تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/02/21 - 01:00
کد خبر: 129266

قوه قضائیه اسامی بدهکاران کلان بانکی را منتشر کند

خبرنامه دانشجویان ایران: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ضمن اینکه خواستار انتشار اسامی بدهکاران کلان بانکی توسط قوه قضائیه شد، گفت: معوقات بانکی تنها به دولت‌ نهم و دهم ختم نمی‌شود بلکه ریشه در دولت‌های قبل هم دارد.

به گزارش تسنیم، عثمان احمدی در ارتباط با افزایش معوقات بانکی و عدم وصول آنها توسط سیستم بانکی، اظهار داشت: طی سالهای اخیر برخی از افرادی که در رأس بدهکاران بانکی قرار داشتند دستگیر شده‌اند ولی در عمل شاهد اقدام خاصی در این زمینه نبوده‌ایم.

وی با بیان اینکه قوه قضائیه باید با دست باز نسبت به رسیدگی پرونده بدهکاران کلان و دانه‌درشت اقدام کند،‌ تصریح کرد: قوه قضائیه باید بعد از مشخص شدن نتایج بررسی‌های موشکافی اسامی آن گروه از بدهکاران بانکی را که تسهیلات کلان دریافت کرده ولی عمداً‌ نسبت به بازپرداخت آن اقدامی نمی‌کنند به مردم اعلام کند.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ضمن اشاره به اینکه مردم حتماً باید در جریان اسامی بدهکاران دانه‌درشت سیستم بانکی قرار گیرند، افزود: مجلس هم خواهان برخورد با کسانی است که بیت‌المال را حیف و میل کرده‌اند و اقدامی در جهت بازپرداخت تسهیلات دریافتی از بانک‌ها انجام نمی‌دهند.

احمدی با اشاره به اینکه مجلس و دولت باید نسبت به تعیین تکلیف وضعیت بدهی بدهکاران دانه‌درشت عزم جدی داشته باشند، گفت:‌ بانک‌ها باید پاسخ دهند که چطور برای وام‌های خرد به‌راحتی وام‌گیرنده را تحت فشار می‌گذارند و از حقوق ضامن‌ها اقساط را کسر می‌کنند ولی برای وصول بدهی بدهکاران کلان اقدامی انجام نمی‌دهند.

وی با طرح این پرسش "چطور بانک‌ها به‌راحتی از 82 هزار میلیارد تومان گذشته‌اند؟" ادامه داد: البته قوه قضائیه نیز به‌منظور بررسی کامل این پرونده‌ها نیازمند زمان بیشتری است چراکه برای اطلاع دقیق از پشت پرده این تسهیلات پرداختی باید بررسی موشکافی انجام شود.

نماینده مردم مهاباد در مجلس نهم همچنین گفت: البته باید از سوءظن به دولت نهم و دهم خودداری کرد چراکه تمام این معوقات بانکی مربوط به دولت قبل نیست بلکه این تسهیلات معوق شده مربوط به دولت‌های قبل هم می باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
گوگل در خدمت اقدامات جاسوسی اسرائیل
گزارش‌ها از حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان
دور جدید حملات سعودی به مناطق مسکونی در استان صعده یمن
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ادعای جدید ترامپ: از ایده دیدار با پزشکیان استقبال می‌کنم
مسابقه دو همگانی دانشگاهیان خراسان رضوی در مشهد برگزار می‌شود
جدیدترین ادعای سخنگوی تروریست‌های سنتکام علیه ایران
دوحه مدعی شد: آمریکا به دنبال دستیابی به توافق با ایران است!
اتخاذ تدابیر ویژه به منظور مقابله با تحریم هوایی ایران
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور باید برای تولید و اشتغال به میدان بیاید
هشدار هواشناسی برای ۴ استان
کُرخوانی بیرانوند با مهاجمان در تمرین دیروز تیم ملی
بن‌گویر خطاب به صهیونیست‌ها: سلاح را در کمد نگه ندارید
هشدار امنیتی سفارت آمریکا به شهروندان خود در عربستان
انزجار جهاد اسلامی از سکوت عربی اسلامی درباره هتاکی نتانیاهو
انهدام یک فروند پهپاد شناسایی دشمن بر فراز تنگه هرمز
دیدار سفیر جدید ایران در قزاقستان با وزیر امور خارجه
دیدار سرکنسول جدید ایران در کربلا با وزیر امور خارجه
یحیی سریع: عربستان تاکنون ۷۶۰ حمله هوایی به یمن انجام داده است
«بسنت» از مذاکره با مقام چینی درباره دیدار ترامپ شی خبر داد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top