تاریخ انتشار: پنجشنبه 1398/08/30 - 05:35
کد خبر: 335553

مخالفت شورای امنیت با تصمیم آمریکا درباره شهرک‌سازی‌ها

شورای امنیت سازمان ملل متحد در جلسه ماهانه خود چهارشنبه با سیاست جدید دولت آمریکا در قبال شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی کرانه باختری مخالفت کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد از سیاست جدید دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در قبال شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی کرانه باختری انتقاد کرد.

به نوشته آسوشیتدپرس، جلسه ماهانه شورای امنیت که امروز چهارشنبه برگزار شد با انتقادهای گسترده از تصمیم آمریکا همراه شد. 

«دنی دانون»، سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد از تصمیم آمریکا دفاع کرد و مدعی شد که آمریکا «یک اشتباه تاریخی را تصحیح کرده است.» رژیم صهیونیستی جزو اعضای شورای امنیت نیست. 

با این حال، «منصور العتیبی» گفت ۱۴ عضو شورای امنیت با بیانیه‌ای که در آن شهرک‌سازی‌های غیرقانونی و تضعیف‌کننده راهکار دو دولتی دانسته شده‌اند موافق هستند اما یک کشور با این بیانیه مخالفت کرد. منظور العتیبی آمریکا است. 

«مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا دوشنبه اعلام کرد دولت این کشور سیاست خود در قبال شهرک‌سازی‌های اسرائیل در کرانه باختری را تغییر داده و اعلام می‌دارد که این شهرک‌سازی‌ها «به خودی خود» نقض قوانین بین‌المللی به شمار نمی‌روند. 

این جدیدترین اقدام دولت «دونالد ترامپ» در جهت تضعیف تلاش‌های فلسطین برای به رسمیت شناخته شدن به عنوان کشوری مستقل دانسته است. 

دولت آمریکا در راستای تضعیف تلاش فلسطین برای به رسمیت شناخته شدن به عنوان کشوری مستقل تا به حال بیت‌المقدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخته است. واشنگتن همچنین دفاتر دیپلماتیک فلسطین را در واشنگتن تعطیل کرده است. 

صدها هزار اسرائیلی در شهرک‌هایی یهودی‌نشین که رژیم صهیونیستی بعد از جنگ ۱۹۶۷ و اشغال سرزمین‌های فلسطینی در کرانه باختری و شرق بیت‌المقدس ساخته است سکونت دارند. 

 سازمان ملل و بیشتر کشورهای جهان شهرک‌های رژیم صهیونیستی را غیرقانونی می‌دانند زیرا این رژیم در جنگ سال ۱۹۶۷ میلادی این سرزمین‌ها را اشغال کرده و بر مبنای کنوانسیون ژنو هر گونه ساخت و ساز از سوی اشغال‌گر در سرزمین‌های اشغالی ممنوع است.

فلسطینیان به دنبال تشکیل کشوری مستقل در کرانه باختری و نوار غزه هستند که پایتخت آن بیت‌المقدس باشد. آن‌ها همچنین خواستار خروج اسرائیل از سرزمین‌های اشغال شده در سال ۱۹۶۷ هستند، اما اسرائیل از بازگشت به مرزهای پیش از جنگ شش روزه امتناع می‌کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
معمار فلسطین نوین
حدیث چشمان یحیی
پروژه تاریخی ۷ اکتبر
اعلام رای انضباطی علیرضا بیرانوند در مورد پرسپولیس
نمایشنامه قهرمان آزادی فلسطین
امضای تفاهم‌نامه دانشگاه علامه‌ و انستیتو ریاست‌جمهوری در روسیه
قهرمانی تیم کاراته بانوان دانشگاه آزاد اسلامی در لیگ کاتای ایران
مدافع پرسپولیس به کمیته اخلاق احضار شد
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت
"دانشجومعلمان ۹۱ و ۹۲" در انتظار کارت پایان خدمت
افتتاح مجتمع جدید دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) در قم
آیت‌الله جوادی آملی: صهیونیست با اصل اسلام مخالف است
پزشکیان سه‌شنبه راهی روسیه می‌شود
اسلامی شهادت یحیی السنوار را تسلیت گفت
تاکید اردوغان بر گسترش روابط با ایران
ظریف: نباید منتظر دستور از تهران باشیم ؛ دستور از مردم می‌رسد
پیراهن قرن؛ امضای مسی تاریخی شد
خبری که سنوار به مادرش داد
نخستین زن فرماندار در کردستان منصوب شد
جانور منقرض شده به طبیعت بازگشت!
تهران سرد می شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top