تاریخ انتشار: شنبه 1395/06/06 - 14:12
کد خبر: 208187

در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود؛

ششمین دوره مسابقات بین‌المللی رباتیک و هوش مصنوعی

ششمین دوره مسابقات بین‌المللی رباتیک و هوش مصنوعی

رئیس اداره انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از برگزاری ششمین دوره مسابقات بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی این دانشگاه در فاصله زمانی ۱۰ تا ۱۵ آذرماه خبر داد و گفت: مرحله پیش ثبت نام تیم ها در دو بخش دانشجویی و دانش آموزی از دهم شهریورماه به صورت اینترنتی آغاز و تا پنجم مهرماه ادامه دارد.

خبرنامه دانشجویان ایران: ششمین دوره مسابقات بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی آذرماه امسال در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.

به گزارش سرویس فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سروش صادق نژاد، رئیس اداره انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از برگزاری ششمین مسابقات بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی این دانشگاه در فاصله زمانی ۱۰ تا ۱۵ آذرماه خبر داد و گفت: مرحله پیش ثبت نام تیم ها در دو بخش دانشجویی و دانش آموزی از دهم شهریورماه به صورت اینترنتی آغاز و تا پنجم مهرماه ادامه دارد.

وی افزود: تیم ها از ۲۰ شهریور تا ۳۰ مهرماه فرصت دارند مدارک فنی مرتبط با فعالیت های خود در این مسابقات را از طریق سایت جشنواره به نشانی autcup.aut.ac.ir ارسال کنند و بررسی فنی تیم ها نیز از اول تا پانزدهم آبان ماه انجام می شود.

رئیس اداره انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: ثبت نام قطعی تیم ها در ۵ لیگ دانشجویی و سه لیگ دانش آموزی ۱۰ آبان تا یکم آذرماه انجام خواهد شد.

صادق نژاد در خصوص لیگ های رقابتی جشنواره رباتیک امیرکبیر نیز گفت: مسابقات دانشجویی در ۵ لیگ ربات های انسان نما، مین یاب، کار، ریز پرنده و مسیریاب پیشرفته برگزار می شود.

وی ادامه داد: برای اولین بار در نظر داریم در لیگ ربات های انسان نما المپیک برگزار کنیم و طبق برنامه ریزی صورت گرفته، ربات های انسان نما در جشنواره رباتیک امسال در مسابقات فوتبال، بسکتبال، تیراندازی، وزنه برداری، راگبی، ژیمناستیک، تکواندو و برخی مواد دو میدانی با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

رئیس اداره انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه این جشنواره با نظارت و همکاری فدراسیون جهانی رباتیک (فیرا) برگزار می شود، افزود: برگزاری این المپیک رباتیک، مقدمه ای برای به رسمیت شناخته شدن آن در مسابقات آتی فیرا و گسترش آن در سطوح پیشرفته و به صورت جهانی خواهد بود.

صادق نژاد گفت: سال گذشته با همکاری انجمن رباتیک افغانستان، مسابقات رباتیک دانشجویان غیرایرانی در حاشیه جشنواره ما برگزار شد که امسال بنا به درخواست دانشجویان غیرایرانی، رقابت های آنها در جشنواره اصلی تجمیع شده و در لیگ ربات های مسیریاب پیشرفته برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: در بخش دانش آموزی نیز سه لیگ شامل ربات های انسان نما، ربات های ترابری و ربات های مسیریاب پیش بینی شده است که لیگ مقدماتی ربات های مسیریاب مختص تیم های غیرایرانی خواهد بود.

رئیس اداره انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزاری نمایشگاهی از آخرین دستاوردها و نوآوری های حوزه رباتیک و هوش مصنوعی با حضور نمایندگان بخش های دانشگاهی، پژوهشگاهی و شرکت های خصوصی را از جمله برنامه های جانبی ششمین جشنواره بین المللی رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top