تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/11/04 - 16:40
کد خبر: 224154

بکارگیری مضاعف از دانشجویان در عمل؛

طرح‌های حرفه‌ای دانشجویان برای سردر یک دانشگاه جنوبی کشور +تصاویر

طرح‌های حرفه‌ای دانشجویان برای سردر یک دانشگاه جنوبی کشور +تصاویر

سردرهای دانشگاهی یکی از آن نماد های است که دانشگاه با آن معرفی می گردد؛ به گونه ای که در ورودی های آن قرار دارد و همانند همان میدان اصلی ورودی شهر بیان کننده فرهنگ، رسم، عقاید و دیگر عوامل موجود در دانشگاه است و یا به عبارتی دیگر شما با شنیدن یک اسم، حادثه و یا حتی یک دانشجو از آن دانشگاه ابتدا در ذهن شما تصویر سردر آن نقش بسته می شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: طراحی و ساخت سازه‌های خاص و سمبلیک همواره در همه کشورها مرسوم بوده و معمولا این سازه‌ها به طرح‌هایی ماندگار در تاریخ آن کشور تبدیل شده‌اند.

به گزارش خبرنگار صنفی - آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در طول تاریخ بسیاری از سازه‌ها در کشورهای مختلف جهان بوده‌اند که کاربری چندان ویژه‌ای نداشته، اما تنها به سبب طراحی خاص و نمادین به یک سازه تاریخی و ماندگار و گاها به نماد یک شهر یا کشور تبدیل شده‌اند. برای مثال هرگاه اسم "پاریس" بیاید، خواه ناخواه یاد برج "ایفل" در ذهن‌مان تداعی می‌شود و یا "کاخ کرملین" ما را به یاد "مسکو" می‌اندازد.

معمولا برای اینکه بخواهیم یک فرهنگ و یا یک شهر را معرفی کنیم در ورودی های اصلی آن نمادی از فرهنگ و یا رسم و رسوم خاص اقوام آن شهر طراحی و به نمایش میگذاریم؛ مجموع های دانشگاهی به دلیل وجود مهندسانی که در آن ها تدریس و یا تحصیل می کنند خاص تر از یک شهر و یا یک فرهنگ است و گاهی دانشکده ها، دانشجویان، اساتید و سردرهایی یادآور حماسه ها و روزگارانی تلخ و شیرین است که بنا بر آن حوادث و اتفاقات آن مکان ها خاص می شوند.

سردرهای دانشگاهی یکی از آن نماد های است که دانشگاه با آن معرفی می گردد؛ به گونه ای که در ورودی های آن قرار دارد و همانند همان میدان اصلی ورودی شهر بیان کننده فرهنگ، رسم، عقاید و دیگر عوامل موجود در دانشگاه است و یا به عبارتی دیگر شما با شنیدن یک اسم، حادثه و یا حتی یک دانشجو از آن دانشگاه ابتدا در ذهن شما تصویر سردر آن نقش بسته می شود.

در ساخت سردرهای دانشگاهی معمولا معماران و مهندسان برجسته ای به کار گرفته می شوند که این نشان از اهمیت موضوع دارد، اما چند سالی است که دانشگاه هایی که نیاز به معرفی خود در سردر دارند از دانشجویان در این زمینه کمک می گیرند که فرآیند به صورت فراخوان و مسابقه و امثال این ها هست که دانشجویان به شدت از این نوع برنامه ها استقبال می کنند و در آن به خوبی شرکت کرده اند و حتی می توان آن را یک جور آزمون برای دانشجویان قرار داد که نتیجه سال ها حضور در کلاس های درس را در همان دانشگاه به صورت عملی نشان دهند.

رهبر معظم انقلاب نیز در دیدار نخبگان و دانشجویان بسیجی مدال‌آور دانشگاه شریف با اشاره به موفقیت های آنان در المپیاد های مختلف و عرصه های جهانی می فرمایند: من جوان‌های مؤمن و انقلابی را بسیار دوست دارم و از آنها، در هر کجا باشند پشتیبانی می‌کنم و وظیفه‌ی رؤسا و مسئولین دانشگاه‌ها و وزرای مربوطه، حمایت مضاعف از جوانان مؤمن و انقلابی در دانشگاه‌ها است.

یکی از مصداق های پشتیبانی مضاعف همین سپردن ساخت سردر های دانشگاهی به دانشجویان معماری و هنر و عمران و دیگر رشته های ساختمانی است.

دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در این راستا با فراخوان ارسال آثار برای ساخت سر در این دانشگاه توانست طرح های خوبی را از دانشجویان دریافت کند که حتی می توان آن ها در مسابقات طراحی های بین المللی نیز شرکت داد.

از میان 90 اثری که به دفتر کمیته برگزار کننده ارسال شده بود 10 طرح برگزیده توسط هیئت داوران انتخاب شد که از این میان به مقام های اول تا سوم هدایای ارزنده تعلق گرفت. همچنین مقام های چهارم الی دهم شایسته تقدیر انتخاب گردیدند.

اما هیات داوران پس از بررسی آثار و ملاحظه مکرر آثار و با توجه به اهمیت سردر دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول و عدم تطابق کامل هر یک از آثار با معیارهای مشخص شده در فرآخوان طراحی سردر، هیچکدام از آثار را بدون انجام اصلاحات برای اجرای سردر دانشگاه مناسب ندانست. و مقرر شد برای انجام اصلاحات، اقدامات لازم در فرآخوان های بعدی گروه های منتخب؛ صورت پذیرد.

طرح های برگزیده این فراخوان به شرح زیر است:

رتبه اول: مهتاب حسنی، زینب هوشنگی، پونه صفی، دنیا کفاش امیری

رتبه دوم: میرعلی آیدینی، بهروز خیری

رتبه سوم: اکبر زند، اسماعیل پیامنی

رتبه چهارم: محمد مهدی ذاکری، محمد عزیزی پور، حمید رضا هاتفی منفرد، فرنوش پاکیزه تنها، مریم سادات رضوی پور، محمد رضا یعقوبی.

رتبه پنجم: سجاد صلواتیان

رتبه ششم: حسین ساسانی پور

رتبه هفتم: مریم سادات سید آقا میری، شیما عباس زاده، پانیز خرمیان، صابر نظری

رتبه هشتم: آویشن پروانه، شادی صادقی، شیما باقری

رتبه نهم: صادق رشیدی فرد

رتبه دهم: آرزو خلیلی، سهیل رجبی، مهدی صادق زاده

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
اعمال شب و روز ۱۷ ربیع‌الاول
کاراته قهرمانی آسیا؛ اباذری دومین فینالیست کاراته ایران
یامگا مقابل استقلال به فوتبال بازگشت!
جزئیات ارائه دروس عمومی به دانشجویان علوم پزشکی از مهر ۱۴۰۳
واکنش عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی به اظهاراتی درباره مصوبه کنکور
عراقچی راهی نیویورک شد
مشارکت مردم از طریق شرکت‌های سهامی عام پروژه افزایش می‌یابد
صعود ۳۱ دلاری اونس جهانی در معاملات امروز
اعلام فراخوان جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان در هفته آینده
بودجه سال ۱۴۰۴ در سه بخش به مجلس تقدیم می‌شود
اعلام ترکیب استقلال و نساجی
جایزه جهانی هم مخالفان زاکانی را راضی نکرد
ارسال ۴۷ پرونده دارای احکام انضباطی اخراج از دانشگاه دانشجویان به وزارت علوم
معرفی ۶ کتاب تحسین شده ازجانب رهبر انقلاب در ویژه برنامه کتاب یک
هدایای عجیب شهردار و استاندار کرمانشاه به قهرمان المپیک/ شکلات خوری و زمینی که ۱۱ صاحب داشت!
تلاش برای تأمین اعتبار خرید گندم برای سال زراعی آتی
تشکیل نشست شورای عالی کار با دستور کار افزایش حق مسکن
چرا طلا و سکه گران شد؟
جهاددانشگاهی اقیانوسی است که می‌شود همه گوهرها را در آن پیدا کرد
کارت اعتبار فرهنگی دانشگاه تهران رونمایی شد
کدام ویتامین کلید درمان میگرن است؟
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top