تاریخ انتشار: پنجشنبه 1398/05/31 - 15:37
کد خبر: 324931

آزمایش موشکی آمریکا به شورای امنیت می‌رود

شورای امنیت سازمان ملل متحد امروز پنجشنبه به درخواست روسیه و چین برای بررسی آزمایش موشکی آمریکا تشکیل جلسه خواهد داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، شورای امنیت سازمان ملل متحد پنجشنبه به درخواست روسیه و چین برای بررسی آزمایش موشکی آمریکا تشکیل جلسه خواهد داد.

«دیمیتری پولانسکی»، معاون سفیر روسیه در سازمان ملل متحد چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت که مسکو خواستار برگزاری این جلسه شده است. او گفت مسکو به دلیل تهدیدهایی که آمریکا با نقض تعهدات، در خصوص استقرار و توسعه موشک‌ انجام داده خواستار تشکیل این جلسه شد.

روسیه می‌گوید موشکی که اخیراً آمریکا آزمایش کرد قبل از خروج واشنگتن از معاهده «منع موشک‌های میان‌برد هسته‌ای» ساخته شده و بنابراین نقض مفاد آن بوده است.

پولانسکی گفت: «فوریت این مسأله به خاطر آن است که تهدیدهای زیادی وجود دارند. در آستانه یک رقابت تسلیحاتی جدید هستیم. می‌خواهیم درباره این موضوع صحبت کنیم.»

دولت آمریکا روسیه را به نقض «منع موشک‌های میان‌برد هسته‌ای» متهم کرده است. روسیه هم گفته که آمریکا خود ناقض این معاهده بوده است. هر دو کشور ۲۰ روز پیش از این معاهده خارج شدند.

وزارت دفاع آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد بعد از خروج از پیمان «منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد» با روسیه یک فروند موشک میان‌برد کروز آزمایش کرده است. 

«سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه سه‌شنبه گفت انجام چنین آزمایش‌هایی نیازمند آمادگی‌های قبلی است و این به معنی آن است که واشنگتن قبل از خروج از معاهده موشکی اقدام به ساخت این سلاح‌ها کرده است.

«مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا ۱۱ مردادماه از خروج رسمی این کشور از معاهده «منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد» موسوم به INF خبر داد.

پامپئو در صفحه شخصی توئیتر خود با تکرار ادعای عدم پایبندی روسیه به این معاهده، نوشت: «در تاریخ دوم فوریه ۲۰۱۹، ایالات متحده به روسیه شش ماه فرصت داد تا به پایبندی به معاهده من موشک‌های هسته‌ای میان‌برد بازگردد. روسیه مخالفت کرد، پس این توافق امروز پایان می‌یابد».

همزمان با اعلان توئیتری پامپئو، وزارت خارجه روسیه نیز با صدور بیانیه‌ای خروج رسمی این کشور از معاهده مذکور را اعلام کرد.

در بیانیه روسیه آمده بود: «در دوم آگوست ۲۰۱۹، توافق بین اتحاد جماهیر شوروی و ایالات متحده آمریکا مبنی بر نابودی موشک‌های میان‌برد و کوتاه‌برد، که در تاریخ ۸ دسامبر ۱۹۸۷ در واشنگتن امضا شد، با اقدام آمریکایی‌ها ملغی می‌باشد».

پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد، آمریکا و روسیه را از تملک، تولید یا پرتاب آزمایشی موشک‌های زمین‌پایه میان‌برد (۱۰۰۰ - ۵۰۰۰ کیلومتر) و کوتاه‌بردتر (۱۰۰-۵۰۰ کیلومتر) منع می‌کند. این پیمان در دهه هشتاد میلادی و در دوران ریاست‌جمهوری «رونالد ریگان» و «میخائیل گورباچف» روسای جمهوری وقت آمریکا و شوروی سابق منعقد شد. واشنگتن اما بارها روسیه را به نقض این معاهده متهم کرده است اما روسیه تمامی اتهامات را رد می‌کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تیک تاک کسب و کارش را در آمریکا تعطیل می‌کند
عضو کارگزاران: ثابت شد اسرائیل پوشالی‌ترین رژیم منطقه است
نگاهی به طرح کنترل اجاره بهای املاک مسکونی
سرکوب اعتراضات در حمایت از فلسطین در آمریکا
تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد
نگارش پایان نامه: راهنمای گام به گام
با این پنج نکته، بهترین غرفه نمایشگاه امسال مال شماست
انواع موتور گیرلس
افزایش تعداد داوطلبان پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی
تمرین پدر و دختری دروازه بان استقلال +عکس
کارگری که در روز کارگر به آرزویش رسید +فیلم
اعتراض دانشجویان آمریکایی به جنایات در غزه +عکس
چرا دندانپزشکی در بارداری خطرناک است؟
تحصن در ۴۰ دانشگاه آمریکا و کانادا برای غزه
مصدومیت شدید سعید آقاخانی در نون خ ۵ +عکس
افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال
معلم فداکاری که کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد +عکس
لحظه بازداشت خشونت‌آمیز استاد اقتصاد دانشگاه اموری در آمریکا +فیلم
دیپلمات آمریکایی در اعتراض به سیاست بایدن در غزه استعفا کرد
ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است
آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top