تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/03/09 - 12:02
کد خبر: 236811

در گفتگو با حجت الاسلام محمدیان نماینده رهبری در دانشگاه‌ها صورت گرفت:

ای کاش آقای سیدحسن خمینی حداقل یکبار اساسنامه دانشگاه آزاد را مطالعه می‌کرد!

ای کاش آقای سیدحسن خمینی حداقل یکبار اساسنامه دانشگاه آزاد را مطالعه می‌کرد!

طبق اساسنامه دانشگاه آزاد در هر سال شش بار جلسه هیات امنا تشکیل می شود که دبیری آن نیز بر عهده رئیس دانشگاه است و ما در این چند سالی که عضو هیات امنا بودیم متوجه نشدیم که نقش آقای یاسر هاشمی در تشکیل جلسات هیات امنا و محتوای آن چیست؟

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری گفت: جای بسیار تعجب است که آقای سید حسن خمینی که حداقل در عزل و نصب سه رئیس دانشگاه آزاد در زمان مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی حضور داشت و کمترین اعتراضی نکرد، اکنون که به صورت کاملا قانونی و مطابق اساسنامه رئیس دانشگاه برکنار و سرپرست قانونی به جای ایشان انتخاب شده است، لب به اعتراض می گشاید!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت الاسلام محمدیان نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد در گفتگویی با فارس، درباره اظهارات اخیر سیدحسن خمینی (اینجــا)؛ گفت: ای کاش آقای سیدحسن خمینی حداقل یکبار  اساسنامه دانشگاه آزاد را مطالعه می کرد.

متن کامل این گفتگو در ادامه آمده است:
- سوال: روز گذشته آقای سید حسن خمینی در نامه ای خطاب به آقای روحانی روند عزل ریاست سابق دانشگاه آزاد را غیرقانونی دانسته اند ، به عنوان عضو هیئت امناء دانشگاه آزاد و کسی که در جلسه حضور داشته ، ادعای ایشان را چقدر دقیق می دانید؟
- جلسه ای که منجر به عزل رئیس دانشگاه آزاد و معرفی سرپرست موقت برای این دانشگاه بود از معدود جلساتی بود که با حضور تمامی اعضاء هیات امناء و از جمله شخص آقای سید حسن تشکیل شده بود و با رفتن دو وزیر محترم که به دلیل همزمانی جلسه با هیات دولت نتوانستند تا آخر جلسه حضور داشته باشند، هیچ خللی در نصاب قانونی جلسه پیش نیامد. وقتی برای استعفای آقای میرزاده رای گیری شد، هفت نفر از نه نفر اعضای هیات امنا حضور داشتند و آقایان سید حسن خمینی و حمید میرزاده رای ندادند و پنج نفر دیگر رای دادند. آقای سید حسن اعتراض کردند که شما فقط برای استفعاء رای گیری کردید ولی برای عزل رئیس دانشگاه در صورتی که استعفا نداد رای گیری به عمل نیامد! جناب آقای ولایتی بلافاصله برای عزل رئیس دانشگاه در صورتی که استعفا ندهد درخواست رای کرد که آن هم با پنج رای به تصویب رسید. در اینجا آقای سید حسن که بسیار عصبی شده بودند با حالت قهر جلسه را ترک کردند و به دنبال ایشان آقای میرزاده نیز با گفتن این سخن که از فردا در دانشگاه حاضر نخواهم شد جلسه را ترک کردند. با رفتن این دو نفر هنوز جلسه رسمیت خود را داشت زیرا 5 نفر از اعضاء هیات امنا حضور داشتند که طبق اساسنامه اکثریت بشمار می روند و به همین دلیل برای سرپرستی آقای نوریان رای گیری شد که به اتفاق آراء تصویب شد و هم چنین برای حسابرسی دانشگاه آزاد توسط موسسه مفید راهبر رای گیری به عمل آمد که آن نیز به تصویب رسید.

جای بسیار تعجب است که آقای سیدحسن خمینی که حداقل در عزل و نصب سه رئیس دانشگاه آزاد در زمان مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی حضور داشت و کمترین اعتراضی نکرد، اکنون که به صورت کاملا قانونی و مطابق اساسنامه رئیس دانشگاه برکنار و سرپرست قانونی به جای ایشان انتخاب شده است، لب به اعتراض می گشاید! ای کاش حداقل یکبار اساسنامه دانشگاه آزاد را مطالعه می کردند!

- سوال: سوال دیگر در مورد عزل آقای یاسر هاشمی از مسئول دفتری هیئت امنای دانشگاه آزاد است ، اساساً شرح وظایف ایشان در این مسئولیت چه بود؟
- عنوان مسئولیت آقای یاسر هاشمی در دانشگاه آزاد مسئول دفتر هیات امنای دانشگاه بود. در اغلب دانشگاه های کشور مسئول دفتر حوزه ریاست دانشگاه مسئولیت دفتر هیات امنای دانشگاه را نیز بر عهده می گیرد و نیازی به فرد مستقل برای این مسئولیت نیست. طبق اساسنامه دانشگاه آزاد در هر سال شش بار جلسه هیات امنا تشکیل می شود که دبیری آن نیز بر عهده رئیس دانشگاه است و ما در این چند سالی که عضو هیات امنا بودیم متوجه نشدیم که نقش آقای یاسر هاشمی در تشکیل جلسات هیات امنا و محتوای آن چیست؟ در حالی که برای این مسئولیت بیش از بیست نفر نیرو و یک ساختمان مجلل و وسیع در نیاوران در اختیار ایشان بود و از مقدار بودجه ای که برای این دفتر اختصاص می یافت خبر نداریم.

اقدام آقای  دکتر ولایتی در برکناری آقای یاسر هاشمی کار بسیار شایسته ای بود که انجام گرفت و لازم است یک هیات کارشناسی به فعالیتهایی که در این دفتر انجام گرفته است و هزینه هایی که در آنجا صرف شده است رسیدگی و گزارش آن را به هیات امناء بدهد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانشگاه شیراز موفق به کسب مدال برنز مسابقات بین‌المللی IDA آمریکا شد
واکنش نتانیاهو به حنوکای خونین در استرالیا
استقلال منتظر پاسخ استعلام های نهایی درباره ماشاریپوف
دانشگاه، محل پیوند نقد و مطالبه‌گری با ظرفیت‌های قانون اساسی است
حماسه کادر درمان و داروسازی در بحران جنگ تحمیلی۱۲ روزه
اخراج استاد ایرانی از آمریکا، رسوایی نقض حقوق بشر است
برترین‌های پژوهش و فناوری در جشنواره دانشگاه تهران تقدیر شدند
نگرانی برای تامین سوخت زمستانی وجود ندارد
بانوان بهشت؛ آغاز یک مسیر و شبکه سازی مستمر
چطور یک کلاس آنلاین حرفه‌ای برگزار کنیم؟ ۱۰ نکته کاربردی از برنامه‌ریزی تا اجرای بدون قطعی
بهترین برند ورق پلی کربنات کدام است؟ معرفی برندهای ایرانی و خارجی
۵ عامل پنهان مؤثر بر کاهش لایک اینستاگرام و راهکارهای بازگشت تعامل
آشنایی با لوازم جانبی ضروری دوچرخه در یک نگاه
تفاوت مستر کارت و ویزا کارت در چیست ؟کدام بهتر است؟
۱۰ بهترین کلاس آموزش زبان ایتالیایی در تهران و شهرهای بزرگ
نرخ اتحادیه باربری تهران به شهرستان چه قدر است؟
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: مذاکرات تحت سایه تجاوزات، یک فریب است!
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top