عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: اکنون پیشنهاد من این است که این ۷۲ نفر را بپذیرند و عملکرد آنها را شبیه دیگر موارد جذب شده در طی چند سال بسنجند و در صورت عدم توانائی عذر آنها را بخواهند.
به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد داد: دانشگاهها دانشجویان بورسیه را جز موارد صریحا تخلفی به صورت آزمایشی در هیات علمی بپذیرند و در صورتی که در دانشگاه ضعفی نشان دادند، عذرشان خواسته شود.
مهدی گلشنی(عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی) در مصاحبه ای با خبرگزاری «ایلنا» در واکنش به احتمال صدور حکم انفصال از خدمت برای روسای دانشگاههایی که آراء دیوان عدالت اداری درباره جذب بورسیهها در هیات علمی را اجرا نمیکنند(اینجــا)، گفت: من رای دیوان درباره بورسیهها را سیاسی تلقی نمیکنم، اما اگر قبل از اینکه جذب بورسیهها صورت گیرد، نظر من را میپرسیدند، مخالف این روش بودم و روش عادی را توصیه میکردم، ولی حالا که چند سالی از این قضیه گذشته و عمر تعدادی جوان تلف شده و اگر تقصیری هم باشد از آن مسئولان ذیربط بوده، به عنوان یک حکم ثانویه معتقدم که بهتر بود، جز موارد صریحاً تخلفی، بقیه اینها را میپذیرفتند و اگر در دانشگاه ضعفی نشان میدادند، عذر آنها را خواسته میشد.
بیشتر بخوانید// معاون قضایی دیوان عدالت اداری: رایهای بورسیهها اجرا نشود حکم انفصال میدهیم
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: اکنون پیشنهاد من این است که این ۷۲ نفر را بپذیرند و عملکرد آنها را شبیه دیگر موارد جذب شده در طی چند سال بسنجند و در صورت عدم توانائی عذر آنها را بخواهند.
وی با اشاره به دلایل عدم پذیرش این دانشجویان در دانشگاهها گفت: دلیل اصلیاش این است که غالب اساتید روشی که آنها طی کردهاند را نمیپسندند.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: وقتی یک مرجع قانونی بالاتر حکم میدهد، مرجع قانونی پائینتر باید آن را اجرا کند، اما برای اینکه حکم انفصالی بدلیل عدم اجرای آرای دانشجویان بورسیه صادر نشود و خواسته دانشگاهیان هم رعایت شود، پیشنهاد من صرفا پذیرش آزمایشی این افراد است، چرا که در این صورت حجت بر همه تمام میشود.
بیشتر بخوانید// ۶ نکته حقوقی بورسیهها درباره سنگاندازی اخیر وزارت علوم
گلشنی خاطرنشان کرد: من چون خود این دانشجویان را مقصر نمیدانم، باز تاکید میکنم به عنوان یک حکم ثانویه دانشگاهها حتماً آنها را آزمایشی بپذیرند.