به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ فدراسیون فوتبال پرتغال روز شنبه با صدور بیانیهای اعلام کرد که کریستیانو رونالدو به دلیل ترک اردوی تیم ملی این کشور، از همراهی سلسائوی اروپا محروم شده است.
در شرایطی که پیشبینی میشد بهزودی مدت محرومیت برنده پنج توپ طلا از حضور در تیم ملی پرتغال تعیین شود، پدرو پروئنسا رئیس فدراسیون فوتبال این کشور از احتمال بازگشت قریبالوقوع رونالدو به جمع شاگردان ژرژ ژسوس خبر داد.
پروئنسا شنبه شب درباره این مسئله اظهار داشت: همه ما بیصبرانه منتظر بازگشت کاپیتان خودمان (رونالدو) هستیم. روال معمول انضباطی درباره این پرونده طی خواهد شد و نهادهای ذیربط، شرایط را بهصورت مستقل بررسی خواهند کرد. آنچه در حال حاضر برای ما اهمیت دارد، تمایل به بازگشت هرچه سریعتر کاپیتان به جمع ماست؛ خواستهای که بهویژه از سوی سرمربی تیم ملی نیز مطرح شده است.
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال با اعلام حمایت از بازگشت رونالدو به اردوی سلسائوی اروپا گفت: همه ما، بدون استثنا میخواهیم در ماه نوامبر دوباره کنار هم باشیم. ما خواهان قهرمانی در لیگ ملتهای اروپا هستیم. چهار بازی بسیار حیاتی پیش رو داشتیم. با توجه به وقایع رخداده، لازم بود آرامش را به تیم بازگردانیم و در نهایت نیز موفق به انجام این کار شدیم.
کاپیتان تیم ملی پرتغال پیشتر با انتشار متنی بلندبالا از فدراسیون فوتبال پرتغال درخواست کرده بود به دلیل خروج ناگهانی از اردو، مجازاتی برای او در نظر بگیرد.



