تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/09/25 - 12:15
کد خبر: 338561

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه امیرکبیر مطرح کرد:

دانشگاهیان در مقابل مشکلات مردم مسئول هستند و باید برای حل مشکلات چاره‌اندیشی‌ کنند

در تصمیم اخیر درباره بنزین دیدید مسولان دولتی می‌گفتند ما مراقب بودیم مردم نفهمند! مگر قرار بود به مردم شبیخون بزنید؟ مگر جنگ با مردم است؟ بعد هم میگویند خودمان هم نمی‌دانستیم! حوادث اخیر خسارتهای بسیاری را به کشور زد، چندین نفر کشته شدند، به اموال بیت المال آسیب زده شده، میلیاردها تومان خسارت به کشور وارد شد، اینها چیزی نیست که بتوان نادیده گرفت‌.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در همایش "بررسی نقش دانشجو در اتفاقات اخیر کشور " که به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیر کبیر در دانشکده پلمیر این دانشگاه برگزار شد، گفت: در موضوع سهمیه بندی بنزین شاهد ناکارآمدی، بی‌کفایتی و حتی تخلف از قانون مسولان دولتی و همچین سواستفاده و فرصت طلبی از سوی نیروهای سازماندهی شده و دشمنان داخلی و خارجی بودیم.

وی امر به معروف و نهی از منکر حق تک تک مردم است، خاطرنشان کرد: این حق مردم است که نسبت به عالی ترین نهادهای تصمیم گیری نظارت کنند، سوال کنند و نقد کنند و پاسخ بخواهند، این در فرهنگ اسلامی نه تنها حق بلکه وظیفه است.

رحیم پور ازغدی با ببان اینکه ما در حکومت اسلام، مخفی کاری نداریم، تصریح کرد:  در تصمیم اخیر درباره بنزین دیدید مسولان دولتی می‌گفتند ما مراقب بودیم مردم نفهمند! مگر قرار بود به مردم شبیخون بزنید؟ مگر جنگ با مردم است؟ بعد هم میگویند خودمان هم نمی‌دانستیم!

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: حوادث اخیر خسارتهای بسیاری را به کشور زد، چندین نفر کشته شدند، به اموال بیت المال آسیب زده شده، میلیاردها تومان خسارت به کشور وارد شد،  اینها چیزی نیست که بتوان نادیده گرفت‌.

وی درباره حواشی جلسه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بنده در این جلسه هم درباره این مشکلات سوال پرسیدم و همین مسائل را گفتم و گفتم بخشی از مردم به دلیل روش‌های اعمال شده بی‌اعتماد و کم اعتماد به برخی تصمیمات حاکمیتی شدند و در ذهن برخی‌ها هست که مسئولان دروغ می‌گویند که به جای پاسخ با خاموش باش، توهین، بی‌خود کردی و چرا از این دعوت کردید، روبرو شدم، گفتند فلانی توهین کرده! ولی من توهین شنیدم.

وی گفت: من هم گفتم در شورایی که اینگونه اداره می‌شود، نباشم بهتر است، ما در شورا هستیم که حرف بزنیم، قرار باشد حرف نزنیم و چیزی نگوییم نباید آنجا باشیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: مسولان رده یک کشور می‌گفتند که مردم بعد از افزایش قیمت بنزین مشکلی نداشتند و راضی بودند ولی برخی مراجع و نمایندگان اعتراض کردند و این اتفاقات رخ داد! یعنی تقصیر را هم گردن مراجع انداختند! که این خلاف واقعیت است.

رحیم پور ازغدی ادامه داد: ما آدم داریم در جلسات که رئیس جمهور هر چه می‌گوید تائید می‌کنند، بعد رئیس جمهور بعدی هم که می‌آید باز هم همین طور است، یعنی هیچ مخالفتی ندارند در صورتی که باید نکات خوب را تایید کرد و با نکاتی که مشکل دارد مخالفت کرد نه اینکه با هر چه گفته شد موافقت کنیم!

وی در ادامه با اشاره وظایف دانشجویان در قبال جامعه و کشور یادآور شد: انتخابات مجلس نزدیک است، باید عملکرد نمایندگان فعلی چه در تهران و چه در شهرستان های دیگر را بررسی کنید و ببینید آنها چگونه کار کردند تا بدانید چگونه باید رای بدهید، البته اینها ربطی به جناح و گروه خاصی ندارد.

رحیم پور ازغدی اظهار داشت: همانطور که امام(ره) گفتند شما اگر دیدید مسولان از مستضعفان فاصله گرفتند و با اشراف نزدیک شدند باید از آنها سوال کنید و بگوئید کسی حق ندارد در جمهوری اسلامی از مسولیتی که دارد کاسبی کند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه یادآور شد: ما به عنوان جامع دانشگاهی در مقابل مشکلات مردم مسئول هستیم و باید برای حل مشکلات چاره‌اندیشی‌ کنیم. هر پایان نامه ای باید یکی از مشکلات جامعه را حل کند. برون دادها و نتیجه خروجی از حوزه و دانشگاه باید بیشتر از دریافتی آن ها باشد.

رحیم‌پور ازغدی گفت: هنر را برای هنر، ریاضی را برای ریاضی، فقه را برای فقه نباید خواند، درس ها را باید جوری خواند که بعدا بشود از آن ها برای حل مشکلات جامعه استفاده کرد. این دانشگاه مردمی و انقلابی است. این دانشگاه تمدن ساز است.

وی افزود: اقتصاد مشروع و درست با نظارت درست، می‌تواند درست شود. اگر نظارت نباشد اقتصاد ظالمانه می شود. اگر نظارت درست کردید جامعه تان درست می‌شود، اگر نکردید و فقط به فکر خود بودید، درست نمی‌شود. امام باقر (ع) می‌فرماید: امر به معروف یعنی نظارت و حضور اجتماعی و بی طرف نبودن، این خط کل انبیا است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه با اشاره به اتفاقات ۱۶ آذر سال ۳۲ اظهار داشت: یک زمانی وکلا، وزرا و حتی روسای دانشگاه‌های ما با اجازه و تایید سفارتخانه‌های آمریکا و انگلیس منصوب می‌شدند، اصلا آمریکا و انگلیس در این راستا سهمیه داشتند. صدا و سیما، ارتش و همه نهادها باید زیر نظر آمریکا و انگلیس کار می‌کردند و کشور در مشت آمریکا و انگلیس بود، ولی ملت ما آنها را بیرون کردند و حالا این کشورها دوباره می‌خواهند به ایران برگردند.

رحیم پور ازغدی با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: ما می‌بینیم که برای اولین بار در تاریخ ایران و منطقه یک جمهوری تشکیل شد و برای اولین بار در جهان جمهوریت و اسلامیت یک کاسه تعریف شدند. در منطقه هیچ کشوری قانون اساسی‌اش را به رای مردم نگذاشته است و فقط در انقلاب این کار انجام شد. در ۴۰ سال گذشته حتی یک بار انتخابات ما هم تعطیل نشده حتی در بدترین شرایط جنگ هم انتخابات را برگزار کردیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: شما اگر فلان مجلس و دولت را نمی‌خواهید باید صبر کنید ۴ سالش تمام شود، البته حق نقد و اعتراض دارید ولی چون اکثریت به آنها رای دادند، باید صبر کنید.گاهی می‌بینیم برخی بحث عزل و عدم کفایت را مطرح می‌کنند ولی نمی شود هر وقت اتفاقی رخ داد بگوییم انتخابات بی‌ انتخابات.

وی گفت: در انتخابات اکثریت مردم به این دولت و مجلس رای دادند و باید صبر کنید چهارسال این‌ها تمام شود،  نباید اشتباه سال ۸۸ را کرد که طرف در تهران بیشتر رای آورد و حالا یا فکر می‌کرد یا می‌خواست اینگونه بگوید که در کل کشور هم همین طور بوده است. بعد هم می‌گفت انتخابات را بر هم بزنید، اگر اینگونه می شد دفعه بعد هم هر کسی شکست می خورد همین خواسته را داشت.

رحیم‌پور ازغدی با بیان اینکه مقام معظم رهبری سال ۸۸ از انتخابات، صندوق رای و جمهوریت دفاع کردند، گفت: اگر ایشان در آن زمان تسلیم می‌شدند دیگر نمی توانستیم در کشور انتخابات برگزار کنیم.

وی با اشاره به اختیارات نمایندگان مجلس به عنوان منتخبان مردم، گفت: قانون اساسی ما می‌گوید نمایندگان مردم حق دارند در تمام امور کشور تحقیق و تفحص کنند، حتی گفته شده هیچ قراردادی نباید با خارج بدون تصویب نمایندگان امضا شود. البته ما می‌بینیم بیشترین قرارداد های خارجی طی این چند سال بسته شده و سوالی که وجود دارد این است که آیا مجلس هم این قراردادها را تصویب کرده یا نه؟ گاهی می گویند این قراردادها محرمانه است ولی برای مردم محرمانه است با برای دشمنان؟

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
1398/09/25 - 23:19

اولویت های کاری مجلس جهادی و انقلابی یازدهم در حوزه قانونگذاری و نظارت مستمر و موثر بر دولت و وزراء در گام دوم حیاتی و ضروری انقلاب و کشور که در طول ده۱۰ دوره گذشته مجلس و ۴۰ سال گذشته عمدا و یا سهوا با غفلت روبرو گردیده و برزمین مانده و در نتیجه از تمامی ظرفیت های بلقوه و بلفعل قانون اساسی در کشور استفاده نگردیده بنحوی که منجر به تضعیف جایگاه و شان مجلس در حوزه قانونگذاری و نظارت به مرور زمان در کشور از دید مردم گردیده ، می بایستی توسط رسانه های خبری ،انجمن ها و اتحادیه های دانشجویی و بسیج کشور بویژه در عرصه های عدالت و رفع تبعیض اقتصادی،شفاف سازی و مبارزه با رانت و فساد و پاسخگویی منظم و جلسات پرسش و پاسخ هفتگی با سخنگو و نمایندگان مجلس تا قبل از برگزاری انتخابات مجلس فهرست و لیست بندی گردیده و از جریان انقلابی و جهادی کاندیدای حضور در مجلس مطالبه گری شود.
و شورای ائتلاف جریان انقلابی-شاجا-نیز ملزم به تهیه و ارائه میثاق نامه ای با تضامین کافی از افرادی گردد که از سوی جریان انقلابی و جهادی جهت حضور در مجلس یازدهم به مردم معرفی می گردند.و این میثاق نامه به اطلاع عموم مردم برسد تا خدایی نکرده به سرنوشت جریان بدفرجام اصلاحات در مجلس و دولت دچار نگردیده و ملعبه و بازیچه افراد سودجو و منفعت طلب دو زیست قرار نگیرد.
و بدینوسیله نتنها زمینه اتحاد نیروهای جریان انقلابی و جهادی بیش از پیش فراهم می گردد،بلکه زمینه لازم جهت ایجاد امید ، انگیزه و اعتماد در مردم جهت شرکت در انتخابات و همچنین زمینه سازی برای روی کار آمدن دولتی جوان،انقلابی،کارآمد ، با برنامه و پاسخگو به مردم،قشر دانشجو و فرهیخته کشور که مورد اعتماد و وثوق نظام ، رهبری معظم و مردم در عرصه داخلی و بین الملل می باشد، فراهم می گردد.
تورهای مسافرتی آفری
مصوبه قانونگذاران آمریکایی برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل
ملتهب شدن اوضاع کرانه باختری در سایه حمله مجدد نظامیان صهیونیست
تحقیق و تفحص بین المللی برای محاکمه سران جنایتکار رژیم صهیونیستی
دیدار وزرای خارجه ایران و سودان در گامبیا
امیرعبداللهیان با وزیر خارجه گامبیا دیدار کرد
امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
تشدید اعتراضات فلسطینی/ جنبش مشترک دانشگاه‌های جهان
کارآگاه بازی برادر مقتول برای یافتن سر جسد و شناسایی قاتل | راز جسد بدون سر با خالکوبی ستاره فاش شد
مینی بوس حادثه‌ساز در شهرستان سامان وارد یک حسینیه شد
پسر نابغه ایرانی می خواست فضانورد شود و با سفینه به کره ماه سفر کند اما سارق شد
۶ پیشنهاد ایران به سران کشورهای اسلامی در خصوص رژیم اشغالگر
عضو ارشد حماس: پیشنهاد توافق کنونی بهتر از قبلی هاست
تاکید عربستان بر آتش‌بس فوری در غزه
تمجید میرجلال‌الدین کزازی از «مست عشق»
حمله موشکی مجدد حزب‌الله لبنان به پایگاه صهیونیستی
نقش محوری دانشگاه در مردمی‌سازی اقتصاد
جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران
ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت
شناورسپاه از خط استوا عبورکرد/ اولین ماموریت در نیمکره جنوبی
اتفاقات ورزشگاه‌ها به کرامت بانوان خدشه وارد کرده است؛ ظرف یک هفته بررسی کنید و گزارش دهید
فیلم/ در ون‌های پلیس چه می گذرد؟
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top