تاریخ انتشار: 25 مرداد 1388 - 00:00:00
کد خبر: 1313

اعمال نفوذ لاریجانی بر چینش کابینه

علی لاریجانی رییس مجلس هشتم، اعمال نفوذ بر چینش کابینه دولت دهم را از حالت پنهان به آشکار درآورده است و بیشترین فشار خود را بر وزارتخانه‏ های خارجه، اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامی و کشور قرار داده است.

خبرنامه دانشجویان ایران:علی لاریجانی اعمال نفوذ بر چینش کابینه را از حالت پنهان به آشکار درآورده است.

به گزارش«خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل ازثانیه‏نیوز، علی لاریجانی رییس مجلس هشتم، اعمال نفوذ بر چینش کابینه دولت دهم را از حالت پنهان به آشکار درآورده است و بیشترین فشار خود را بر وزارتخانه‏ های خارجه، اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامی و کشور قرار داده است.

در جدیدترین تحرک صریح وی در چینش کابینه دولت دهم، اصرار و فشار جهت ابقای منوچهر متکی به عنوان وزیر خارجه است.

در ابتدای دولت نهم، دکتر احمدی‏نژاد، رقیب شکست خورده خود در انتخابات دهم را به عنوان دبیر شورای امنیت ملی منصوب کرد لیکن لاریجانی با فشار برخی! شرط حضور خود در این پست و پذیرش پرونده هسته‏ای را حضور منوچهر متکی در راس وزارت خارجه اعلام کرد.

در این مدت در مقطعی، متکی از لاریجانی به دلیل برخی سستی‏ها در پرونده هسته‏ای فاصله گرفت لیکن در هفته‏های اخیر که عدم حضور متکی در وزارت خارجه قطعی شده، دیدارهایی با علی لاریجانی رییس مجلس هشتم، جهت فشار بر دولت برای ماندگاری داشته که این رایزنی‏ها موثر واقع شده است.

منوچهر متکی در انتخابات نهم ریاست جمهوری، عضو شورای راهبردی و مسوول ستاد تهران علی لاریجانی بود. وی دبیر یکی از احزاب جبهه سنتی پیروان(گروههای همشو با موتلفه) است. لاریجانی در آن انتخابات کمتر از 1.5 میلیون رای آورد.

لاریجانی در پرو‍ژه نفوذ بر چینش کابینه، عدم رای آوری مصلحی وزیر اطلاعات و تعیین گزینه‏های مورد نظرش در وزارت کشور و فرهنگ و ارشاد اسلامی را در دستور کار قرار داده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال: بی‌صبرانه منتظر بازگشت رونالدو هستیم
پاری‌سن‌ژرمن به جمع بالانشینان رسید
مراسم سوگواری رهبر شهید امت و اساتید و دانشجویان شهید +عکس
مساجد، میزبان کلینیک‌های تخصصی سلامت می‌شود
دشمن واقعی مردم آمریکا هیات‌حاکمه جنگ‌طلب خودشان است
نخست وزیر پیشین قطر: برای برقراری روابطی روشن با ایران تلاش می کنیم
سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر واریز شد
تقویت اقتصاد به استفاده از ظرفیت پتروشیمی گره خورده است
چند کشتی در سواحل امارات پیام ترک محل را دریافت کردند
جلسه استماع برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع ۲۰ و ۲۲ مهر برگزار می‌شود
ادای احترام دوچرخه‌سواران ترکیه‌ای به شهدای میناب در تبریز +عکس
یمن: عربستان مسئول سلب امنیت و ثبات در باب‌ المندب است
هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض
پیگیری‌ها برای آغاز اعزام‌های عمره ادامه دارد
غربالگری سرطان پستان در کشور به ۲۳.۵ درصد رسید
رجب‌زاده سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شد
پنتاگون آمار نظامیان کشته شده آمریکایی در تجاوز به ایران را افزایش داد
۷ مصدوم در پی طوفان شن در جاده قم گرمسار
چرا ایران خود را برنده جنگ با آمریکا می‌داند؟
انفجاری مهیب در فرودگاه ملک خالد در ریاض
حمایت وزارت بهداشت از خانواده‌ نظام سلامت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top