تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/06/07 - 05:55
کد خبر: 208248

درگیری خونین در جنوب تهران

در درگیری مرگبار اراذل و اوباش در یکی از پارک های جنوب تهران ۴ نفر زخمی شدند. با مرگ جوان ۲۵ ساله که به شدت از ناحیه گلو زخمی شده بود پرونده برای رسیدگی بیشتر در اختیار اداره دهم قرار گرفت.

خبرنامه دانشجویان ایران: در درگیری مرگبار اراذل و اوباش در یکی از پارک های جنوب تهران ۴ نفر زخمی شدند. با مرگ جوان ۲۵ ساله که به شدت از ناحیه گلو زخمی شده بود پرونده برای رسیدگی بیشتر در اختیار اداره دهم قرار گرفت.
 
به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از مهر، ساعت ۸ شب جمعه گذشته ماموران کلانتری ۱۵۸ کیانشهر در جریان وقوع یک مورد درگیری خونین در یکی از پارک های منطقه قرار گرفتند. با حضور ماموران در خیابان همتی مشخص شد درگیری بین ۳۰ جوان قمه به دست رخ داده است و در جریان آن ۴ نفر مجروح شده اند که حال یکی از مجروحین وخیم است.  
 
بلافاصله هر ۴ مصدوم به بیمارستان بازرگان منتقل شدند. و یکی از مصدومان که از ناحیه گردن هدف ضربه قمه قرار گرفته بود روی تخت بیمارستان جان سپرد. با اعلام خبر فوت جوان ۲۵ ساله تیمی از ماموران اداره ۱۰ پلیس آگاهی همراه بازپرس ایلخانی از شعبه هشتم دادسرای امور جنایی تهران برای تحقیقات ویژه به بیمارستان اعزام شدند.
 
بررسی های اولیه ماموران پلیس نشان می داد دعوا به دلیل اختلاف خانوادگی رخ داده بعد از آن جوانان هر دو خانواده با چوب و قمه به جان هم افتاده اند. و بعد از زخمی شدن ۴ نفری که به بیمارستان منتقل شدند بقیه اعضای فامیل صحنه دعوا را ترک کرده اند.
 
کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی در مرحله دیگری از تحقیقات متوجه شدند قربانی حادثه عادل ۲۵ ساله است که یکی از برادرها و پسر عمویش در این درگیری هدف ضربات چاقو قرار گرفته اند و برای درمان همراه با یکی دیگر از افراد شرکت کننده در این نزاع دسته جمعی به بیمارستان منتقل شده اند.
 
بنا به این گزارش، در این مرحله تاکنون ۴ متهم که در این نزاع حضور داشته اند بازداشت شده و با شناسایی متهم به قتل عادل تحقیقات برای دستگیری عامل اصلی این جنایت به دستور بازپرس ایلخانی در دستور کار ماموران اداره ۱۰ پلیس آگاهی تهران قرار دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سردار رحیمی: حجم قاچاق سالانه معادل یک سوم اقتصاد کشور است
پوتین: دستور حملات تلافی‌جویانه به زیرساخت‌های انرژی اوکراین صادر شد
دانشجوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزیده جایزه البرز نخبگانی شد
کارت آزمون‌های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
جزئیات آزمون‌های مرکز وکلا اعلام شد
«مدال نانو» مشمول امتیاز نخبگی شد
احتمال وقوع امواج سرمای شدید و نوسانات بارشی در کشور
محکومیت اقدام غیرقانونی آمریکا علیه متقاضیان آزمون‌های بین‌المللی
مهلت انتخاب رشته آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۵ تمدید شد
امروز ایران بیش از دشمن توانسته توان نظامی خود را بازسازی کند
خاموشی های برق کاهش می‌یابد
ترکیب احتمالی استقلال برای دیدار با پرسپولیس
تأمین ۱۸ میلیارد دلار ارز واردات
اگر نگران گرسنگی مردم‌ هستید، کارنامه خود در مجلس را ببینید
حمایت اجلاس شانگهای از تمامیت و وحدت اراضی ایران
وزیر خارجه پاکستان خواستار اجرای تفاهم‌نامه آمریکا و ایران شد
شی‌جین‌پینگ: جهان چندقطبی را جایگزین قانون جنگل و زورگویی کنیم
موضع گیری جدید اردوغان درباره صلح باکو و ایروان
خشم مردم فنلاند از تمدید مخفیانه توافق نظامی با اسرائیل
شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۴۶۲ نفر رسید
کالاس از کشورها خواست رهگیرهای در حال انقضا را به اوکراین بدهند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top