تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/06/27 - 19:22
کد خبر: 328699

تصمیمات ترامپ احتمال جنگ اتمی بین ناتو و روسیه را بالا برده است

نتایج تحقیقات دانشگاه پرینستون آمریکا نشان می‌دهد طی دو سال اخیر احتمال وقوع جنگ اتمی بین آمریکا و روسیه به‌طور چشمگیر افزایش یافته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، طی دو سال اخیر به سبب سیاست‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، احتمال جنگ اتمی بین آمریکا و روسیه با میلیون‌ها کشته، به میزان زیادی افزایش یافته است.

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، مطابق نتایج تحقیقات «برنامه علوم و امنیت جهانی» دانشگاه «پرینستون»، در ساعت اول آغاز جنگی اتمی میان آمریکا و روسیه، حدود ۳۴ میلیون نفر کشته و حدود ۵۷ میلیون نفر مجروح خواهند شد. به‌علاوه، شمار بسیار زیادی نیز بر اثر بارش خاکستر اتمی حاصل از انفجار بمب‌ها دچار بیماری‌های مختلف می‌شوند.

نتایج شبیه‌سازی‌های مربوط به چنین جنگی نشان داد: «روسیه به‌منظور پیش‌دستی در حمله، شلیک هشداردهنده‌ای را از پایگاهی در مجاورت شهر کالینینگ‌گراد، ترتیب خواهد داد. ناتو نیز با یک حمله هوایی اتمی تاکتیکی، دست به تلافی می‌زند».

همچنین این نتایج حاکی از این است که‌ «با عبور از خط قرمزهای اتمی، جنگی اتمی تاکتیکی به اروپا کشیده می‌شود. روسیه ۳۰۰ کلاهک اتمی را از طریق هواپیما و موشک‌های کوتاه‌برد بر روی پایگاه‌های ناتو و نیروهای در حال پیش‌روی فرود می‌آورد. ناتو متقابلا با حدود ۱۸۰ کلاهک اتمی، به این حمله پاسخ می‌دهد».

پس از آن صدها حمله دیگر از سوی دو طرف علیه مواضع یکدیگر انجام می‌شود. در ویدئوی مربوط به شبیه‌سازی این جنگ، حملات روسیه که با رنگ قرمز نشان داده شده است لحظاتی پیش از موج حملات آمریکایی‌ها آغاز می‌شود. سپس بمب‌های روسی خاک آمریکا را هدف قرار می‌دهد. سپس واشنگتن و مسکو از طریق زیردریایی‌های خود مناطق شهری را با حداقل ده بمب به ازای هر شهر مورد هدف قرار می‌دهند.

این برنامه مدعی است این ویدئو بر اساس موقعیت واقعی نیروها، اهداف و تخمین تلفات ساخته شده است. بر این اساس اولین حمله درون خاک لهستان و در نزدیکی شهر «وروکلاو» و در مرزهای آلمان و جمهوری چک صورت می‌گیرد

با این حال «سم دودین» محقق مرکز خدمات متحده سلطنتی به ایندیپندنت گفت چنین سناریویی غیرمحتمل است زیرا بر اساس سیاست آمریکا از سال ۱۹۵۰ خودداری از برخورد مستقیم با روسیه در دستور کار قرار دارد. روسیه نیز تمایلی به جنگ با ناتو ندارد.

شبیه‌سازی‌های برنامه علوم و امنیت جهانی در پی اجرای پروژه‌ای توسط فیزیک‌دان‌های دانشگاه پرینستون صورت گرفت که قصد داشتند سایر دانشمندان  را برای اقدام در راستای کاهش تهدیدات ناشی از تسلیحات اتمی ترغیب کنند.

«مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا ۱۱ مردادماه در صفحه شخصی توئیتر خود با تکرار ادعای عدم پایبندی روسیه به این معاهده، نوشت: «در تاریخ دوم فوریه ۲۰۱۹، ایالات متحده به روسیه شش ماه فرصت داد تا به پایبندی به معاهده منع موشک‌های اتمی میان‌برد بازگردد. روسیه مخالفت کرد، پس این توافق امروز پایان می‌یابد».

همزمان با اعلان توئیتری پامپئو، وزارت خارجه روسیه نیز با صدور بیانیه‌ای خروج رسمی این کشور از معاهده مذکور را اعلام کرد.

پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد، آمریکا و روسیه را از تملک، تولید یا پرتاب آزمایشی موشک‌های زمین‌پایه میان‌برد (۱۰۰۰ - ۵۰۰۰ کیلومتر) و کوتاه‌بردتر (۱۰۰-۵۰۰ کیلومتر) منع می‌کند. این پیمان در دهه هشتاد میلادی و در دوران ریاست‌جمهوری «رونالد ریگان» و «میخائیل گورباچف» روسای جمهوری وقت آمریکا و شوروی سابق منعقد شد. اما واشنگتن بارها روسیه را به نقض این معاهده متهم کرده است و روسیه تمامی اتهامات را رد می‌کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
آغاز درگیری‌های شدید در شمال و جنوب نوار غزه
تأکید بر توسعه همه جانبه روابط ایران و لیبی
عملیات آماده سازی ۱۱ شهرک مسکونی در کشور آغاز شد
استقرار صندوق‌های اخذ رأی در ایستگاه‌های مترو
حوزه انتخابیه تهران در برگزاری انتخابات جزو برترین‌ها شد
امدادرسانی به ۱۰ هزار حادثه دیده در مناطق سیل‌زده
تشکیل قرارگاه حجاب و عفاف در مکان‌های تاریخی و گردشگری اصفهان
تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در روزهای برگزاری نمایشگاه کتاب
هدیه انتشارات انقلاب اسلامی به دختران به مناسبت روز دختر
استقرار ۳ پایگاه سیار رأی‌گیری در نمایشگاه کتاب +عکس
رئیسی در دیدار با آیت‌الله سبحانی: دولت در مسیر صحیح برای حل مشکلات گام برمی‌دارد
سخنگوی شورای نگهبان : در فرآیند رای گیری با خللی مواجه نیستیم و به خوبی درحال انجام است
سید حسن خمینی در دور دوم انتخابات شرکت کرد
مخبر: برگزاری انتخابات مجلس در سلامت و امنیت از افتخارات دولت است
متولیدن چه سالی می‌توانند در انتخابات شرکت کنند؟
ستاد انتخابات: عکس داربودن شناسنامه الزامی نیست
وزارت کشور: نیازی به ثبت اثر انگشت رأی‌دهندگان نیست
تکلیف ۳ عضو هیات مدیره پرسپولیس مشخص شد
طارمی انتقال بزرگ فوتبال آسیا به سری‌آ
مجهز شدن دانشگاه‌های کشور به بیش از ۵ هزار خوابگاه‌های متاهلی
بن گویر خواستار جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top