تاریخ انتشار: شنبه 1395/11/23 - 18:23
کد خبر: 226489

بعد از سه ماه منتشر شد؛

فیلم سخنرانی منتشر نشده منتقدانه دو فعال دانشجویی مقابل رئیس جمهور در مراسم 16 آذر 95

فیلم سخنرانی منتشر نشده منتقدانه دو فعال دانشجویی مقابل رئیس جمهور در مراسم 16 آذر 95

فیلم‌های منتشر شده در فضای مجازی که از سوی کانال‌هایی خاص پخش شده‌اند، مربوط به سخنرانی پیام مرادی، نماینده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل و حسین اخگرپور، نماینده اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان است.

خبرنامه دانشجویان ایران: بعد از گذشت بیش از دو ماه از دیدار دانشجویان با رئیس جمهور در مراسم 16 آذر دانشگاه تهران، بالاخره فیلم سخنرانی 2 نفر از منتقدین به روحانی و دولتش منتشر شد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در حالی که دانشجویان نسبت به عدم انتشار فیلم‌های مربوط به سخنرانی نمایندگان تشکل‌های دانشجویی در مراسم 16 آذر دانشگاه تهران اعتراض کرده بودند، هیچ فیلمی از سخنرانی دانشجویان در این مراسم که به شدت تحت کنترل تدابیر امنیتی دولت بود منتشر نشده بود تا امروز که به یک باره در فضای مجازی، دو فیلم منتشر شد.

فیلم‌های منتشر شده در فضای مجازی که از سوی کانال‌هایی خاص پخش شده‌اند، مربوط به سخنرانی پیام مرادی، نماینده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل و حسین اخگرپور، نماینده اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان است.

اعتراض 5 اتحادیه بزرگ دانشجویی به عدم انتشار هیچگونه صوت و فیلمی از جلسه با رئیس‌جمهور
پنج اتحادیه بزرگ دانشجویی در خصوص عدم پخش سخنرانی نماینده تشکل های دانشجویی در روز  ۱۶ آذر از صداوسیما به وزیر علوم نامه ای نوشتند.

در بخشی از این نامه آمده است: از نمایندگان دولت محترم که معتقدند نباید قلم ها را شکست و دهان ها را بست، انتظار می رود بدون هیچ واهمه ای گزارش کامل جلسه مذکور اعم از فیلم عکس و صوت را در اختیار تشکل های دانشجویی قرار دهند و آنها را در تبیین و روشنگری نسبت به بازتاب نظرات دانشجویان در حوزه مشکلات جاری کشور و انتقادات وارد بر عملکرد دولت محترم یاری نماید. (متن کامل از اینجــــا)

سخنرانی نماینده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در برابر روحانی
پیام مرادی، دبیر سیاسی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان در بخشی از سخنرانی خود آورده بود: شما بر آن بودید تا با دستور و بخشنامه  برجام را آفتابی تابان و موهبت الهی توصیف کنید. دستور دادید برجام  در مدارس تدریس شود! به نماد انرژی هسته ای پشت اسکناس پنج هزار تومانی هم رحم نکردید، غافل از اینکه کارآمدی برجام به اینها نبود. به جیب مردم بود، به سفره ی خانواده ها بود، به چرخیدن چرخ زندگی ملت بود، به ارج و آزمایش و 12هزار واحد تولیدی بود، که در دولت حضرت عالی تعطیل شد، آن هم به واسطه ی واردات افسارگسیخته  و بی سابقه در تاریخ جمهوری اسلامی از توپ بدمینتون تا سنگ قبر! (متن کامل از اینجــــــــا)

****************

فیلم سخنرانی پیام مرادی

سخنرانی نماینده اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در مقابل روحانی
حسین اخگرپور نماینده اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان نیز در بخشی از سخنان خود در مقابل رئیس‌جمهور آورده بود: آقای روحانی! یادتان هست که قرار بود هم چرخ سانتریفیوژ بچرخد و هم چرخ اقتصاد مردم؟ اما ببینید! امروز قلب راکتور اراک را سیمان گرفته  و چرخ‌های سانترفیوژهای نطنز و فردو مانند چرخ اقتصاد از کار افتاده است. آقای رئیس جمهور! شاید بهتر باشد نگاهی به کلیدتان بیاندازید فکر می‌کنم آن را اشتباه چرخانده‌اید. (متن کامل از اینجــــــا)

****************

فیلم سخنرانی حسین اخگرپور

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تعرض به زیرساخت‌های ما بنای هژمونی شما را نابود می‌کند
ایران برای پاسخ قاطع به هرگونه تعرض آمریکا آماده است
پاسخ ایران محدود به منطقه نخواهد بود
از همه ابزار خود برای اعمال حق ذاتی دفاع مشروع استفاده می‌کنیم
تجربه آبان ۹۸ و مرداد ۴۰۴ نشان داد گران‌سازی بنزین تأثیر مثبت ندارد
معرفی بهترین صرافی ها بدون محدودیت سنی
استقلال با دیوار پنج‌نفره به استقبال لیگ برتر می‌رود
تهدید خطرناک ایران علیه نظامیان آمریکایی به روایت وال استریت
از توقیف دارایی‌ها تا بازگرداندن منابع به بیت‌المال
شرط ایران قوی، وحدت حول محور ولایت است
مهم‌ترین تاسیسات انرژی جهان در تیررس موشک‌های ایرانی
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
امنیت زائران اربعین و انتقام خون رهبر شهید معامله‌پذیر نیست
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top