تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/03/15 - 12:32
کد خبر: 314653

ساعت فعالیت رستوران‌ها بعد از ماه رمضان تغییر کرد

در ماه مبارک رمضان ساعت فعالیت برخی از واحدهای صنفی تا سحر تغییر می‌کند و با پایان یافتن این ماه ساعت فعالیت آنها به روال سابق برمی‌گردد که با توجه به این قانون به نظر می‌رسد روزهای تعطیل این هفته جزو شرایط ماه رمضان قرار نمی‌گیرد و واحدهای صنفی باید حداکثر تا یک بامداد فعالیت داشته باشند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، هر سال در ماه مبارک رمضان به واحدهای صنفی عرضه‌کننده کالا و مواد خوراکی این اجازه داده می‌شود تا حدود نیم ساعت قبل از اذان صبح به فعالیت بپردازند و با پایان یافتن ماه مبارک رمضان ساعت فعالیت واحدهای صنفی به شرایط عادی باز می‌گردد اما در ماه مبارک رمضان سال جاری بعد از این ایام تعطیلات چند روزه‌ای وجود دارد که این سوال مطرح است که آیا واحدهای صنفی تا ابتدای هفته آینده این امکان را دارند تا سحر به فعالیت بپردازند یا با آغاز ماه شوال با وجود تعطیلات آخر هفته، اجازه فعالیت تا سحر را ندارند.

در این رابطه سید علی میرابراهیمی- رئیس اتحادیه رستوران‌دارها و سلف سرویس‌ها به ایسنا گفت: طبق قانون در تمام ایام سال به جز ماه مبارک رمضان واحدهای صنفی حداکثر تا ساعت ۱ بامداد اجازه فعالیت دارند.

وی ادامه داد: واحدهای صنفی در شش ماهه اول سال تا ساعت ۱ بامداد و در شش ماهه دوم سال حداکثر تا ساعت ۱۲ شب امکان فعالیت دارند.

میرابراهیمی در رابطه با تعطیلات آخر هفته جاری، تاکید کرد: با اعلام رؤیت ماه شوال و زمان عید فطر واحدهای صنفی باید فعالیت خود را متناسب با ساعت اعلامی گذشته، متناسب کنند و در تعطیلات پیش رو اجازه فعالیت تا سحر را ندارند.

همچنین در کنار این موضوع بارها دیده شده که افرادی که غذا و سفارش خود را در قالب سفارش بیرون‌بر می‌دهند هزینه قابل توجهی برای ظروف یک بار مصرف و پک غذا پرداخت می‌کنند که جای سوال دارد آیا هزینه ظروف یک بار مصرف و پک برعهده مشتری است؟

رئیس اتحادیه رستوران‌دارها و سلف سرویس‌ها در رابطه با این موضوع نیز گفت: ظروف یک بار مصرفی که برای باقی مانده غذای مشتری استفاده می‌شود همراه با هزینه‌ای نباید باشد اما اگر واحد رستورانی این هزینه را دریافت می‌کند قانونا مرتکب خلاف نشده است.

وی ادامه داد: در ظروف یک بار مصرف ساده که برای سفارش‌های بیرون بر استفاده می‌شود اخلاقاً نباید هزینه‌ای برای آن‌ها در نظر گرفت اما همانطور که گفته شد دریافت هزینه خلاف قانون نیست.

میرابراهیمی تاکید کرد: برخی از ظروف مصرفی در پک غذا و سفارش‌های بیرون‌بر دارای کیفیت و ظرافت قابل توجهی است که برای این دست محصولات باید مشتری هزینه را پرداخت کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
ادامه اعتراضات دانشجویان دانشگاه آزاد/ این بار مقابل شورای عالی انقلاب فرهنگی +عکس و فیلم
بیت‌کوین به قله رسید!
اسیر دانشگاه!/ شماره جدید خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران منتشر شد +دانلود
قیمت طلا ۲۵ مهر ۱۴۰۳
واردات خودروهای کره‌ای آزاد است
این بازنشستگان می‌توانند برای وام ۳۰ میلیون تومانی ثبت‌نام کنند
نماینده سازمان ملل: جانبداری آلمان از اسرائیل پیامدهای خطرناکی دارد
اهتزاز پرچم ایران در راهپیمایی حامیان فلسطین در کوبا +فیلم
حریدی‌ها تهدید به خروج از کابینه نتانیاهو کردند
تل‌آویو از بیماری «گال» به عنوان ابزاری برای شکنجه اسرای فلسطینی استفاده می‌کند
تظاهرات حمایت از غزه در اردن +عکس
«جنبش بایکوت اسرائیل» مانع حرکت کشتی حامل مواد منفجره به سمت اراضی اشغالی شد
پاسخ نتانیاهو به ماکرون درباره تشکیل رژیم جعلی صهیونیستی
بلومبرگ: ضربات وارد آمده به اقتصاد اسرائیل فراتر از تصور است
لغو پروازهای بین‌المللی به اراضی اشغالی ادامه دارد
تظاهرات مردم هلند در دفاع از فلسطین و غزه +فیلم
گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
ماینر غیرمجاز معرفی کنید؛ جایزه بگیرید!
بعد از حمله به اسرائیل رخ داد؛ ۴هزار تلاش سایبری ناکام علیه زیرساخت‌های کشور
وضعیت محسن مخملباف تا حمید فرخ‌نژاد در خارج از کشور چیست؟ +ویدئو
جنایتی که صدای آمریکا و انگلیس را هم درآورد/ بی‌بی‌سی چه نوشت؟
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top