تاریخ انتشار: شنبه 1395/06/13 - 11:44
کد خبر: 208957

دیدار اسد و اردوغان با یکدیگر در حضور پوتین

یک روزنامه عرب زبان در گزارشی اعلام کرد: قرار است «بشار اسد» و «رجب طیب اردوغان» رؤسای جمهور سوریه و ترکیه در اواخر ماه جاری میلادی در حضور «ولادیمیر پوتین» با یکدیگر دیدار کنند.

خبرنامه دانشجویان ایران: یک روزنامه عرب زبان در گزارشی اعلام کرد: قرار است «بشار اسد» و «رجب طیب اردوغان» رؤسای جمهور سوریه و ترکیه در اواخر ماه جاری میلادی در حضور «ولادیمیر پوتین» با یکدیگر دیدار کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، روزنامه السفیر لبنان در گزارشی اعلام کرد: با وساطت ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه، قرار است در اواخر ماه جاری میلادی دیداری میان رؤسای جمهور سوریه و ترکیه در شهر مسکو انجام شود.

این روزنامه در ادامه تصریح کرده است: این دیدار با حضور ولادیمیر پوتین برگزار خواهد شد.

در ادامه گزارش السفیر آمده است: تاریخ دقیق برگزاری این دیدار هنوز مشخص نشده است، اما احتمال دارد در بازه زمانی میان ۱۸ تا ۲۲ سپتامبر (28 شهریور تا اول مهر) انجام شود.

این روزنامه لبنانی همچنین آورده است: مقدمات انجام این دیدار از زمان آشتی پوتین و اردوغان در سن‌پترزبورگ طی ماه گذشته میلادی آغاز شد. دیدار سران ترکیه و روسیه در ماه گذشته همزمان با ورود یک هیأت امنیتی متشکل از مقامات عالیرتبه به سن‌پترزبورگ انجام شد.

السفیر به نقل از منابع دیپلماتیک روسی و غربی می نویسد: زمان دقیق دیدار اسد و اردوغان پس از سفر «علی مملوک» از مقامات ارشد نظامی سوری به مسکو در روز سه‌شنبه آینده مشخص می شود. این در حالی است که قرار است رئیس دستگاه اطلاعات ترکیه نیز بین روزهای ۱۰ تا ۱۵ ماه جاری میلادی به دمشق سفر کند.

این روزنامه لبنانی در پایان گزارش خود آورده است: شاید رؤسای جمهور ترکیه و سوریه در دیدار آینده به یکدیگر دست ندهند و حتی یک درگیری لفظی میان آنها اتفاق بیفتد، چراکه اردوغان هنوز از اظهارات گذشته خود مبنی بر طاغوتی بودن بشار اسد دست نکشیده و در طرف مقابل، اسد هم اخیرا او را «تروریست» توصیف کرده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top