تاریخ انتشار: 12 اردیبهشت 1393 - 23:22:43
کد خبر: 128130

ساخت برج های 25 طبقه در شیراز؛ ساده اما پیچیده!

ساخت برج های 25 طبقه در شیراز؛ ساده اما پیچیده!

در سال 82 و در زمان شورای دوم شهر شیراز مالک زمینی در خیابان زند-معروف به باغ فرزانه-با مراجعه به شورا درخواست ساخت برجی را مطرح می نماید که با ارجاع به کمیسیون ماده 5 با درخواست او موافقت می گردد.

خبرنامه دانشجویان ایران: ماجرای ساخت برج های 25 طبقه شیراز بسیار ساده است اما پیچیده تر از آن چیزی است که عده ای آن را نمایان می کنند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در سال 82 و در زمان شورای دوم شهر شیراز مالک زمینی در خیابان زند-معروف به باغ فرزانه-با مراجعه به شورا درخواست ساخت برجی را مطرح می نماید که با ارجاع به کمیسیون ماده 5 با درخواست او موافقت می گردد.

در سال 86 و به دلیل پاره ای از مسائل بار دیگر این پرونده به کمیسیون ماده 5 رفته و بار دیگر با اعمال تغییراتی اندک مصوبه پیشین تأیید می گردد و بدین ترتیب با تصمیمی غیر کارشناسانه و غیر متعهدانه مجوز ساخت برج به مالک داده می شود و بدین ترتیب مالک،در دو مقطع سال 82 و 86 مبالغ 3 و 4 میلیارد تومان را به عنوان عوارض پرداخت نموده است.

پس از مدتی این مالک درصدد اجرای مصوبه و ساخت برج تجاری بر می آید که با انجام برخی مخالفت ها در سال 89 و با مراجعه به قوه قضائیه و ثبت شکایت مدعی می شود که در توافق با شهرداری شیراز متضرر گشته است و دادگاه با تأیید نظر وی رأی به صدور پروانه ساخت با توجه به توافق اولیه به نفع مالک می دهد.

با شکل گیری شورای چهارم، این پرونده بار دیگر در دستور کار قرار می گیرد.شورا و شهرداری کمیته ای را تعیین می کنند تا با مذاکره با مالک، ضررهای وارده به شهر و منافع مردم را به کمتر از مصوبه کمیسیون ماده 5 تقلیل دهد.بنابراین و طی مذاکراتی فشرده و با اعطای تسهیلاتی به مالک، وی راضی می گردد تا تغییراتی را در پروژه و به نفع مردم ایجاد کند.اینکه فقط 2 طبقه از این برجها تجاری گردد.اینکه بخش عمده ای از برج ها به مطب پزشکان و تجهیزات پزشکی اختصاص یابد؛فضای سبز این پروژه از 40 درصد مصوب شوراهای گذشته به 66 درصد افزایش یابد و زیربنای این پروژه نیز 6 هزار متر کاهش می یابد.بنابراین شورای چهارم ضررهای فراوان انجام چنین پروژه ای را که حاصل تصمیمات گذشتگان شورای می باشد را کمتر کرده و خود نیز معترف است که ضررهای انجام چنین پروژه ای در مرکز شهر بر کسی پوشیده نیست.

حالا شورای چهارم که در شرایط سیاسی اجتماعی کنونی استان از مراکز تأثیرگذار به شمار می آید، آماج حملات قرار گرفته است.

با اینکه انتقاداتی به عملکرد شورای چهارم وجود دارد اما سوالی که خودنمایی می کند این است که چرا فقط هدف انتقادات در شیراز، شورای شهر است و به مشکلات نهادهای دیگر توجهی نمی شود؟

برخی می گویند گرایش سیاسی شورای شهر شیراز و تفاوت آن با سلیقه سیاسی منتقدین در انجام چنین انتقاداتی مؤثر بوده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تجاوزات دشمن صهیونیستی به جنوب لبنان مقاومت را نمی‌ترساند/ دوران دفاع مقدس بزرگ‌ترین پشتوانه جبهه مقاومت در مصاف با دشمنان است
همچنان دفاع مقدس
غرب از رقابت در حوزه انرژی می‌ترسد
سرهنگ رحیمی فرمانده انتظامی لاهیجان شد
اعلام ترکیب تیم ملی فوتسال ایران مقابل مراکش
واکنش رسمی وزارت امور خارجه به ادعای تهدید مقامات سابق آمریکا توسط ایران
آخرین خبر از ناپدید شدن دختر وزنه‌بردار ایران در اسپانیا
طرح «من شهردارم» به مدارس می‌رود
دستگیری عاملان قتل یک زن در شب عروسی
رسانه‌ صهیونیستی: حزب‌الله «تله مرگ» برای اسرائیل آماده کرده است
اجرای موفق مانورهای مداری ماهواره چمران ۱
فوری| جواد نکونام استعفا داد
گوگل و مایکروسافت به جان هم افتادند
محسن رضایی: اسرائیل اصلا جرات حمله به ایران را ندارد
اعلام شماره حساب‌های هلال‌احمر برای کمک به غزه، لبنان و یمن
روابط ایران با بانک سرمایه‌گذاری زیر ساخت آسیا تقویت می‌شود
قرارداد ۸۰ میلیاردی مجیدی
صرف سالانه ۱۵ میلیارد دلار واردات محصولات کشاورزی
۳۴۰ نظامی اوکراینی دیگر در یک روز کشته شدند
ساخت۳ بزرگراه در انتهای یادگار، بروجردی و شوشتری
تخفیف در برج میلاد در هفته گردشگری
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top