تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/02/15 - 23:29
کد خبر: 310978

دلیل واقعی اخراج وزیر دفاع انگلیس چه بود؟

یک رسانه انگلیس در گزارشی به دلایل اخراج وزیر دفاع این کشور توسط نخست وزیر انگلیس اشاره کرده و نوشته تمسخر سلامتی نخست وزیر و جنگ طلبی از دلایل عمده این تصمیم بوده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «گاوین ویلیامسون» وزیر دفاع سابق انگلیس چند روز پیش توسط «ترزا می» نخست وزیر انگلیس از سمت خود برکنار شد.

رسانه‌ها دلیل برکناری وی از سمت وزارت دفاع را درز اطلاعات نشست محرمانه شورای امنیت ملی انگلیس درباره شرکت ارتباطاتی هوآوی چین توسط ویلیامسون اعلام کرده بودند.

اما نشریه «ساندی تایمز» در گزارشی به دو دلیل دیگر درباره علت اخراج وی از کابینه توسط ترزا می اشاره کرده است. حمایت ویلیامسون از مداخله‌های نظامی خارجی انگلیس و همچنین ایجاد شک و تردید درباره وضعیت سلامتی ترزا می از دلایلی بوده که سبب شد تا نخست وزیر انگلیس تصمیم گیرد تا او را اخراج کند.

بر اساس این گزارش، ویلیامسون به اعضای حزب محافظه‌کار انگلیس گفته بود که مِی دیابت نوع یک دارد و همین موضوع وی را برای سمتی که در اختیار دارد نامناسب می‌کند. این اقدام وزیر دفاع سابق انگلیس چند هفته پیش از آن صورت گرفت که جزئیات نشست شورای امنیت ملی انگلیس درباره هوآوی، درز پیدا کرده بود.

این اظهارات به شدت متحدان مِی را خشمگین کرده و یکی از مقامات انگلیسی گفت که این کاملاً گستاخانه است که شرایط سلامتی نخست وزیر علیه وی استفاده شود.

متحدان مِی معتقدند با وجود آنکه وی روزانه ۲ بار انسولین تزریق می‌کند اما در شرایط جسمانی خوبی به سر می‌برد. البته هنوز به طور کامل مشخص نیست که آیا انتقادهای تلخ ویلیامسون سبب برکناری وی بوده یا خیر.

البته افزایش خشم از اظهارات ویلیامسون درباره سلامتی ترزا می تنها دلیل برکناری وی نبوده است. در یک مورد، وی پیشنهاد داده بود که نخست وزیر باید ناوهای جنگی پادشاهی را به سوی آب‌های مورد منازعه در دریای چین جنوبی اعزام کند.

زمانی که دفتر نخست وزیری این درخواست ویلیامسون را رد و ابراز نگرانی کرد که این موضوع می‌تواند باعث آغاز تقابل نظامی شود، ویلیامسون با لفظی زننده نخست وزیر انگلیس را خطاب کرد.

بر اساس اسناد شورای امنیت ملی انگلیس، ویلیامسون مصمم بود که نیروهای نظامی انگلیسی را در آفریقا مستقر کند. بر اساس اسناد، وی از مقامات نظامی خواسته بود تا طرح‌هایی را برای مداخله در دست کم پنج کشور آفریقایی از جمله زیمبابوه، نیجریه، کنیا و مصر فراهم کنند.

ویلیامسون که پیشتر مدیر یک شرکت تولید کننده سرامیک بود، به سرعت تحت رهبری می و در دوران رقابت‌های انتخاباتی سال ۲۰۱۶ رشد کرد.

از سوی دیگر، به عنوان یک سیاستمدار، وی تهدید کرده بود که سرانجام می را از نخست وزیری سرنگون خواهد کرد.

وی به اعضای حزب محافظه کار گفته بود: «من این کار را انجام خواهم داد. من می‌توانم وی را بشکنم.»

در عرصه بین‌المللی نیز وی چندین رسوایی به بار آورده بود. به طور مثال در یک مورد وی به صورت بدی به روسیه گفته بود که باید «گم شود و خفه شود».

اظهارات وی توسط کارشناسان سیاسی مضحک توصیف شده بود و بسیاری سخنانی ویلیامسون را «کودکانه» می‌دانستند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تحریم های جدید آمریکا علیه ایران، ۸ فرد و ۱۵ نهاد تحریم شدند
تصاویر ورود سیلاب شدید به گلزار شهدای کرمان
صورت‌ حساب سنگین غزه برای تل آویو
حمله پهپهادی نیروهای امنیتی ایران به خودروی تروریست‌ها
بازداشت مرزبان ایرانی توسط‌ طالبان
تصمیم فرهاد مجیدی برای پایان دادن به همه شایعات
فیلم| عقلانیت انقلابی به دنبال حل نظام مسائل کشور
با شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا آشنا شوید
فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! +عکس
همسر سید مصطفی خمینی درگذشت
بستری شدن آیت الله شیرازی در بیمارستان
نیروی دریایی ارتش به داد سیل زدگان سیستان و بلوچستان رسید +فیلم
پشت پرده سفر محرمانه ۲ مقام نظامی و امنیتی اسرائیلی به قاهره
رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه
یک تاکسی پر از گلهای تازه
تقدیر از رزمندگان عملیات حمله به اسرائیل
توماج صالحی حتما اعدام نمی شود اما...
به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
عملیاتی که صهیونیست‌ها را مضحکه تمام جهان کرده است
بارندگی‌های فراگیر اردیبهشتی تا کی ادامه دارد؟
اوضاع این رژیم حسابی بیخ پیدا کرده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top