تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/07/22 - 09:33
کد خبر: 286225

همزمان با حضور رئیس‌جمهور در دانشگاه تهران برای مراسم آغاز سال‌تحصیلی؛

تجمع حامیان روحانی علیه روحانی در دانشگاه تهران/ روایت وارونه یک خبرگزاری دولتی +عکس

مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در حالی با حضور حسن روحانی رئیس‌جمهور در دانشگاه تهران در حال برگزاری است که عده‌ای از طرفداران روحانی در تشکل دانشجویی اصلاح‌طلب این دانشگاه با برگزاری تجمعی، علیه عملکرد رئیس جمهور شعار می دهند.

 به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در حالی با حضور حسن روحانی رئیس‌جمهور در دانشگاه تهران در حال برگزاری است که عده‌ای از طرفداران روحانی در تشکل دانشجویی اصلاح‌طلب این دانشگاه با برگزاری تجمعی، علیه عملکرد رئیس جمهور شعار می دهند.

این تجمع در مقابل تالار شهید امینی دانشگاه تهران برگزار شده و دانشجویان عضو تشکل حامی روحانی، با سر دادن شعارهایی نسبت به امنیتی شدن فضای این دانشگاه اعتراض کردند.

این دانشجویان با سر دادن شعارهایی نظیر "صدامون رو بریدند با رای مون پز می‌دن"، "روحانی بشنو صدای ملت"، "واعظی استعفا استعفا" و "وزیر بی‌کفایت استعفا استعفا" نسبت به عملکرد دولت دوازدهم اعتراض کردند.

تجمع حامیان روحانی علیه روحانی در دانشگاه تهران/ ایسنا تلاش دارد به دروغ آن را صنفی معرفی کند +عکس

 این دانشجویان که حدود 60 نفر هستند، هم‌اکنون با راهپیمایی در صحن دانشگاه، مقابل دانشکده حقوق و علوم سیاسی تجمع کرده‌اند.

این در حالی است که خبرگزاری دولتی ایسنا، در گزارشی عجیب این تجمع اعتراضی به عملکرد دولت را به صورت ناشیانه یک تجمع صنفی معرفی کرده است. این خبرگزاری در گزارشی با عنوان «دریافت شهریه دروس جبرانی، پای ثابت اعتراضات آموزشی دانشجویان» سعی کرده است این تجمع سیاسی را مصادره به مطلوب کند.

دریافت شهریه جبرانی موضوع گزارش قریب به سه هفته پیش است که بارها در خبرگزاری‌های مختلف به آن پرداخت شده است. حال اینکه چرا خبرگزاری دولت دست به چنین جعل کودکانه‌ای زده است خود جای سوال است.

تجمع حامیان روحانی علیه روحانی در دانشگاه تهران/ ایسنا تلاش دارد به دروغ آن را صنفی معرفی کند +عکس

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
بازهم همان حماقت سبز؟
1397/07/22 - 12:40

اول با لطایف الحیل دولت برجام و «امید درمانی» سرکار می آوردند، بعد از پر شدن کیسه هاشان و مواجه با بیکاری ، گرانی و از همه بدتر بلاتکلیفی، علیه همان دولت خودشان تظاهرات راه می اندازند، آنهم با اصرار بر نشان دادن علامت خودشان (نماد سبز) .
معرفی کسب و کارها
آیا حماس واقعاً سلاح خود را تحویل خواهد داد؟ چه زمانی و چگونه؟
افت ۱۳ درصدی حمایت «ماگا» از جنگ با ایران در دو ماه / پلیتیکو: حتی وفادارترین حامیان ترامپ کاسه‌شان لبریز شد
جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است
تفاهم با عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
حال علامه امینی وقتی از مسیر مشایه به نزدیک کربلا می‌رسید، منقلب می‌شد
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top