تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/06/16 - 16:04
کد خبر: 209352

جلسه ستاد عتبات دانشگاهیان برای اربعین 95

جلسه برنامه ریزی فرهنگی و آموزشی ویژه دانشگاهیان شرکت کننده در مراسم اربعین حسینی(ع) در دفتر مرکزی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در تهران برگزار شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: جلسه برنامه ریزی فرهنگی و آموزشی ویژه دانشگاهیان شرکت کننده در مراسم اربعین حسینی(ع) در دفتر مرکزی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در تهران برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی لبیک، جلسه برنامه ریزی فرهنگی و آموزشی ویژه دانشگاهیان شرکت کننده در مراسم اربعین حسینی(ع) با حضور حجت الاسلام و المسلمین فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، جواد تاجیک مسئول قرارگاه نور بسیج دانشجویی، دکتر شریف زاده مسئول ستاد راهیان دانشجویی عتبات عالیات، آقارضی مسئول انجمن دانشگاهی توسعه عتبات و معاونین ستاد در دفتر مرکزی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در تهران برگزار شد.

در ابتدای جلسه، گزارشی از امور انجام شده ویژه دانشگاهیان همزمان با اربعین حسینی ارائه شد و از همکاری ستاد به ویژه در حوزه تسهیل فرایند صدور مجوز خروج از کشور دانشجویان مشمول در سال گذشته تقدیر و تشکرنمودند.

در ادامه جواد تاجیک مسئول قرارگاه نور بسیج دانشجویی ضمن لزوم برنامه ریزی های فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری و ایجاد هماهنگی های لازم، مطالبی را بیان کرد و اظهار امیدواری کرد که گام های ویژه ای در عرصه محتوای سفر زیارتی اربعین قبل و بعد از اعزام برنامه ریزی های ویژه ای صورت گرفته است و برای انجام بهتر کارهای فرهنگی می بایست کارهای فرهنگی انجام و دبیرخانه دائمی در بخش دانشجویی برای حرکت عظیم اربعین ایجاد شود که کارهایی هم در این زمینه انجام شده است .

سپس دکتر شریف زاده مسئول ستاد راهیان دانشجویی عتبات عالیات و آقای آقارضی مسئول انجمن دانشگاهی توسعه عتبات در خصوص برنامه هایی که باید به صورت مشترک برای دانشگاهیان انجام شود نکاتی را بیان کرد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت هایی که توسط مجموعه حاضر برای تعمیق ارزش های حسینی بویژه زیارت اربعین انجام شده گفت: اگر ظرفیتی در ستاد باشد ما از تمام ظرفیت ها استفاده خواهیم کرد و با استفاده از تجربیات سال های گذشته در خصوص سفر عتبات و با همکاری ارگانها و سازمانها و تشکلهای مذهبی امیدواریم با ارائه خدمات فرهنگی سهمی ناچیز در خدمت رسانی به زائرین دانشگاهی عتبات عالیات داشته باشیم.

وی افزود:انشاالله در اربعین امسال در خصوص پیگیری برای صدور مجوز خروج از کشور دانشجویان مشمول، تولید و ساماندهی محصولات فرهنگی ویژه اربعین، آموزش های قبل و بعد از سفر،ورود به عرصه مجازی و رسانه های نوظهور که می تواند جایگاه ویژه ای در آماده سازی زائرین برای این سفر و ماندگاری اثر زیارت بعد از سفر برای آنها داشته باشد قدم برداریم.

در پایان جلسه، کلیه مسائل، موضوعات و طرحهای پیشنهادی حاضرین مطرح و مورد نقد و بررسی قرار گرفت و مقرر گردید در جلسات آتی نیز پیگیری های لازم در خصوص روند پیشرفت اقدامات انجام یافته صورت پذیرد.

گفتنی است پس از بررسی پیشنهادات ارائه شده در این جلسه که در قالب برنامه های فرهنگی قبل و بعد از سفر ارائه شده، نتایج نهایی متعاقبا به سمع و نظر دانشجویانی که در اربعین اعزام می شوند خواهد رسید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
هدیه ۲۰۰ میلیون تا یک میلیاردی معاونت علمی به پژوهشگران برتر ۳ دانشگاه
نقشه جامع علمی به‌روز شد؛ موافقان و مخالفان تاثیر قطعی معدل در کنکور
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top