تاریخ انتشار: چهارشنبه 1397/04/06 - 12:14
کد خبر: 270635

رئیس هیأت عالی جذب:

بورسیه ها بالاخره تعیین تکلیف شدند

رئیس هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: از ۶۸ بورسیه بلاتکلیف ۶۴ نفر برای جذب به دانشگاه آزاد معرفی و ۴ نفر دیگر نیز در دانشگاه دولتی جذب شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، محمد علی کی نژاد در گفتگو با مهر درباره آخرین وضعیت تعیین تکلیف بورسیه ها گفت: تعداد زیادی از بورسیه های بلاتکلیفی که در فراخوان هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی ثبت نام کرده بودند، تعیین تکلیف شده و تنها ۶۸ نفر باقی مانده بودند که ۶۴ نفر از آنها را برای جذب به دانشگاه آزاد معرفی کرده ایم.

وی ادامه داد: ۴ نفر دیگر را نیز به دانشگاه های دولتی معرفی کرده ایم که این ۴ نفر بورسیه در دانشگاه دولتی جذب شده اند، دانشگاه آزاد اسلامی قول داده است ۱۲ یا ۱۳ تیر این ۶۴ نفر بورسیه را تعیین تکلیف کند.

رئیس هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: احتمال می دهم از این ۶۴ نفر تعداد زیادی توسط دانشگاه آزاد اسلامی جذب شوند چون معدل های های بسیار خوب و رشته خوبی دارند همچنین از دانشگاه‌های خوبی فارغ التحصیل شده‌اند.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد نیز با توجه به بازنگری که در جذب اساتید حق التدریس و اساتید بازنشسته دانشگاه های دولتی داشته، تعداد زیادی از این بورسیه ها را جذب می کند.

کی نژاد افزود: امیدوارم تا شهریورماه که فراخوان جذب دانشگاه ها ارائه می شود، مسائل مربوط به بورسیه ها به طور کلی تعیین تکلیف شده باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
استارشیپ با ۲۶ ماهواره برای نخستین بار به مدار زمین می رود
آمادگی ۵۰۰ نیروی عملیاتی تهران برای مقابله با سیلاب
پیام هشدارآمیز یمن خطاب به خلبانان سعودی: مراقب باشید
ترفـیع استادان پیام‌نور مشروط شد/ جزئیات امتیازهای جدید اعلام شد
زاکانی: فرهنگسراها باید حلقه پیوسته مساجد، مدارس و خانواده باشند
ال‌نینو بیشترین اثر را در پاییز دارد
صادق: ۷۰۰ هزار متقاضی واقعی در انتظار مسکن هستند
تغییر مسیر هواپیمای نتانیاهو به آمریکا به دلایل امنیتی
آمادگی ۲۶ درصد داوطلبان جان فدا برای کار نظامی
افتتاحیه کنگره بین‌المللی پزشکی هسته‌ای در تبریز +عکس
هشدار وزیر علوم درباره دیکتاتوریِ نامرئی حاصل از هوش مصنوعی
روایت جدید از هزینه‌کرد ۱.۵ میلیارد تومانی در شرکت بارز/چرا هزینه مراسم به حساب مدیر حراست واریز شد؟
دویست شب مجاهدت مردم خیابان
هدف‌گیری امنیت ملی در شرایط جنگی
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top