تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/07/29 - 00:16
کد خبر: 332109

لندن: برگزیت ۹ آبان انجام می‌شود

دولت انگلیس تأکید کرد: برگزیت ۹ آبان انجام می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، دولت انگلیس امروز یکشنبه اعلام کرد علیرغم اینکه نخست وزیر انگلیس از سوی مخالفان خود مجبور شد نامه تاخیر خروج لندن از اتحادیه اروپا موسوم به برگزیت را بدون امضاء به بروکسل ارسال کند، روند مذکور ۳۱ اکتبر (۹ آبان ماه) به نتیجه خواهد رسید.

بر اساس اعلام این رسانه، «مایکل گوو» مدیر تدارکات برگزیتِ بدون توافق در این زمینه اعلام کرد: ما ۳۱ اکتبر از اتحادیه اروپا خارج می‌شویم. ما تمام شرایط را در اختیار داشته و می‌ توانیم این کار را انجام دهیم.

این مقام دولت انگلیس در این خصوص ادامه داد: این نامه به این دلیل ارسال شد که پارلمان این کار را الزام آور کرد؛ اما پارلمان نمی‌ تواند نظر نخست وزیر، سیاست‌ های دولت یا تصمیم آن را تغییر دهد.

گفتنی است، بوریس جانسون» نیمه شب شنبه در نامه ای بدون امضا از اتحادیه اروپا خواست تا فرآیند «برگزیت»- خروج انگلیس از اتحادیه اروپا- را به تأخیر اندازد.

وی در عین حال با ارسال یادداشتی جداگانه متذکر شد که با هرگونه تمدید و اعطای مهلت برای این فرآیند مخالف است.

گفتنی است مجلس عوام انگلیس عصر روز شنبه صحنه برگزاری جلسه ای برای بررسی توافق جدید لندن با بروکسل در خصوص برگزیت بود.

در این نشست، مجلس عوام به طرح «اصلاحیه توقف تصویب» رأی داد که به موجب آن بررسی توافق انجام شده میان لندن و بروکسل فعلاً  متوقف می شود.

پیش از برگزاری این نشست رئیس کمیسیون اروپا هشدار داده بود که در صورت عدم تصویب توافق جدید برگزیت در پارلمان انگلیس شرایط بسیار پیچیده خواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۱۰ پرواز فضایی برتر که در سال ۲۰۲۵ رقم خوردند
عصائب اهل الحق: سلاح را تحویل نمی دهیم و از مقاومت عقب نشینی نمی کنیم
انفجار شدید در شرق سوریه؛ البوکمال لرزید
جنگ روانی اسرائیل، تجربه شکست خورده
سدهای کشور چقدر آب دارند؟
تلویزیون اینترنتی جهاد دانشگاهی برای دانشجویان کلید می‌خورد
۲ تا ۵ بار در هفته از ته دل بخندید
رویترز: الشرع زندان‌ها را نبست، پُر کرد!
رییس جمهوری آمریکا برای توجیه الحاق گرینلند به کشورش مدعی شد که آمریکا برای امنیت ملی کشورش به این منطقه نیاز دارد.
دندان‌ها باید حفظ و ترمیم شوند، نه کشیده!
رئیس مجلس ونزوئلا: با سناریوی دزدی دریاییِ دوران استعمار روبه رو هستیم
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top