تاریخ انتشار: چهارشنبه 1393/02/31 - 13:12
کد خبر: 129833

اعلام جزئیات بیمه طلایی فرهنگیان

خبرنامه دانشجویان ایران: جزئیات بیمه جدید طلایی فرهگیان اعلام شد و در آن مقرر شده است نیمی از حق بیمه پرداختی توسط فرهنگیان و مابقی از محل اعتبارات رفاهی آموزش و پرورش تأمین شود.

به گزارش فارس، بعد از گلایه‌های تعدادی از فرهنگیان از وضعیت بیمه طلایی و حذف خدمات دندانپزشکی و عینک از آن، وزارت آموزش و پرورش قرارداد جدیدی برای بیمه طلایی فرهنگیان امضا کرد.

زمان اجرای این قرارداد از اول خرداد ۹۳ است که برخی از مفاد آن را می‌توانید مشاهده کنید.

* شرکت بیمه‌ طرف قرارداد

قرارداد بیمه تکمیلی درمان فرهنگیان (طلایی) در سال جاری با شرکت آتیه‌سازان حافظ منعقد شده و تمام فرهنگیانی که در سنوات گذشته تحت پوشش بیمه طلایی بودند کماکان عضو بیمه طلایی محسوب می‌شوند و نیازی به ثبت‌نام ندارند.

فرهنگیانی که در تعداد افراد تحت تکفلشان تغییراتی به وجود آمده و همین‌طور فرهنگیانی که تصمیم دارند در سال جاری و قرارداد جدید به عضویت بیمه طلایی درآیند، می‌توانند با مراجعه به ادارات نواحی و مناطق آموزش و پرورش، از اول خرداد ۹۳ تحت پوشش قرار گرفته و خود و افراد تحت تکفلشان از مزایای آن بهره‌مند سازند.

* تعهدات شرکت بیمه‌گر در قرارداد جدید

قرارداد بیمه‌ای سال جدید نسبت به سال گذشته تغییر خاصی نداشته و تمامی هزینه‌های درمانی بستری و سرپایی بیمه شدگان از جمله ویزیت و دارو بدون سقف در این قرارداد قابل پرداخت است؛ فقط تعهدات دندانپزشکی، آن هم به علت پیش‌بینی بعضی از خدمات آن توسط دولت در بیمه‌های پایه و همچنین نرخ بالای حق بیمه‌ای این پوشش که از نظر اقتصادی به هیچ عنوان مقرون به صرفه نبوده از لیست خدمات حذف شده است.

ضمناً جهت بهره‌مندی فرهنگیان از  خدمات دندانپزشکی و با توجه به هماهنگی‌های به عمل آمده با درمانگاه‌های فرهنگیان تمامی بیمه‌شدگان می‌توانند این خدمات را با تسهیلات ویژه از اینگونه مراکز در سطح کشور دریافت کنند.

تعهدات شرکت بیمه‌گر برای تأمین قسمتی از هزینه تهیه عینک (500 هزار ریال) همانند سال گذشته به قوت خود باقی است و بیمه‌شدگان در صورت نیاز می‌توانند از تعهدات آن بهره‌مند شوند.

* نرخ حق بیمه درمان طلایی

با توجه به استعلام‌های صورت گرفته از شرکت‌های بیمه‌گر کشور و با عنایت به مفاد مندرج در قرارداد فی‌مابین، نرخ حق بیمه این قرارداد 260 هزار ریال تعیین شد که حداقل و پایین‌ترین نرخ اعلامی توسط شرکتهای بیمه کشور برای انجام تعهدات در این سطح است.

همچون سنوات گذشته در نظر است، 50 درصد از حق بیمه پرداختی توسط فرهنگیان از محل اعتبارات رفاهی وزارت متبوع تأمین و برای پرداخت فرهنگیان در اختیار ادارات کل آموزش و پرورش قرار گیرد.

* چگونگی ارائه خدمات توسط شرکت طرف قرارداد

در نظر است همچون قرارداد سال گذشته برای تمام بیمه‌شدگان، کارت بیمه طلایی صادر شود ولیکن جهت جلوگیری از وقفه در امر خدمت‌رسانی به فرهنگیان و با هماهنگی‌های به عمل آمده با شرکت طرف قرارداد، بیمه‌شدگان می‌توانند تا صدور کارت درمان با مراجعه به ادارات و مناطق آموزش و پرورش و شعب و نمایندگی‌های شرکت آتیه‌سازان حافظ، نسبت به دریافت معرفی‌نامه برای بهره‌مندی از خدمات درمانی و بیمارستان اقدام کنند.

* پرداخت سایر هزینه‌های پزشکی در مراکز غیر طرف قرارداد

فرهنگیان عضو بیمه مذکور برای انجام سایر امور درمانی نیز مشکل خاصی نداشته و می‌توانند مدارک و اسناد پزشکی خود را پس از صدور کارت درمان و از زمان شروع قرارداد (اول خرداد ۹۳) به شعب و نمایندگی‌های شرکت بیمه‌گر و یا ادارات تعاون محل خدمت تحویل داده و خسارات متعلقه را دریافت کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مورینیو: اگر VAR اشتباه کرده باشد، فوتبال به ایران یک سکوت بدهکار است
رونمایی از موج سوم طرح «احوالپرسی از دانشجویان» با تمرکز بر پساجنگ
نخست وزیر عراق: روابط ما با ایران مبتنی بر حسن همجواری و احترام است
اطلاعیه جدید مرکز وکلای قوه قضاییه برای پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی
سردار رضایی: پاسخ نقض تفاهم‌نامه توسط آمریکا سریع و کوبنده خواهد بود
ایران قربانی یک صحنه بحث‌برانگیز شد
همراهی زنان و کودکان بخشی از حکمت عاشورا
ماجرای اهدای «زمین چهارباغ» با دستور رهبر شهید انقلاب
خدمات مادر و کودک در مسیرهای مراسم تشییع رهبر شهید ارائه می‌شود
برگزاری تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد به صورت هوایی
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
حمله تند زلاتان به داوری دیدار ایران و مصر
تجارت با ایران ادامه دارد/ پروژه‌های مشترک هسته‌ای متوقف نشده‌اند
وزیر ارتباطات خواستار خارج شدن سایت‌های ارتباطی از اولویت قطع برق شد
برنامه‌ حمایتی بانک مرکزی از مشتریان بانک‌های دارای اختلال
CNG چطور می تواند ناجی سوخت کشور شود؟
سومین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۶
نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب با عراقچی
حمایت از شرکت‌ها برای توسعه زیرساخت‌های پردازشی هوش مصنوعی
فیفا به ایران بدعهدی کرده است/ اگر حذف هم شویم باید از ما تقدیر شود
هشدار نارنجی مدیریت بحران تهران؛ وزش باد شدید و گردوخاک در راه است
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
تحویل ۱۲۰۰ واحد خوابگاه متأهلی به دانشجویان تا مهرماه
فراهم شدن امکان ویرایش حوزه آزمون پذیرش دستیار تخصصی
پرونده پیگیری اعتراض به کسورات دانشجومعلمان ۵ ساله شد
چالش های دانشجویان و محققان؛ چگونه تحریم های سرویس های علمی و خارجی را دور بزنیم؟
آغاز مصاحبه مجازی پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه آزاد از امروز
آخرین وضعیت قوانین ترمیم نمره و ایجاد سابقه تحصیلی ۱۴۰۵
ضرورت بازنگری رشته‌های دانشگاهی برای دوران پساجنگ
حضور وزیر علوم در همایش بین‌المللی فناوری‌های نوین آموزشی در استانبول
امروز آخرین فرصت ثبت نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵
صدور کارت نخبگان کلید خورد؛ تمرکز بر حمایت‌های تخصصی به جای خدمات رفاهی
جزییات ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان پیام نور اعلام شد
تغییر برنامه زمانی امتحانات دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حمایت مرکز همکاری‌های علمی وزارت علوم از ابتکارات نوآورانه دانشگاه‌ها
آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top