تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/07/24 - 13:41
کد خبر: 331708

رصد اطلاعات کاربران از طریق تلویزیون‌های هوشمند

تحقیقاتی که با همکاری یک محقق ایرانی انجام شده، حاکی از آن است که تلویزیون های هوشمند اطلاعات کاربران خود را ردیابی می کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ورج، تلویزیون های هوشمند را باید به فهرست لوازم خانگی اضافه کرد که کاربران را رصد می کنند. در همین راستا تحقیق آرویند نارایان استادیار علم رایانشی در پرینستون و هومن مهاجری مقدم محقق ایرانی همین دانشگاه نشان می دهد تلویزیون های متصل به اینترنت اطلاعات کابران را ردیابی می کنند.

تلویزیون های متصل به اینترنت به افراد اجازه می دهند برنامه شبکه های نتفلیکس و هولو را تماشا کنند.

نارایانان استادیار علوم رایانشی در پرینستون در این باره می گوید: اگر کاربران از دستگاههایی مانند Rokuو آمازون فایرتیوی استفاده می کنند، انبوهی از شرکت ها می توانند اطلاعات دقیقی از برنامه های تلویزیونی که فرد تماشا می کند را در اختیار داشته باشند.  این در حالی است که نظارت اندکی بر فعالیت های آنان وجود دارد و اطلاع رسانی در این باره مانند آنکه اطلاعات به کجا فروخته می شوند نیز کافی نیست.

البته فروش اطلاعات یکی از دلایلی است که به کاهش قیمت نوع تلویزیون ها منجر شده است. اکنون دستگاه Roku با قیمت کمتر از ۲۰۰ دلار عرضه می شود.  به طور فنی بیشتر افراد با فروش اطلاعات موافقت می کنند تا بتوانند از دستگاه استفاده کنند. اما بسیاری از آنها نمی دانند دقیقا چه اتفاقی می افتد.

درهمین راستا نارایان و مهاجری مقدم یک بات ابداع کردند که به طور خودکار هزاران کانال را روی دستگاه های Roku و آمازون فایرتی وی نصب می کرد. این بات با تماشای ویدئو و مرور کانال ها رفتار انسان را تقلید می کرد. در مرحله بعد بات به محض رصد یک آگهی تبلیغاتی، اطلاعات جمع آوری شده مربوط به آن را رصد می کرد.

برخی از این اطلاعات مانند نوع دستگاه ، شهر و کشور  فقط مربوط به یک کاربر نیست. اما اطلاعات دیگر مانند شماره سریال دستگاه، شبکه وای فای و آی دی تبلیغاتی برای رصد و ردیابی تک تک کاربران کافی بود.

مهاجری مقدم در این باره می گوید: این اطلاعات تصویری کامل از هویت کاربران در اختیار شرکت ها می گذارد. او اشاره می کند برخی کانال ها حتی آدرس ایمیل های رمزگذاری نشده و عنوان ویدئو را ثبت و برای شرکت ها ارسال می کنند.

در کل این تحقیق نشان داد ۶۹ درصد کانال های Rokuو ۸۹ درصد کانال های آمازون فایر تی وی اطلاعات کاربران را جمع آوری می کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
باورهای غلط درباره جراحی پروتز سینه
شناخت فرهنگ؛ کلیدی برای برنامه ریزی فرهنگی- اجتماعی
آمریکا پیشنهاد «ناتوی آسیایی» را رد کرد
سی‌ و هشتمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی آغاز شد
تایوان: هیچ تبادل اطلاعاتی و امنیتی با اسرائیل نداریم
گذر زمان بر اراده ما در خونخواهی اسماعیل هنیه خللی ایجاد نخواهد کرد
هدف اسرائیل از حملات دو روز اخیر در بیروت چیست؟
تمدید مهلت انتخاب رشته در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی آزاد
جزئیات دسـتورالعمل وزارت علوم درباره آغاز سال تحصیلی اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
شنبه برخی خطوط مترو غیر فعال می شوند
پوتین پیشنهاد مشارکت راهبردی با ایران را تأیید کرد
حماس: تروریسم تاثیری بر اراده مقاومت لبنان ندارد
رکوردهای متناقض آقای مورایس | کمی آسیایی‌تر باش محمد!
ساعت طرح ترافیک تغییر نمی‌کند
فرار دختر ۱۶ ساله از خانه مجردی یک مرد شیطان‌صفت
قتل مرد جوان به دست ۳ افغانستانی
درخواست طلاق یک زن از شوهرش به خاطر شوخی‌های زننده
پایان صبر حزب الله و فرار ۷ میلیون صهیونیست از راه دریا
حزب‌الله از ۱۸ سال قبل که اسرائیل را شکست داد قوی‌تر است
ابراز همدردی پزشکیان با مردم لبنان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top