تاریخ انتشار: دوشنبه 1393/03/12 - 07:36
کد خبر: 131064

عکس:: اردوی مختلط انجمن اسلامی منحله به مقصد نرسید

خبرنامه دانشجویان ایران: حدود 100 دانشجوی دانشگاه صنعتی بابل که بسیاری از آنان فریب اعضای انجمن اسلامی منحله دانشگاه که این روزها به دنبال پیاده کردن اهداف حزبی و گروهی خود هستند، را خورده بودند در حال رفتن به اردوی مختلط متوقف شدند.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، در روزهایی که یک عده می خواهند مردم را به زور به بهشت ببرند و عده ای دیگر به این کار اعتراض می کنند، مسئولان مربوط با غفلت تمام جاده صاف کن مسیر جهنم شدند البته بازهم مثل همیشه عده ای جلوی مسیر جهنم ایستادند و تلاش کردند تا به زور این عده را به بهشت بفرستند.

اردوی مختلط انجمن اسلامی منحله دانشگاه صنعتی بابل به مقصد نرسید + تصاویر

ماجرا از این قرار است که جمعه گذشته در پی تبلیغات تعدادی از دانشجویان فرصت طلب دانشگاه صنعتی بابل که بسیاری از آنها از اعضای انجمن منحله و غیرقانونی اسلامی دانشگاه می باشند، بیش از 100 نفر از دانشجویان دانشگاه برای ثبت نام در اردویی که به ظاهر مجوز دانشگاه داشت، ثبت نام کردند.

اما پس از سوار شدن به اتوبوس ها بسیاری از دانشجویانی که اخلاق و احکام شرعی را در روابط با جنس مخالف رعایت می کنند، با صحنه های بی حجابی و روابط غیراخلاقی و خارج عرف دختران و پسران حاضر در اتوبوس مواجه شده بودند، اما دیگر چاره ای جز همراه شدن با جمعیت نداشتند.

البته این کاروان غیر قانونی نتوانست به مقصد برسد و در میانه راه به دلیل وضعیت اسفناک پوشش افراد در آن جلوی آنها گرفته شد و اینجا بود که مشخص گردید، مجوز دانشگاه نیز جعلی بوده و عده‌ای دانشجویان فرصت طلب و سودجو از طریق آن نسبت به فریب دانشجویان اقدام کردند.

البته این اولین باری نیست که اعضای منحله انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی بابل که این روزها به دنبال اخذ مجوز برای تشکل خود جهت پیاده کردن اهداف حزبی و گروهی در دانشگاه هستند، اقدام به برپایی اردوهای مختلط می کنند. آنها در دفعات بسیار این اردوها را برگزار کردند که حتی در برخی از آنها مشروبات الکی و روابط غیراخلاقی نیز وجود داشته است که برخی از عکس های قابل انتشار در اردوهای قبل در ادامه آمده است.

 

یکی از دانشجویان حاضر در اردو گفت: چند نفر از دانشجویان دانشگاه که در زمینه برگزاری اردوها فعال هستند، با بیان اینکه این اردو دارای مجوز دانشگاه می باشد، ما را فریب داده و برای ثبت نام در اردو ترغیب کردند.

این دانشجو ادامه داد: اما در روز حرکت وقتی نزدیک اتوبوس رسیدیم با قیافه های عجیب و غریبی مواجه شدیم و پس از سوار شدن در اتوبوس متوجه شدیم که گروهی از افراد که پایبندی به اصول اخلاقی و شرعی ندارند از همسفران ما می باشند.

وی افزود: من در کل مسیر در این فکر بودم که چگونه مسئولان دانشگاه مجوز برگزاری چنین اردویی را صادر کردند، تا اینکه اتوبوس ما به دلیل همان وضعیت بد و نامطلوب متوقف شد و آنجا بود که متوجه شدم، این مجوز جعلی بوده و ما فریب برخی از دانشجویان بی انظباط دانشگاه را خوردیم.

این دانشجوی دانشگاه با اشاره به اینکه آن روز آبروی من جلوی خانواده ام رفت، تصریح کرد: از مسئولان امر خصوصا مسئولان دانشگاه صنعتی بابل می خواهم تا با نظارت بیشتر نسبت به برگزاری اینگونه اردوهایی که باعث رفتن آبروی دانشجویان آنهم به اسم دانشگاه می شود، اقدامات لازم را انجام دهند و با دانشجویان فرصت طلبی که در دانشگاه هستند، برخورد کنند.

این نوع نا هنجاری ها در حالی رخ می دهد که غفلت سنگین متولیان امر در برابر رشد روزافزون بی حجابی، بی عفتی و گسترش وحشتناک مفاسد اخلاقی و البته همراهی و تسهیل در مسیر گسترش آن در بسیاری از مواقع (مانند آنچه در تصایر مشاهده می کنید!) دست دشمنان را برای طراحی و به اجرا گذاری جنگ نرم و تهاجم فرهنگی میان تک به تک حوانان و مردم کاملا باز گذاشته است.

تهاجمی که به تعبیر مولای متقیان هر ملتی را ذلیل خواهد کرد و تهاجمی که سرباز مهاجم و قربانیان و امکانات و تلفات آن همه و همه، درونی و خودی اند ! در این جنگ نرم سهم شما از مقابله با این تهاجم گسترده چیست؟ و چرا امر به معروف و نهی از منکر در جامعه امروزی ما بصورت قوی از سوی اقشار مختلف جدی گرفته نمی شود و غفلت می کنیم که به راحتی جوانان این مرز و بوم به تباهی کشیده شوند...؟

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تجربه آبان ۹۸ و مرداد ۴۰۴ نشان داد گران‌سازی بنزین تأثیر مثبت ندارد
معرفی بهترین صرافی ها بدون محدودیت سنی
استقلال با دیوار پنج‌نفره به استقبال لیگ برتر می‌رود
تهدید خطرناک ایران علیه نظامیان آمریکایی به روایت وال استریت
از توقیف دارایی‌ها تا بازگرداندن منابع به بیت‌المال
شرط ایران قوی، وحدت حول محور ولایت است
مهم‌ترین تاسیسات انرژی جهان در تیررس موشک‌های ایرانی
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
امنیت زائران اربعین و انتقام خون رهبر شهید معامله‌پذیر نیست
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top