تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/06/07 - 13:46
کد خبر: 208316

شرط هاشمی برای ادامه طرح تحول سلامت

وزیر بهداشت گفت: اگر تامین منابع طرح تحول سلامت با اما و اگر همراه شود بعید است هیچ دولتی بتواند آن را ادامه دهد.

خبرنامه دانشجویان ایران: وزیر بهداشت گفت: اگر تامین منابع طرح تحول سلامت با اما و اگر همراه شود بعید است هیچ دولتی بتواند آن را ادامه دهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، دکتر سیدحسن هاشمی در اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور اظهار داشت: طرح تحول سلامت سرمایه ای برای نظام و آرامش و آسایش مردم است.

وی با بیان اینکه طرح تحول سلامت به عنوان کارنامه مورد قبول ملت در نظرسنجی ها معرفی شده است اظهار داشت: ابراز اعتماد و علاقه نمایندگان مجلس گواه این مدعاست که طرح تحول سلامت در اجرا موفق بوده است.

وی در عین حال از حمایت مجلس در مسیر اجرای طرح تحول سلامت تشکر کرد و گفت: اگر حمایت های مجلس شورای اسلامی در دوره های قبل و ادامه آن در این مجلس نبود قطعا این طرح با مشکل مواجه می شد.

وزیر بهداشت با اشاره به اعتبار یک درصد بر ارزش افزوده و ۱۰ درصد هدفمندی یارانه ها که برای تامین اعتبارات طرح تحول سلامت دیده شده است، تاکید کرد: قطعا این دستاوردها حاصل حمایت نمایندگان مجلس بوده است.

هاشمی با اشاره به برنامه ششم که در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار دارد، گفت: انتظار ما از نمایندگان مجلس این است که دغدغه رهبری در حوزه سلامت در قانون برنامه ششم خودنمایی کند تا بتوانیم گره های کور طرح تحول سلامت را باز کنیم.

وزیر بهداشت بر تولیت نظام سلامت تاکید کرد و گفت: ادامه اجرای طرح تحول سلامت نیازمند منابع مالی پایدار است و اگر این طرح به اما و اگر برسد بعید است هیچ دولتی بتواند آن را ادامه دهد.

وی با انتقاد از فرصت سه ساله ای که برای تجمیع بیمه ها در این دولت وجود داشت و از دست رفت، گفت: متاسفانه ما این فرصت مغتنم را از دست دادیم اما امیدواریم برای دولت آینده این مشکل حل شود.

هاشمی گفت: پیشنهاد ما این بوده است که یا بیمارستان ها را به بیمه ها منتقل کنیم و خودمان ناظر باشیم یا بالعکس در کنار ارائه کنندگان خدمت بتوانیم مدیریت منابع را در دست داشته باشیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
پزشکیان عید سعید فطر را به سران و مردم کشورهای اسلامی تبریک گفت
جزئیات جلسه نمایندگان تهران با فرمانده انتظامی تهران برای متحصنین مجلس
مهاجرانی: تعیین تکلیف تأثیر معدل به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارجاع شد
توپ در زمین دولت آمریکاست
جشنواره عیدانه در برج میلاد تهران؛ نوآوری در گردشگری علمی در آستانه بهار
آغاز فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین
عارف تعرفه‌های درمان دولتی سال ۱۴۰۴ را ابلاغ کرد
افزایش ۳ درصدی تصادفات فوتی در آزادراه‌ها
سفر ۶ میلیون نفر به گیلان، مازندران و گلستان
افزایش نسبی دمای تهران تا ۵ روز آینده
افشای دخالت گسترده‌تر آمریکا در جنگ اوکراین؛ ارسال اطلاعات و هدایت جنگ
موضوع پزشک خانواده و نظام ارجاع در دستور کار وزارت بهداشت است
یک روایت غیر رسمی از دیدار پزشکیان با علی نصیریان
حمله موشکی یمن به اراضی اشغالی
سخنگوی دولت: مسیر مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا در دستور کار قرار گرفته است
ابلاغ ۱۲ قانون مصوب مجلس از سوی پزشکیان
عمده‌ترین کالاهای وارداتی در ۱۴۰۳ اعلام شد
حملات تجاوزکارانه جدید آمریکا به یمن
صنعت پوشاک زیر سایه قاچاق!
کابینه جدید الجولانی در سوریه
استعفای رئیس دانشگاه آمریکایی در حمایت از فلسطین
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top