ناپذیر است
رژیم صهیونیستی ورود نمازگزاران به مسجد الاقصی را باز هم محدود کرد
ثبت بیش از ۲۴ هزار تخلف رانندگی با کمک بازرسان نامحسوس کنترل ترافیک
جلیلی: ملت فلسطین محاسبات مستکبران را بر هم زد
لاریجانی: نباید گول پر حرفی اسرائیل را خورد
فیلم| واکنش جالب امباپه به مجسمه‌اش!
مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس در مشهد +عکس
امامعلی رحمان عید فطر را به پزشکیان تبریک گفت
پیشنهاد ترامپ به حماس: آزادی شهروند آمریکایی در ازای آتش‌بس
اعلام آمادگی اردوغان برای میزبانی مذاکرات صلح اوکراین
سامسونگ در آستانه رونمایی از تلویزیون‌های نسل جدید
ایران ادامه حملات غیرقانونی آمریکا به یمن را به شدت محکوم کرد
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top