تاریخ انتشار: شنبه 1396/08/27 - 17:27
کد خبر: 250465

دستگیری ۲۲ سارق در مناطق زلزله‌زده

سخنگوی نیروی انتظامی با اعلام اینکه امنیت مناطق زلزله زده زیر چتر پلیس است، تاکید کرد: پلیس با همه توان در کنار حادثه دیدگان است و تا استقرار کامل نظم و امنیت در مناطق زلزله زده می‌ماند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از  ایسنا، سردار سعید منتظرالمهدی در ادامه افزود: از همان آغازین لحظات اولیه وقوع زلزله، پلیس با حضور گسترده و چشمگیر خود در کنار سایر دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان، به یاری حادثه دیدگان شتافت؛ تیم‌های پلیس به محل حادثه اعزام شده و تامین امنیت منطقه و نیز امدادرسانی به زلزله زدگان را در دستور کار خود قرار دادند.

وی گفت: هر چند که پلیس همچنان در مرز و مسیرهای تعیین شده پیاده‌روی بزرگ اربعین مستقر و در حال خدمت رسانی به زائران اباعبدلله الحسین (ع) است؛ اما بلافاصله ماموران یگان‌های مختلف پلیس به حالت آماده‌باش در مناطق زلزله‌زده مستقر شده و تامین امنیت منطقه و جان و مال حادثه دیدگان را به عهده گرفتند؛ ارتباط مستمر با معاونان عملیات و روسای تیم عملیات استان های زلزله زده همچنان برقرار است.

به گفته منتظرالمهدی، علی رغم این که پلیس برخی از کارکنان خدوم و مظلوم خود را در پاسگاه های مرزی و برجک های دیده بانی و نگهبانی در هنگام زلزله از دست داده و برخی از ماموران ما نیز داغدار خانواده هایشان هستند؛ اما در ابتدایی ترین ساعات وقوع زلزله با توجه به نزدیکی مرز؛ پرسنل مرزبانی کارهای بسیاری برای کمک به مردم انجام داده‌ و با به کار گیری بیش از 1000 نفر و همچنین 40 دستگاه خودرو سازمانی برای امداد و توزیع کمک های مردمی و هیئت هایی‌ برای ترمیم مناطق حضور پیدا کردند.

سخنگوی ناجا با بیان اینکه با تلاش همه دستگاه های ذیربط به ویژه ناجا نظم خاصی در این مناطق برقرار شده و امیدواریم در روز های پیش رو مردم به جز مصیبت از دست دادن عزیزان خود نگرانی دیگری نداشته باشند، گفت: با دستور فرمانده ناجا، حدود 6 گردان از مرکز کشور و دیگر استان‌ها به مناطق زلزله‌ زده اعزام شد و ناجا در سه زمینه؛ تامین امنیت مناطق زلزله زده، تامین امنیت و همراهی محموله‌های ارسالی و روان سازی آمد وشد انجام وظیفه می‌کند.

وی گفت: استقرار نیرو های پلیس راهنمایی و رانندگی و کنترل عبور و مرور باعث تسهیل و روان سازی ترافیک در محدوده برون و درون شهری محل های حادثه شده تا دستگاه‌های کمک رسان به خوبی بتوانند کار امدادرسانی به زلزله زدگان را انجام دهند. یگان ویژه نیز جهت امداد رسانی از آغازین لحظات حضور داشته و علاوه بر کمک به مصدومان و آسیب دیدگان، کمک ها و محموله های ارسالی مردمی و دولتی را تا رسیدن به دست مردمان عزیزمان در این مناطق اسکورت کرده و در توزیع اقلام نیز شرکت و نظارت دارند؛ تامین امنیت و اسکورت 5000 محموله امدادی در قالب 84 تیم عملیاتی به صورت شبانه روزی تا کنون انجام شده و این روند کماکان ادامه دارد.

به گفته سخنگوی ناجا، اعزام تیم های تشخیص هویت و DVI به مناطق زلزله زده و همچنین آمادگی کامل برای گشت زنی های مداوم و مقابله با جرایم مختص این شرایط از جمله سرقت اموال، منازل، خودرو، طلا و جواهرات افراد آسیب دیده در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفته است که در همین راستا 22 سارق دستگیر شده‌اند.

وی بااشاره به اینکه معاونت بهداد ناجا نیز با اعزام شش اکیپ امدادی و شش دستگاه آمبولانس به مناطق مذکور؛ به کمک و مداوای مجروحان و آسیب دیده ها شتافته و در بیمارستان های مختلف مستقر شدند، گفت:  اعزام تیم‌های روانشناسی و مددکاران اجتماعی ناجا به مناطق زلزله‌ زده در راستای تسکین فوری و تخصصی آلام روانی و کاهش فشارهای روحی آنها نیز به قید فوریت انجام شده است تا از بروز عوارض ثانویه در حادثه دیدگان کاسته شود.

سخنگوی ناجا همچنین باشاره به ادامه حضور بالگرد های هوا ناجا به منظور بررسی و احراز شرایط منطقه به جهت امداد رسانی، انتقال مجروحان و مصدومین به مراکز درمانی و بیمارستانی، جا به جایی اقلام و ... در مناطق آسیب دیده گفت: انجام 21 سورتی پرواز جمعا به مدت 29ساعت، جابه جایی بیش از 80 نفر مصدوم و مجروح و .. از اقدامات هواناجا تا کنون بوده است. به کارگیری 6 قلاده سگ‌ زنده یاب پلیس به همراه تیم های مربوطه در محل همچنان ادامه دارد.

براساس گزارش سایت پلیس، منتظرالهمدی در خاتمه خاطرنشان کرد:  بی شک استقرار نیروهای پلیس در مناطق زلزله زده به منظور امدادرسانی به زلزله زدگان و محیا کردن شرایط اسکان و تامین امنیت آنان تا ثبات کافی در آن جا برقرار شود، ادامه دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تحقق اقتصاد مبتنی بر نوآوری، بدون دانشگاه‌ها، پارک‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان ممکن نیست
مطالبه رهبری برای نقش‌آفرینی مؤثر زنان به‌طور کامل محقق نشده است
بدون کار فرهنگی و مردمی، بحران جمعیت حل نمی‌شود
دولت و مجلس به دنبال نگاه مشترک برای تأمین معیشت مردم هستند
رشد ۵۰ درصدی درآمدهای مالیاتی در لایحه بودجه ۱۴۰۵
«جریان زندگی » در دستان «زنان»
لایحه بودجه ۱۴۰۵ اعلام وصول شد
دایرکت هوشمند و اتوماتیک اینستاگرام چیست؟ مزایا و کاربرد فعالسازی
مدارس ابتدایی تهران چهارشنبه غیر حضوری شد
فناوری در خدمت زندگی: بررسی مزایای استفاده از تجهیزات مکانیزه در خشکشویی آنلاین و برتری آن بر ماشین‌های خانگی قدیمی
جدیدترین آمار شهدای غزه
وضعیت آب در کشور جزء مسائل حیاتی و خیلی فوری است
گرمایش از کف برقی چیست و چگونه خانه‌تان را گرم‌تر می‌کند؟
نقش شیلنگ فلکسیبل خرطومی در صنعت ایران
اجرای کفپوش اپوکسی سه‌بعدی برای منازل و آشپزخانه با طرح سنگ و ابروبادی
بهترین یراق‌آلات برای افزایش عمر پنجره دوجداره
آموزش ثبت نام باینری آپشن | افتتاح حساب در باینری آپشن
پوزیشنر کاربردها، انواع و نکات انتخاب
بلیط هواپیما کرمان کیش؛ دروازه ورود کرمانی‌ها به جزیره
آغاز ثبت‌نام دستیار آموزشی دانشگاه آزاد
جزئیات توافق انصارالله یمن و دولت وابسته به ریاض برای آزادی ۲۹۰۰ اسیر
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top