تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/03/08 - 11:13
کد خبر: 236680

در دانشگاه ملایر اتفاق افتاد؛

بازداشت یک دانشجو به علت انتقاد طنزگونه در کانال تلگرامی، با شکایت استاد حامی دولت! +سند

بازداشت یک دانشجو به علت انتقاد طنزگونه در کانال تلگرامی، با شکایت استاد حامی دولت! +سند

این نامه با واکنش طنزگونه بسیج دانشجویی این دانشگاه همراه می شود، و همین نامه پس از چاپ و گذاشتن تنها چند استیکر «خنده دار» و «اظهار ارادت نامه» خواندن آن با شکایت یکی از اعضای این شورا که گفته می شود از اساتید اصلاح طلب است، روبرو می شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه ملایر به دلیل گذاشتن استیکر خنده دار روی تصویر نامه یک استاد در کانال تلگرامی منتسب به این تشکل پس از احضار به دادگاه بازداشت شد!

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ماجرا از این قرار است که اسفندماه سال گذشته بود که منوچهر بابایی پور از سوی وزارت علوم به عنوان سرپرست دانشگاه ملایر منصوب می‌شود. این انتصاب واکنش ها و حواشی های زیادی نیز همراه داشت(اینجــا)؛ نامه ای نیز از سوی یکی از اعضای شورای صنفی این دانشگاه در تمجید و حمایت از سرپرست جدید منتشر می شود.

این نامه با واکنش طنزگونه کانال تلگرامی بسیج دانشجویی این دانشگاه همراه می شود، و این کانال تلگرامی پس از گذاشتن تنها چند استیکر «خنده دار» و «اظهار ارادت نامه» خواندن آن با شکایت یکی از اساتید اصلاح طلب این دانشگاه به نام (ر - ا) به جرم توهین، انتشار عکس خصوصی و خانوادگی و مزاحمت در فضای مجازی روبرو می شود!

همین مسئله باعث احضار علی امینی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه به دادگاه انقلاب و دادسرا و در نهایت بازدداشت و دستبند زدن به وی می شود!

وی هم اکنون به قرار وثیقه آزاد و اتهام این دانشجو «تمسخر» است.

محمدامین سلیمی مسئول شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در واکنش به خبر بازداشت مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه ملایر نوشت: "امروز مطلع شدم مسئول بسیج دانشگاه ملایر را بازداشت کرده‌اند به جرم گذاشتن استیکر خنده‌دار روی تصویر نامه استاد اصلاح‌طب دانشگاه که از طرف شورای صنفی اساتید(که گویا وجود خارجی و قانونی هم ندارد) به رئیس دانشگاه نوشته شده و هم اکنون این برادرمان به قید وثیقه آزاد است. چندی قبل هم برادرانم در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) قزوین به جرم گذاشتن علامت تعجب در مقابل بیانات آقای رئیس‌جمهور احضار شده بودند. به استاد اصلاح طلب دانشگاه ملایر که مثلا خواسته مسئول بسیج افراطی و بی‌شناسنامه و بی‌سواد دانشگاه را ادب کند و او را مایه عبرت دیگران سازد، تا کسی جرات نکند روی نامه‌هایش استیکر بگذارد، توصیه می‌کنم متن سخنرانی ریاست محترم جمهوری در مراسم تنفیذشان در محضر رهبری را مطالعه کنند".

سعید توانا راد عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی(ره)  نیز در کانال تلگرامی خود در واکنش به اتفاق عجیب نوشت: "مسئولین  وزارت علوم و دانشگاه ملایر به کجا دارند می‌روند؟ برخورد امنیتی با یک دانشجوی منتقد اوج ضعف مسئولین و دوگانگی شعار و عمل مسئولین دانشگاهی را نشان می‌دهد....  بهتر است هر چه زودتر این فعال دانشجویی را آزاد کرده و از برخورد زشت خود، توبه و عذرخواهی کنند قبل از آن که فعالین دانشجویی گله و شکایت خود را از وزارتین پرمدعا به  قوه قضائیه ببرند. اگر قرار به برخورد قضایی با دانشجویان باشد، دانشجویان هم خوب بلدند با برخی مسئولین متخلف برخورد قضایی کنند"!

حواشی قبلی
این اتفاقات در حالی در این دانشگاه رخ داده است که اواخر اسفندماه بود که تشکل‌های دانشجویی دانشگاه ملایر در پی برکناری بهمن حیاتی رئیس سابق دانشگاه ملایر و انتصاب منوچهر بابایی پور که این دانشجویان وی را یکی از فعالین فتنه 88 می دانند، تجمع کردند. دانشجویان معترض که در مقابل ساختمان مرکزی دانشگاه ملایر تجمع کرده بودند، در اعتراض به انتصاب سرپرست جدید دانشگاه، نماز جماعت ظهر را در همین مکان برگزار کردند. در این تجمع دانشجویان دست نوشته هایی با عناوینی چون، «دانشگاه ملایر برای کسانی که سال 88 دل رهبری را خون کردند، جایی ندارد»، «آقای بابابی، دانشگاه ملایر جای تو نیست، به خانه ات برگرد» و... اعتراض خود را نسبت به این انتصاب نشان دادند. (اینجــا)

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
شاهرخ
1396/03/08 - 15:18

متن این نامه کاملا توهین آمیز است؛ بعدهم بازپرس پرونده، شکایت را وارد دانسته که دانشجو را احضار کرده است! اگر ایرادی دارید، به قوه قضاییه بگیرید!
معرفی کسب و کارها
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
واکنش حماس به ارتکاب جنایت هولناک جدید رژیم صهیونیستی در غزه
دولت تعرفه واردات خودرو از ۴ تا ۱۶۵ درصد را ابلاغ کرد
جایگاه اولی علمی در منطقه دست‌یافتنی است
از هوسرانی تا کرامت زن
نیم سکه ۷۵ میلیون تومان شد
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه
کمک به زندانیان و خانواده‌هایشان به صورت گمنام و آبرومند انجام می‌شود
پرداخت ۲۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در بانک مسکن
طراحی سایت نجف آباد| آشنایی با روند طراحی سایت در این شهر
تپسل راهبری پنل‌های تخصصی نمایشگاه تبلیغات و بازاریابی ۱۴۰۴ را بر عهده گرفت
راهنمای جامع شناخت انواع ورق استیل و تفاوت آنها؛ کدام آلیاژ برای شما مناسب است؟
رزومه و گیت‌هاب حرفه‌ای چگونه شانس استخدام برنامه‌نویس را افزایش می‌دهد؟
داود سعیدی و انتشار « کتاب سراب بی‌پایان»؛ ورود رسمی یک نویسنده جوان به دنیای رمان‌نویسی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top