تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/01/29 - 11:16
کد خبر: 232891

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق تهران: امنیت سرمایه‌گذاری نداریم

وی با اشاره به دولت چین در جذب سرمایه‌گذار خارجی و ایجاد امنیت برای سرمایه‌گذار گفت: وقتی چنین اتفاقی در چین افتاد، سالانه 100 میلیارد دلار جذب سرمایه‌گذار خارجی در این کشور صورت گرفت.

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق تهران با انتقاد از عدم امنیت سرمایه‌گذاری در کشور گفت: ۲ تریلیون دلار سرمایه ایرانی‌های خارج از کشور است که به دلیل عدم امنیت حاضر نیستند، آن را به ایران منتقل کنند.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از فارس، فریال مستوفی امروز در بیست و پنجمین جلسه هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با اشاره به اینکه قوانین سرمایه‌گذاری در کشور ما خوب است، گفت: برای جلب سرمایه‌گذاری خارجی در کشور باید امنیت ایجاد شود.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری با بیان اینکه سرمایه‌گذار خارجی علاقه‌ای ندارد با بخش دولتی فعالیت داشته باشد، گفت: در راستای جذب سرمایه‌گذار خارجی باید بخش خصوصی تقویت شود.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی داخلی ما امنیت ندارد، اظهار داشت: به تبع، سرمایه‌گذار خارجی هم با چنین شرایطی جذب نمی‌شود.

وی همچنین بیان داشت: مشوق‌های ما معمولاً روی کاغذ انجام می‌شود و در حقیقت مشوقی در جذب سرمایه‌گذار نداریم.

وی با اشاره به اینکه براساس آمار بیان می‌شود که 11 میلیارد و 800 میلیون دلار جذب سرمایه‌گذاری در سال 95 صورت گرفته است، گفت: واقعیت این است که از این رقم فقط یک و نیم میلیارد دلار عملیاتی شده است.

مستوفی بیان داشت: آیا درست است که در حال دادن ارقام غلط باشیم، یکبار و برای همیشه باید اقتصاد به دست بخش خصوصی داده شود.

وی با اشاره به دولت چین در جذب سرمایه‌گذار خارجی و ایجاد امنیت برای سرمایه‌گذار گفت: وقتی چنین اتفاقی در چین افتاد، سالانه 100 میلیارد دلار جذب سرمایه‌گذار خارجی در این کشور صورت گرفت.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی تهران با تأکید بر اینکه باید امنیت برای سرمایه‌گذار فراهم شود، گفت: ایرانی‌های خارج از کشور بیش از 2 تریلیون دلار سرمایه در خارج از ایران دارند، ولی به دلیل اینکه امنیت سرمایه‌گذاری در کشور ندارند، سرمایه‌های خود را به ایران نمی‌آورند. پس لازم است دولت امنیت سرمایه‌گذار را فراهم کند.

فرهاد فزونی دیگر عضو هیأت نمایندگان اتاق تهران در این جلسه با اشاره به اینکه اقتصاد ما دچار بیماری هلندی شده است، گفت: من امیدوارم مسائل سیاسی و دست زدن برای رشد اقتصادی که 65 درصد آن به صنعت نفت وابسته است، باعث شود چشمانمان را بر این بیماری ببنیدیم.

در ادامه، شریف‌نسب عضو دیگر هیأت نمایندگان اتاق تهران بیان داشت: علت خروج سرمایه‌گذاران خارجی از کشور باید آسیب‌شناسی شود، چرا که شاهد خروج برخی سرمایه‌گذاران از جمله تایلندی‌ها از پتروشیمی مهر بوده‌ایم.

علی سنگینیان عضو هیأت نمایندگان اتاق تهران هم بیان داشت: تا وقتی نهادهای مالی خارجی در کشور وجود نداشته باشد،‌ نباید از جذب سرمایه‌گذار خارجی صحبت کنیم.

وی افزود: یکی از مشکلات ما این است که هیچ مدیر خارجی در هیچ بخشی از صنعت استفاده نمی‌کنیم، در حالی که باید این مسئله تغییر کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تیک تاک کسب و کارش را در آمریکا تعطیل می‌کند
عضو کارگزاران: ثابت شد اسرائیل پوشالی‌ترین رژیم منطقه است
نگاهی به طرح کنترل اجاره بهای املاک مسکونی
سرکوب اعتراضات در حمایت از فلسطین در آمریکا
تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد
نگارش پایان نامه: راهنمای گام به گام
با این پنج نکته، بهترین غرفه نمایشگاه امسال مال شماست
انواع موتور گیرلس
افزایش تعداد داوطلبان پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی
تمرین پدر و دختری دروازه بان استقلال +عکس
کارگری که در روز کارگر به آرزویش رسید +فیلم
اعتراض دانشجویان آمریکایی به جنایات در غزه +عکس
چرا دندانپزشکی در بارداری خطرناک است؟
تحصن در ۴۰ دانشگاه آمریکا و کانادا برای غزه
مصدومیت شدید سعید آقاخانی در نون خ ۵ +عکس
افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال
معلم فداکاری که کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد +عکس
لحظه بازداشت خشونت‌آمیز استاد اقتصاد دانشگاه اموری در آمریکا +فیلم
دیپلمات آمریکایی در اعتراض به سیاست بایدن در غزه استعفا کرد
ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است
آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top