تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/07/29 - 21:27
کد خبر: 287322

واکنش وزارت خارجه سعودی به قتل خاشقجی

وزارت خارجه عربستان از اقدامات مقامات این کشور درباره موضوع قتل خاشقجی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، وزارت خارجه عربستان از اقدامات مقامات این کشور درباره موضوع قتل جمال خاشقجی روزنامه نگار و مجازات عاملان در این حادثه خبر داد.

وزارت خارجه عربستان بیان کرد: عربستان اقدامات لازم برای روشن شدن حقیقت موضوع خاشقجی را به عمل آورده است. گام اول در اعزام تیم امنیتی در ششم اکتبر به استانبول برای انجام تحقیقات به همراه ترکیه در این زمینه بود.

شایان ذکر است که ساعاتی قبل یک منبع سعودی که نامش را فاش نکرد به ابعاد جدیدی از قتل جمال خاشقجی که در روز دوم اکتبر وارد کنسولگری عربستان در استانبول شد و هرگز از آن خارج نشد، پرداخته است.

این منبع سعودی بیان کرد: احمد عسیری معاون رئیس اطلاعات سعودی تیم ۱۵ نفره ای را برای دیدار با خاشقجی در استانبول تشکیل داد و از سعود القحطانی مشاور دربار پادشاهی عربستان هم خواست که فردی که خاشقجی را بشناسد، معرفی کند.

منبع سعودی افزود: این طرح در ابتدا برای ربودن خاشقجی و راضی کردن وی در جریان مرحله ربایش در داخل منزل امن در استانبول برای بازگشت به عربستان بود. فرد نزدیک به بن سلمان و عضو تیم یعنی ماهر المطرب با خاشقجی در کنسولگری صحبت می کند و از وی می خواهد که به عربستان بازگردد اما خیلی سریع وی را تهدید به بیهوشی و ربودن در تلاشی برای ترساندن وی می کند.

این منبع سعودی این اقدام المطرب را زیاده روی از اهداف ماموریت توصیف کرده است.

منبع سعودی بیان کرد: اوضاع به سرعت از کنترل خارج می شود به طوری که خاشقجی شروع به سر و صدا می کند و تیم ۱۵ نفره دست پاچه و سراسیمه به منظور ساکت کردن وی دهانش را می بندد و خاشقجی فوت می کند.

منبع سعودی می افزاید: جنازه وی در داخل خودرویی قرار داده می شود و تحویل فرد محلی مقیم استانبول به منظور رهایی از شر جسد می شود.

این منبع به هویت این همکاری کننده محلی اشاره نکرده است.

این منبع فاش کرد: پس از آن مصطفی مدنی کارمند کنسولگری عربستان و یکی از اعضای تیم ۱۵ نفره، پیراهن خاشقجی را می پوشد و عینکش را بر چشم می زند و ساعتش را بر دست خود می بندد و از درب پشتی کنسولگری به منظور گمراه کردن خارج می شود.

منبع سعودی بیان کرد: صلاح الطبیقی پزشک کالبد شکافی ماموریتش از بین بردن آثار کشته شدن خاشقجی بود.

این منبع می افزاید: پس از پایان ماموریت تیم گزارش گمراه کننده ای تهیه می کند که وانمود کنند که خاشقجی خارج شده و مجبور به ترک ترکیه به سرعت شده است. پس از اینکه این سناریو لو می رود و تحقیقات شروع می شود.

منبع سعوی گفت: صلاح الطبیقی به مدت ۱۵ دقیقه جسد را تکه تکه می کند و دستیارانش، تکه های جسد را بسته بندی می کردند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top