تاریخ انتشار: شنبه 1404/03/03 - 10:00
کد خبر: 536426

در «خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران» منتشر شد؛

رئیسی عزیز

رئیسی عزیز

شهید رئیسی که از همین ظرفیت برای کمک به غزه مظلوم پس از طوفان‌الاقصی بهره گرفت، همانگونه رفتار نمود که باید از رئیس جمهوری ام‌القرای مقاومت انتظار داشت. ایشان به عنوان یکی از ظرفیت های مقاومت سراسر توان خود را برای کمک به این مظلومان استفاده کرد و در نهایت نیز زمانی که دیپلماسی ملل را در نظر داشت، در بحران درگیری سیاسی و رسانه‌ای میان جمهوری باکو و جمهوری اسلامی ایران، در آخرین سفر خود برای بهبود روابط با رئیس جمهور باکو دیدار داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران» با پرونده ویژه‌ای درباره شخصیت، راه و میراث شهید آیت‌الله دکتر سیدابراهیم رئیسی منتشر شد. در این شماره از ماهنامه خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران، یادداشت‌هایی از فعالین دانشجویی کشور درباره ابعاد مختلف زندگی، اندیشه و مدیریت شهید رئیسی منتشر شده است.

در ادامه یادداشت محمد مهدی شفایی، دبیر کمیته بین‌الملل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل با عنوان"رئیسی عزیز" را می‌خوانید.

شاید در چشمان کسانیکه در سر سفره هایشان تغییری احساس نشد، شهید رئیسی به عنوان رئیس جمهور کشور نقش خود را به خوبی ایفا نکرده است، اما در گذار علمی و سیاسی روز جهان، تصمیمات دولت ایشان کشور را رو به جلو سوق می‎‌داد. 

در شرایط بحرانی که پس از برجام شکست خورده و پاره پاره شده توسط دونالد ترامپ، دولت سیزدهم روی کار آمد، نگاه بسیاری از مردم به ابراهیم بت شکن، شکستن بت های ناامیدی در کشور بود. آنچنانکه در سرای خاموشی دولت دوازدهم نیز تنها رهیافت، مذاکرات خطاب می‌شد، ایده به کارگیری ذهن داخلی و بهره برداری از ظرفیت های خارجی برای کشور نمودی از رونق و پیشرفت تلقی می‌گردید و این همان ایده‌ای است که شهید رئیسی عزیز در دل بحران ها به آن پاسخ گفت. به گفته مسئولین دولت دوازدهم، وضعیت کرونا و عدم توان خرید واکسن و همچنین بروز و ظهور سیاسی و فکری در حوزه ناتوانی ایران برای بهبود روابط سیاست خارجه و یا حتی وابستگی پذیرش FATF در ایران، آنگونه که باید کشور را در قهقرای مشکلات فرو می‌برد. عزت ملی ایرانیان در سراسر جهان دچار خدشه شده بود و نگاه دولت و ملت هم به هیچ عنوان همراه نبود. 

مدیریت دیپلماتیک شهید رئیسی در میدان عمل آنگونه که باید خود را نشان داد. خرید واکسن  و واردات آن بدون وابستگی به نهاد های بین‌المللی و یا همراه ساختن بسیاری از کشور ها با سیاست خارجی، عضویت دائمی در سازمان همکاری های شانگهای و بریکس از این دست کار هاست. آن موقع که شهید امیرعبداللهیان و شهید رئیسی شأن ملی کشورمان را به حدی بالا می‌دیدند و برای افزایش همین شأن و منزلت تلاش می‌کردند، کم نبودند پروژه بگیران کف میدانی که تخریب ایشان را در بستر همین موضوعات پیگیری می‌کردند. 

شهید رئیسی که از همین ظرفیت برای کمک به غزه مظلوم پس از طوفان‌الاقصی بهره گرفت، همانگونه رفتار نمود که باید از رئیس جمهوری ام‌القرای مقاومت انتظار داشت. ایشان به عنوان یکی از ظرفیت های مقاومت سراسر توان خود را برای کمک به این مظلومان استفاده کرد و در نهایت نیز زمانی که دیپلماسی ملل را در نظر داشت، در بحران درگیری سیاسی و رسانه‌ای میان جمهوری باکو و جمهوری اسلامی ایران، در آخرین سفر خود برای بهبود روابط با رئیس جمهور باکو دیدار داشت.

تعامل مستمر با همسایگان و همچنین رونق صادرات غیر نفتی ایران این سرلوحه فکری برای پیشرفت کشور را رنگ عمل پوشاند. اما سوال اساسی اینجاست با تداوم چنین برخوردی آیا می‌شد این پیشرفت ها را بر سر سفره های مردم آورد و رنگ سیاهی ناامیدی، از سفره های کوچک ملت، رخت بر بندد؟!

این سوالی است که پاسخ به آن تنها با یک بررسی ساده، راحت به دست می‌آید. از بین رفتن اثر تحریم ها و کمک برای توسعه صنایع را باید همراه با این مسئله همراه کرد تا بتوان آنچه که به سوال پرسیده شده مربوط است را پاسخ گفت. درست است هنوز هم به امر عدالت در بحبوحه دولت سیزدهم ایراد گرفته می‌شود، اما سرای ریاست جمهوری در نگاه خدمت محوران شهید جمهور همیشه نوید همراهی میدان و دیپلماسی برای کمک به این محور را می‌داد. آنچه که مبرهن است آن است که شهدای خدمت، برای کمک به همین مسئله پای در میدان گذاشتند و همه توان خود را برای این مسئله به کار گرفتند و در نهایت نیز با شهادت خود، پرونده خدمات خود را ممهور به امر الهی نمودند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزیر علوم: محدودیت داخلی نباید به خودتحریمی علمی منجر شود
هشدار ایران به انگلیس و فرانسه درباره ادامه حمایت از رژیم صهیونیستی
بزرگترین دشمن اسرائیل در قطر از نگاه رسانه عبری
حزب الله لبنان: عدم پاسخ به هر تجاوزی به معنای ضعف یا ناتوانی نیست
رایزنی عراقچی با همتای مصری درباره تحولات منطقه
عارف: اجازه نمی‌دهیم تروریسم اقتصادی آمریکا معیشت مردم را هدف بگیرد
مدنی‌زاده: در جنگ ۱۲ روزه هم جلسات اصلاح بانک آینده برگزار شد
تاکید وزیران خارجه مصر و عمان بر کاهش تنش در منطقه
تاکید بر ظرفیت نخبگان شاهد و ایثارگر در اجرای برنامه‌های بنیاد
انفجار در اتوبوسی در ریف دمشق و محکومیت حمله تل آویو از سوی قطر
برگزاری آیین غبارروبی ضریح مطهر رضوی
زاکانی: ظرفیت‌های مدیریت شهری تهران را در خدمت نظام سلامت قرار می‌دهیم
پیام تبریک آیت‌الله نوری همدانی به محسن رضایی
افزایش نگرانی‌ها از اقدامات مداخله‌جویانه ترامپ در انتخابات پیش‌رو
بهروزآذر: برای حل مشکلات کشور به ظرفیت وکلا نیاز داریم
ظفرقندی: پزشک امروز دغدغه سلامت مردم و کشور را دارد
یمن: تحریم‌های آمریکا علیه حزب‌الله برای کمک به رژیم صهیونیست است
پزشکیان: اگر به فکر مردم باشیم برای حل مشکلات کشور راه پیدا می‌کنیم
ارتقای دانشکده فنی و مهندسی گرمسار به دانشگاه در حال بررسی است
ابوالفضل رحمانی به مدال نقره بسنده کرد
مراسم گرامیداشت «روز پزشک» +عکس
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه تهران اعلام شد
نتایج پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
تدوین و انتشار اطلس ملی گرد و غبار ایران توسط دانشگاه تهران
تمدید مهلت اعلام علاقه مندی به آزمون‌های عملی برخی رشته های کنکور ۱۴۰۵
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحصیل بیش از ۷۵ هزار دانشجوی پزشکی در دانشگاه‌ها/اعلام نتایج آزمون ارتقای دستیاران به زودی
نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در دهه اول شهریور اعلام می شود
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی دانشگاه تهران اعلام شد
جذب دانشجوی افسری ارتش از کنکور سراسری/ اعلام رشته های فناوری محور
واکنش دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به سخنان معاون اول رئیس‌جمهور
جزئیات جدید برگزاری امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها اعلام شد
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top