تاریخ انتشار: شنبه 1401/04/11 - 09:54
کد خبر: 436921

کولانی : آمریکا می‌خواهد بدون پایبندی به تعهدات برجامی از توافق نفع ببرد

کولانی : آمریکا می‌خواهد بدون پایبندی به تعهدات برجامی از توافق نفع ببرد

دبیر بین الملل اتحادیه جامعه اسلامی با بیان اینکه کشورهای غربی به نفت ایران نیاز دارند و از روی همین نیاز مذاکرات را دوباره از گرفته، گفت: البته آن‌ها به دنبال منفعت خودشان هستند و گویا همچنان به زیاده خواهی ادامه می‌دهند و قطعا این طور نیست که ما بگوییم آمریکایی ها الان قابل اعتماد هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ امیر محمد کولانی دبیر بین الملل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان درباره مذاکرات لغو تحریم در قطر اظهار داشت: مذاکرات قطر شاید یک راه حلی باشد برای خروج از بن بست در مذاکرات که مواردی چون تضمین ها و لغو تحریم‌ها از جمله تحریم سپاه پاسداران از جمله موارد اختلافی است.

وی با اشاره به جنگ روسیه و اوکراین و تحریم نفت روسیه، گفت: شرایط بین المللی در حال حاضر به گونه ای رقم خورده که به دلیل وجود آمدن موج جدیدی از تورم ها که ناشی از افزایش قیمت سوخت است،کشورهای غربی به ویژه آمریکا به این مذاکرات وابسته هستند و طرف غربی به یک منبع انرژی جدیدی نیاز دارند.

دبیر بین الملل اتحادیه جامعه اسلامی با بیان اینکه کشورهای غربی به نفت ایران نیاز دارند و از روی همین نیاز مذاکرات را دوباره از گرفته، گفت: البته آن‌ها به دنبال منفعت خودشان هستند و گویا همچنان به زیاده خواهی ادامه می‌دهند و قطعا این طور نیست که ما بگوییم آمریکایی ها الان قابل اعتماد هستند.

وی در ادامه افزود: مذاکره‌کنندگان ایران باید دو مطالبه مهم داشته باشند که اولی آن تضمین انجام تعهدات و دومی رفع تحریم‌ها ازجمله خروج نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از لیست گروه های تروریستی است.

کولانی با اشاره به وجود مکانیسم ماشه در برجام و احتمال استفاده آمریکا از آن پس از احیای برجام گفت: آمریکا قطعا به دنبال این است که بدون پایبندی به برجام به مقاصد خود برسد. بنابراین اگر آمریکا مذاکرات را به سود خود نبیند امکان این وجود دارد که دنبال فشار از طریق شورای امنیت باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top