تاریخ انتشار: پنجشنبه 1398/05/03 - 12:39
کد خبر: 321403

انتخابی قدرتمند با قیمتی قدرتمند؛

بررسی گلکسی A80 سامسونگ

گلکسی A80 گران‌قیمت‌ترین میان‌رده‌ی سامسونگ در سال ۲۰۱۹ محسوب می‌شود که با داشتن نمایشگر بزرگ، مکانیزم چرخان دوربین و پردازنده‌‌ای قدرتمند کاربران خاصی را هدف قرار داده است.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ گلکسی A80 نه‌تنها جدیدترین محصول از سری A، بلکه گرا‌ن‌قیمت‌ترین در بین برادرانش نیز محسوب می‌شود. مجهز شدن به جدیدترین تراشه‌ی اسنپدراگون برای محصولات میان‌رده، در کنار ۸ گیگابایت حافظه‌ی رم از گلکسی A80 یک محصول میان‌رده‌ی قدرتمند ساخته است اما با توجه به عملکرد متوسط دوربین‌ برادرانش، نگرانی‌هایی در مورد عملکرد دوربین‌‌های گلکسی A80 وجود دارد که در این بررسی به آن خواهیم پرداخت. باتری ۳۷۰۰ میلی‌آمپر ساعتی، حذف جک ۳.۵ میلی‌‌متری و رابط کاربری بازطراحی‌شده‌ی One UI در کنار سیستم نوآورانه‌ی دوربین دستگاه مواردی هستند که در این بررسی به آن‌ها خواهیم پرداخت.

طراحی
طراحی خاص گلکسی A80 و سیستم دوربین چرخشی آن را باید مهم‌ترین نکته‌ی تمایز آن نسبت به دیگر گوشی‌های بازار دانست. نزدیک به ۸۶ درصد جلوی دستگاه از نمایشگر پوشیده شده و خبری از حفره، بریدگی و حاشیه قابل‌توجه در جلوی دستگاه نیست؛ اما سامسونگ برای رسیدن به چنین هدفی چه کرده‌ است؟ کره‌ای‌ها دوربین سلفی را کنار گذاشته‌اند و با تعبیه‌ی موتوری مکانیکی، دوربین اصلی را برای استفاده در جلوی دستگاه فرا می‌خوانند؛ به این معنی که بخش بالایی پشت بدنه که دوربین دستگاه در آن قرار گرفته است، با یک حرکت عمودی بالا می‌آید و ماژول‌های دوربین با یک چرخش ۱۸۰ درجه‌ای رو به کاربر قرار می‌گیرند. این راهکار جالب، دوربین‌های اصلی دستگاه و سیستم تشخیص عمق ToF را برای گرفتن سلفی در اختیار کاربر قرار می‌دهد؛ این مورد را شاید بتوان اصلی‌ترین برتری راهکار سامسونگ نسبت به نمونه‌های پاپ‌آپی دانست که در گوشی‌هایی مانند وان‌پلاس دیده‌ایم.

بالا بودن احتمال آسیب‌پذیری این بخش در سقوط و امکان‌پذیر نبودن پوشش بخش یادشده توسط قاب‌های محافظ در کنار عدم قطعیت در مورد عمر چنین ساختاری را باید در نظر گرفت. برای مثال فرض کنید که سهوا گوشی را روی میز قرار داده‌اید و بدون توجه به اینکه با بستن اپلیکیشن دوربین، مکانیزم چرخشی فعال می‌شود، آن را رها کنید؛ در این صورت تلاش‌های دستگاه برای چرخاندن دوربین با شکست مواجه می‌شود و احتمال آسیب به موتورهای آن وجود دارد. سیستم تشخیص سقوط دستگاه تنها نیمی از بخش متحرک را داخل می‌برد و به نظر می‌رسد سرعت آن به اندازه‌ی کافی برای داخل بردن کامل دوربین کافی نیست. احتمال ایجاد مشکل توسط گرد و غبار برای بخشی که حرکت عمودی دارد را چندان بالا نمی‌دانیم اما هنوز نگرانی در مورد آسیب‌پذیری بخش گردان این مکانیزم وجود دارد. همچنین استفاده از این مکانیزم ضخامت دستگاه را تا ۹.۳ میلی‌متر افزایش داده است که برای یک محصول بالارده کمی زیاد به نظر می‌رسد.

اولین نکته‌‌ای که در نخستین استفاده از گلکسی A80 توجه شما را جلب می‌کند، کیفیت ساخت بالاتر آن نسبت به دیگر اعضای خانواده A است؛ البته با قیمت ۶۰۰ یورویی این گوشی، چنین کیفیت ساختی چندان عجیب نیست. کار کردن با یک دست با گلکسی A80 حتی برای کسانی که دستان بزرگی دارند، کار دشواری است. A80 با ۲۲۰ گرم وزن یکی از سنگین‌ترین گوشی‌های موجود در بازار است و این مسئله در استفاده‌ی طولانی مدت برای کاربر آزاردهنده است؛ بنابراین اگر دست‌های بزرگی ندارید و تا به حال با گوشی‌های سنگین و بزرگ کار نکرده‌اید، مهاجرت به این محصول را توصیه نمی‌کنیم. سامسونگ برای پوشش نمایشگر دستگاه از گوریلا گلس ۳ بهره برده‌ است که یک پوشش نسبتا قدیمی محسوب می‌شود اما پشت دستگاه با شیشه‌‌ی گوریلا گلس ۶ محافظت می‌شود. سامسونگ حتی در بالارده‌ترین میان‌رده‌‌ی سری A نیز دریافت گواهی‌های IP را برای محافظت در برابر آب و گرد و غبار کنار گذاشته است؛ چیزی که در گذشته گوشی‌های این سری به آن شهره بودند.

سامسونگ در جایگذاری کلیدهای تغییر حجم صدا و پاور برای این گوشی بزرگ موفق عمل کرده است و به راحتی می‌توان با یک دست به هر سه کلید دسترسی داشت؛ بازخورد کلیدها و استحکام آن‌ها نیز طبق انتظار از یک محصول بالارده مناسب است. درگاه سیم‌کارت به دلیل وجود سیستم مکانیکی دوربین به لبه‌ی پایینی انتقال داده شده است و متاسفانه در آن خبری از جایگاه برای کارت حافظه نیست. در کنار تک اسپیکر دستگاه در لبه‌ی پایینی، درگاه US‌B نوع C قرار گرفته است و خبری از جک ۳.۵ میلی‌متری صدا در A80 نیست؛ متاسفانه تبدیل لازم برای استفاده از هدفون‌های مرسوم را باید به‌صورت جداگانه تهیه کنید. همچنین وجود کاور محافظ ساخت سامسونگ در جعبه گوشی را یک نکته‌ی مثبت می‌دانیم؛ البته به دلیل پوشیده نشدن لبه‌ی بالایی دستگاه توسط قاب، مراقبت بیشتری نسبت به گوشی‌‌‌های دیگر لازم است.

با نگاه به حاشیه‌ی بالایی دستگاه، اسپیکر مکالمه را مشاهده نخواهید کرد و کره‌ای برای ایجاد صدای مکالمات از پیزوالکتریک بهره گرفته‌اند؛ پیزوالتریک‌ ماده‌ای است که به تغییر ولتاژ واکنش نشان می‌دهد و ارتعاش پیدا می‌کند. با قرارگیری گوش کاربر روی هر بخش از نمایشگر، وی قادر به شنیدن صدای مکالمه خواهد بود که البته در A80 نسبت به اسپیکرهای عادی مکالمه صدای کمتری به گوش می‌رسد. متاسفانه خبری از چراغ اعلان در گلکسی A80 نیست و کاربران باید به نمایشگر همیشه روشن برای اطلاع از اعلان‌ها اکتفا کنند. طبق انتظار سامسونگ از حسگر اثر انگشت اپتیکال در زیر نمایشگر بهره گرفته و راهکار اولتراسونیک پرچمداران سری اس را به کار نگرفته است؛ عملکرد حسگر شباهت زیادی به آنچه در A50 تجربه کردیم، دارد و هنوز هم نمی‌توان آن را حتی نزدیک به بهترین‌های بازار دانست؛ سرعت پایین‌تر و تلاش‌های چندباره گاهی اوقات باعث شده است تا حسگر این گوشی را نسبت به رقبای چینی مانند MI 9 SE و Redmi K20 ضعیف‌تر بدانیم. حسگر اثر انگشت در زمان خیس بودن دستان کاربر در شناسایی اثر انگشت ناتوان است اما حتی به دلیل ماهیت نوری آن، محافظ پیش‌فرض نمایشگر مانعی برای شناسایی نیست.

نمایشگر
در بحث نمایشگر گوشی‌ها، فاکتورهایی همچون ابعاد و رزولوشن، روشنایی و کنتراست، دقت رنگ و گستردگی فضای رنگی اهمیت بالایی دارند و سامسونگ نیز از گذشته تا به امروز در این بخش یکه‌تاز بازار بوده است؛ خوشبختانه در سال ۲۰۱۹ شاهد استفاده‌ی بیشتر از پنل‌های اولد در گوشی‌ها هستیم و بازار میان‌رده‌ها نیز از این قضیه مستثنی نیست. اگر از علاقه‌مندان به نمایشگرهای بزرگ باشید قطعا قطر ۶.۷ اینچی این نمایشگر مسطح شما را راضی خواهد کرد؛ سامسونگ از نمایشگر Super AMOLED با رزولوشن ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل در گلکسی ای ۸۰ بهره گرفته است که تراکمی در حدود ۳۹۳ پیکسل در هر اینچ را ارائه می‌دهد؛ این تراکم برای استفاده‌ی عادی و برای کسانی که سخت‌گیری زیادی در بحث رزولوشن ندارند قابل‌قبول و مناسب است.

روشنایی بالا تبدیل به امضای پنل‌های اولد سامسونگ شده‌اند به طوری که پرچمداران این شرکت رکورداران روشنایی نمایشگر در دنیای گوشی‌های هوشمند هستند. در تست‌ روشنایی زومیت، گلکسی A80 با رسیدن به ۹۷۰ نیت با الگوی ۵۰ درصد (۶۷۶ نیت در الگوی کاملا سفید) کاملا موفق عمل می‌کند؛ این نتیجه در حالت تنظیم خودکار روشنایی بدست آمده است. در حین تست روشنایی به این نکته پی‌ بردیم که حسگر نور محیط در زیر نمایشگر و بخش بالایی آن جای گرفته که در نوع خود جالب است. طبق انتظار رنگ مشکی با روشنایی نیت به کنتراست بی‌نهایت نمایشگر منجر می‌شود که یکی از برتری‌های مهم نمایشگرهای اولد نسبت به LCD‌ها به‌شمار می‌رود. نمایشگر در زیر نور خورشید خوانایی خوبی دارد اما به دلیل اختلاف ۳۰۰ نیتی روشنایی دستی و خودکار توصیه می‌کنیم در فضاهای باز حالت خودکار را فعال کنید. روشنایی حداقلی ۲.۶۵ نیتی هم شاید به اندازه‌ی برخی شرکت‌های رقیب مناسب نباشد اما هنوز در محدوده‌ی قابل‌قبول قرار دارد؛ برای استفاده‌ی راحت‌تر از گوشی در فضاهای تاریک قابلیت «Blue Light Filter» در تنظیمات تعبیه شده است.

رابطه کاربری
سامسونگ پس از سال‌ها با One UI تغییری بزرگ را در رابط کاربری گوشی‌هایش ایجاد کرد؛ جان‌مایه‌ی این تغییر استفاده‌ی راحت‌تر از گوشی است و تغییرات بنیادینی در ظاهر المان‌ها به چشم نمی‌خورد. پنل اعلان‌های تمام صفحه، جایگذاری المان‌ها در نیمه‌ی پایینی صفحه و زیباتر شدن رابط کاربری در نخستین ملاقات با One UI نظر شما را به خود جلب خواهد کرد. نوشته‌ها، آیکون‌ها و دیگر موارد به‌نوعی در One UI جایگذاری شده‌اند که به‌راحتی دیده و انتخاب شوند اما شاید این مسئله در ابتدا کمی برای کاربر ناآشنا به‌نظر برسد با این حال به مرور به این تغییرات عادت خواهید کرد. سیستم ناوبری مبتنی بر ژست‌های حرکتی این رابط کاربری همچنان ناپخته است و هنوز برای تبدیل شدن به آنچه در آیفون‌ها و حتی گوشی‌های جدید وان‌پلاس تجربه کردیم، راه زیادی پیش روی دارد.

دوربین
با ساختار دوربین و چگونگی کارکرد آن در بخش طراحی آشنا شدیم؛ دوربین اصلی دستگاه متشکل از یک حسگر ۴۸ مگاپیکسلی IMX586 سونی با لنز ۲۶ میلی‌متری واید، حسگر ۸ مگاپیکسلی با لنز اولترا واید و سیستم تشخیص عمق سه‌بعدی موسوم به ToF است که پس از چرخشی ۱۸۰ درجه‌ای نقش دوربین سلفی را نیز ایفا می‌کند؛ حسگر ۴۸ مگاپیکسلی Quad Bayer با پیسکل‌های ۰.۸ میکرونی و ابعاد ۱/۲ اینچی در پس یک لنز با گشودگی f/2.0 با ۸۰ درجه زاویه‌ی دید قرار گرفته است. همان‌طور که انتظار می‌رفت سامسونگ از دوربینی مجهز به لنز تله‌فوتو برای دستیبابی به زوم اپتیکال استفاده نکرده است و تنها شاهد دوربین محبوب این روزها یعنی اولتراواید هستیم؛ حسگر ۸ مگاپیکسلی این دوربین را یک لنز ۱۱ میلی‌متری با زاویه‌ی دید ۱۲۳ درجه همراهی می‌کند. سامسونگ از یک حسگر ToF نیز برای تولید جلوه بوکه در حالت «Live Focus» بهره گرفته است.

متاسفانه خبری از لرزگشیر اپتیکال (OIS) در هیچ یک از لنزهای دوربین A90 نیست و حین فیلم‌برداری هر دو دوربین تنها لرزشگیر الکترونیکی (EIS) وارد عمل می‌شود. در بحث رابط کاربری دوربین تفاوت چندانی با دیگر گوشی‌های سامسونگ مشاهده نمی‌شود؛ هنوز هم پرتره‌ها با حالت «Live Focus» گرفته می‌شوند و حالتی تحت عنوان «Night» نیز برای عکاسی در فضاهای تاریک درنظر گرفته شده است؛ شاید «Live Focus Video» را بتوان تنها نقطه‌ی تمایز حالت‌های عکاسی و فیلم‌برداری A80 با دیگر گوشی‌‌های سامسونگ دانست که در آن دوربین اصلی فیلم‌برداری با رزولوشن 1080P را با جلوه بوکه‌ی ایجاد شده توسط حسگر ToF انجام می‌دهد. سوایپ به سمت چپ و راست حالت‌های عکاسی را تغییر می‌دهد و سوایپ به سمت بالا یا پایین نیز دوربین را برای گرفتن سلفی آماده می‌کند. سامسونگ نام «Scene Optimizer» را برای تشخیص صحنه‌ی هوشمند خود برگزیده است و به ادعای این شرکت ۳۰ حالت مختلف را شناسایی می‌کند. همچنین انتقال HDR به بخش تنظیمات و حذف آن از صفحه‌ی اصلی نرم‌افزار دوربین ممکن است برای بسیاری از کاربران خوشایند نباشد.

دوربین اصلی دستگاه به‌صورت پیش‌فرض عکس‌هایی با رزولوشن ۱۲ مگاپیکسلی ثبت می‌کند اما با انتخاب حالت 3:4H می‌توان عکس‌های ۴۸ مگاپیکسلی نیز با دوربین اصلی ثبت کرد. همچنین در بحث فیلم‌برداری این دوربین قادر به ثبت ویدئوهای 4K با نرخ ۳۰ فریم‌بر‌ثانیه خواهد بود و دوربین اولتراواید نیز ویدئوهایی با رزولوشن Full HD با نرخ ۳۰ فریم‌بر‌ثانیه ثبت می‌کند. حالتی تحت عنوان «Super Slowmotion» نیز برای فیلم‌برداری صحنه‌ی آهسته با نرخ ۴۸۰ فریم‌بر‌ثانیه و رزولوشن 720P برای علاقه‌مندان در نظر گرفته شده است. همچنین سه حالت برای عکاسی سلفی درنظر گرفته شده است که به ترتیب عکس‌هایی با رزولوشن ۷.۶ مگاپیکسل (دوربین اصلی)، ۱۲ مگاپیکسل (دوربین اصلی) و ۵ مگاپیکسل (عریض‌ترین حالت) ثبت می‌کنند.

بازده و عملکرد
قلب تپنده‌ی گلکسی A80، پردازنده‌ی اسنپدراگون ۷۳۰ است، این پردازنده‌ در حقیقت قدرتمندترین محصول کوالکام در کلاس تراشه‌های میان‌رده‌ و جایگزینی برای اسنپدراگون ۷۱۰ به‌شمار می‌آید. اسنپدراگون ۷۳۰ با فرایند تولید ۸ نانومتری LPP‌ سامسونگ ساخته می‌شود؛ بنابراین احتمالا در زمینه‌ی مصرف انرژی نیز عملکرد بهینه‌تری دارد. اسنپدراگون ۷۳۰ را می‌توان رقیبی برای کرین ۸۱۰ دانست که در میان‌رده‌های سطح‌بالای هواوی و آنر به‌کار می‌رود.

۲ هسته‌ی قدرتمند Kryo 470 Gold مبتنی بر جدیدترین هسته‌های پردازشی پرچم‌دار آرم موسوم به Cortex-A76 با فرکانس کاری ۲.۲ گیگاهرتزی در کنار ۶ هسته‌ی‌کم‌مصرف Kryo 470 Silver‌ مبتنی بر هسته‌های Cortex-A55 با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتزی، پردازنده‌ی مرکزی اسنپدراگون ۷۳۰ را شکل می‌دهند و ماژول آدرنو ۶۱۸ نقش واحد پردازش گرافیکی آن را برعهده دارد. در نهایت مودم اسنپدراگون X15 برقراری اتصال LTE را تضمین می‌کند. به‌لطف موتور هوش مصنوعی چندهسته‌ای و نسل چهارمی Qualcomm، اسنپدراگون ۷۳۰ در زمینه‌ی پردازش‌های هوش مصنوعی دو برابر بهتر عمل خواهد کرد.

۸ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی از جمله‌ دیگر مشخصات سخت‌افزاری گلکسی ای ۸۰ به‌شمار می‌آید. بدین ترتیب می‌توان حدس زد که میان‌رده‌ی کره‌ای‌ها در زمینه‌ی چندوظیفگی با پرچم‌داران حال حاضر بازار هم‌تراز است.

باتری
در شرایطی که اغلب میان‌رده‌های بازار با باتری‌های غول‌پیکر در اختیار کاربران قرار می‌گیرند، مهندسان کره‌ای‌، گلکسی ای ۸۰ را به باتری ۳۷۰۰ میلی‌آمپرساعتی مجهز کرده‌اند که به باور شرکت سازنده می‌تواند کاربر را آنلاین نگه دارد. ظرفیت باتری گلکسی ای ۸۰ برای گوشی هوشمندی با نمایشگر ۶.۷ اینچی چندان ایده‌آل به‌نظر نمی‌رسد؛ اما باید توجه داشت که بهینگی نرم‌افزار گوشی نیز بر طول عمر باتری تأثیر به‌سزایی دارد.

گلکسی ای ۸۰ در بنچمارک باتری PCMark که با شبیه‌سازی کاربری‌های روزمره، شامل وب‌گردی و پخش فیلم یا ویرایش عکس، درحقیقت آزمون معیاری برای تخمین زمان روشن‌ماندن نمایشگر (Screen on Time) با روشنایی ۲۰۰ نیت به‌حساب می‌آید، با ثبت زمان ۸ ساعت و ۲۵ دقیقه، چندان درخشان ظاهر نمی‌شود. براساس عدد یادشده می‌‌توان گفت که گلکسی ای ۸۰ در کاربری‌های عادی و نه‌چندان سنگین می‌تواند کمی بیش از یک روز کاربر را همراهی کند. شارژر گلکسی A80‌ از استاندارد Power Delivery با توان ۲۵ واتی پشتیبانی می‌کند، درحالی‌که گلکسی اس ۱۰، پرچم‌دار سامسونگ با شارژر ۱۰ واتی به‌فروش می‌رسد!

جمع‌بندی
گلکسی A80 سامسونگ قدرتمندترین و جدیدترین میان‌رده‌ی سامسونگ در بازار محسوب می‌شود که با سیستم متفاوت دوربین خود سروصدای زیادی در زمان معرفی به پا کرد. چرخش دوربین اصلی دستگاه با مکانیزم مکانیکی و امکان استفاده از آن به‌عنوان دوربین سلفی مهم‌ترین ویژگی‌ متمایزکننده‌ی گلکسی A80 نسبت به رقبا محسوب می‌شود. علاقه‌مندان به نمایشگرهای بزرگ شیفته‌ی این گوشی خواهند شد اما برخی چنین ابعاد و وزنی را نمی‌پسندند؛ امکان استفاده از گوشی با یک دست تقریبا وجود ندارد. نمایشگر ۶.۷ اینچی گلکسی ای ۸۰ از نظر روشنایی همان‌چیزی است که از سوپر امولد‌ها انتظار داریم؛ اما در بحث دقت رنگ نمی‌توان این گوشی را بهترین در بین رقبا دانست. اسپیکر و هدفون‌ دستگاه به خوبی نیازهای کاربران عادی را پاسخ می‌دهد.

کیفیت ساخت گلکسی A80 چیزی از پرچمداران پرمیوم بازار کم ندارد و پوشش تمام‌صفحه‌ای نمایشگر حس خوبی به کاربر القا می‌کند؛ با این حال نقص‌هایی از جمله فقدان چراغ اعلان، حدف جک ۳.۵ میلی‌متری و موجود نبودن دانگل مخصوص در جعبه محصول و عملکرد پایین‌تر از انتظار حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر دستگاه گاه آزاردهنده است. سامسونگ از جدیدترین و قدرتمندترین تراشه‌ی میان‌رده‌ی کوالکام یعنی اسنپدراگون ۷۳۰ در ای ۸۰ بهره گرفته است که عملکردی عالی چه در کارهای روزمره و چه در بازی‌ها ارائه می‌دهد. باتری ۳۷۰۰ میلی‌آمپر ساعتی در نگاه اول برای چنین گوشی بزرگی، اندک به نظر می‌رسد اما در عمل به دلیل تراشه‌ی بهینه‌ی استفاده شده در آن می‌توان گلکسی A80 را در این بخش متوسط ارزیابی کرد؛ به بیان دیگر نه می‌توان شارژدهی را یک ضعف و نه یک نقطه‌ی قوت برای این گوشی دانست.

در بحث دوربین عکس‌های گرفته شده از نظر رنگ، گستره‌ی دینامیکی و حتی جزئیات قابل‌قبول هستند اما قطعا اگر هدف اصلی شما عکاسی با دوربین اصلی باشد گزینه‌های بهتری در بازار خواهید یافت. با صرف‌نظر کردن از غیرفعال شدن فوکوس خودکار در حالت سلفی، می‌توان A80 را در بحث ثبت تصاویر سلفی موفق دانست. حسگر ToF عملکرد قابل‌قبولی در ثبت تصاویر پرتره ارائه می‌دهد و این مسئله به دلیل مکانیزم دوربین در تصاویر سلفی نیز در دسترس است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
زیباترین بازی سال / خداحافظی پرسپولیس با جام حذفی
دانشگاه‌های آمریکا یکپارچه بر علیه رژیم صهیونیستی +فیلم
دفتر بن‌گویر بیانیه داد
لحظه تصادف و واژگونی خودروی وزیر امنیت داخلی اسرائیل +فیلم
زخمی شدن وزیر امنیت داخلی اسرائیل پس از واژگونی خودرو +فیلم
کاهش عجیب بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۳
وزیر تندروی اسرائیلی تصادف کرد +فیلم
وضعیت وزیر امنیت داخلی اسرائیل وخیم است +جزئیات
نماز خواندن یک دانشجوی مسلمان بعد از دستگیری در حضور پلیس آمریکا +فیلم
حمایت دانشجوی دانشگاه کلمبیا از فلسطین با لباس عروس +فیلم
دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران
پلیس آمریکا در حال پاکسازی خون حامیان فلسطین در محل درگیری با دانشجویان +فیلم
حرکت جالب از ادای احترام دانشجویان آمریکایی به فلسطینان +فیلم
تیک تاک کسب و کارش را در آمریکا تعطیل می‌کند
عضو کارگزاران: ثابت شد اسرائیل پوشالی‌ترین رژیم منطقه است
نگاهی به طرح کنترل اجاره بهای املاک مسکونی
سرکوب اعتراضات در حمایت از فلسطین در آمریکا
تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد
نگارش پایان نامه: راهنمای گام به گام
با این پنج نکته، بهترین غرفه نمایشگاه امسال مال شماست
انواع موتور گیرلس
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top