تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/06/24 - 16:17
کد خبر: 328192

زارعی: مذاکره در شرایط فعلی یعنی تحمیل خواسته‌های آمریکا

یک استاد دانشگاه گفت: الان چهار سال است سیاست فشار حداکثری را می شنویم در حالی که این دوره از شش ماه نباید تجاوز کند وقتی طولانی می شود یعنی فشارها اثری ندارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، سعدالله زارعی، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی عصر روز یکشنبه در نشست خبری تحلیلی "مذاکره مجدد با آمریکا، راهگشا یا بن بستی دیگر" که در محل دفتر مرکزی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان برگزار شد، اظهار کرد: آمریکایی ها به صراحت گفتند و در جاهایی تلویحا اعلام کردند ایران باید چند مساله را برای اینکه در سطح منطقه و جهان مورد پذیرش قرار گیرد بپذیرد؛ اینکه اسرائیل به عنوان دولت مشروعیت دارد، هرگونه اقدام منطقه ای باید مبتنی بر توافقات پیشین قدرتهای غربی باشد، ایران باید درباره اقدامات صنعتی خط قرمزها را رعایت کند و این فقط هسته‌ای نیست بلکه دانش‌های "های تک" را شامل می شود، ایران باید استاندارهای فرهنگی و اجتماعی آمریکایی‌ها را بپذیرد، ایران باید به لحاظ دفاعی حدودی را رعایت کند و ایران باید برای حضور و نفوذ در منطقه خطوط قرمز غرب را بپذیرد.

وی ادامه داد: در چنین شرایطی از مذاکره صحبت می کنند اما این تحمیل یک طرفه خواسته هایشان است و با تهاجم نظامی فرقی ندارد. این یک جنگ سیاسی است که ژنرال ها پشت میز با کراوات می نشینند اما صدای چکاچک اسلحه از آن شنیده می‌شود.

وی ادامه داد: وقتی کشوری متوسل به تحریم و فشار حداکثری می شود یعنی نتوانسته در مقابل قدرت مقابله ای و دفاعی طرف مقابل کاری کند. در دوره کلینتون هم ایران آزاد نبود نفت خود را به راحتی بفروشد یا بازگرداندن پول هایمان. صدها حکم قضایی در دوران گذشته علیه ما صادر شده و میلیاردها دلار از پول های ما بلوکه شده. از این رو امروز صحبت از فشار حداکثری جنگ روانی است.

وی ادامه داد: الان چهار سال است این سیاست فشار حداکثری را می شنویم در حالی که این دوره از شش ماه نباید تجاوز کند وقتی طولانی می شود یعنی فشارها اثری ندارند.

زارعی اظهار کرد: اینکه برخی می گویند ترامپ محتاج گرفتن عکس یادگاری با روحانی است حرف درستی نیست اگر اوباما یا کلینتون هم بودند نیازمند عکس یادگاری با رییس جمهور ایران بودند از این رو باید گفت که ایران تغییری در سیاستش نداده بلکه حتی در این دوره چهار سال گذشته پیشرفت های گسترده و جدی داشته است. منطقه در همین دوره به جایی رسیده است که یک امنیت دسته جمعی را می تواند شاهد باشد. این ایدیولوژی حتما به خارج از منطقه هم منتقل خواهد شد. شاهد بودیم که نسخه سوریه عینا در ونزوئلا پیاده شد.

وی گفت: معتقدم ما در حال رویت یک وضعیت فراگیر جهانی هستیم مبتنی بر ایدئولوژی اسلامی که پرچم آن در دستان ایران است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
سهم ۰.۳ درصدی فرزندآوری از تولید ناخالص ملی
نهضت قرآنی بانوان آغاز به کار کرد
دانشمندان ناباروری مردان را با آلودگی هوا و ناباروری زنان را با آلودگی صوتی مرتبط می‌دانند
پرونده ۵۰ مددجوی زندان زنان توسط قضات دادسرای تهران رسیدگی شد
کودکی نبی مکرم اسلام
گاریدو رسما تهدید کرد؛ اخراجتان می‌کنم
عیادت عراقچی از امانی در تهران
جزئیات جدید از طرح ساماندهی اتباع خارجی
آزمایش موشکی جدید کره شمالی با نظارت اون
وزیر خارجه ترکیه: ایران و حزب‌الله،‌اسرائیل را می‌زنند
صعود تاریخی فوتبال ایران در رده‌بندی جهان
وزیر بهداشت دولت روحانی پزشک معالج سفیر ایران در لبنان شد
نظامیان آلمانی در عراق می‌مانند
واکنش انصارالله یمن به حملات سایبری اسرائیل
ساماندهی اتباع غیرمجاز نیازمند اقدام همه‌جانبه است
هشدار به معلم‌های دوربین به دست در شروع مدارس
بازداشت یک اسرائیلی به بهانه همکاری با ایران
ثبت رکورد دیگر طلای جهانی با پرواز دلار
ونزوئلا حکم بازداشت رئیس‌جمهور آرژانتین را صادر کرد
عارف: جلوگیری از افزایش قیمت کالاهای اساسی راهبرد دولت چهاردهم است
پیام غافلگیرکننده سیدحسن نصرالله به اسرائیلی‌ها
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top