تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/03/18 - 13:03
کد خبر: 131617

توضیح «معاون سابق وزارت علوم» درباره بورسیه «فرزند معاون فعلی وزیر»

معاون سابق سازمان امور دانشجویان درباره آمار بورسیه‌های وزارت علوم در دولت دهم و بورسیه شدن فرزند معاون فعلی وزیر علوم توضیحاتی ارائه کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون سابق سازمان امور دانشجویان درباره آمار بورسیه‌های وزارت علوم در دولت دهم و بورسیه شدن فرزند معاون فعلی وزیر علوم توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش فارس، طی نشست خبری رئیس سازمان امور دانشجویان، دوباره عبارت 3 هزاری‌های دولت دهم بر سر زبان‌ها افتاد، مجتبی صدیقی در این نشست از بروز تخلفات گسترده در جریان بورسیه 3 هزار دانشجو در دولت قبلی سخن گفت و مراتب گلایه وزارت علوم را ابراز داشت، این در حالی است که طی روزهای اخیر خبری مطرح شد مبنی بر اینکه آمار بورسیه‌های دولت دهم 4 هزار نفر است و یکی از بورسیه‌ها محمد «ص» فرزند معاون وزیر علوم است.

بنابر این شنیده‌ها محمد ص فارغ التحصیل رشته MBA از پردیس دانشگاه صنعتی شریف است و دوره دکتری خود را نیز در رشته مدیریت در دانشگاه دلفت هلند گذرانده است.

حسن مسلمی نائینی معاون سابق سازمان امور دانشجویان با ارسال ایمیلی به رسانه‌ها در این رابطه گفت: دوستان از طریق ایمیل یا تلفن راجع به ایمیل « یکی از 3 هزار دانشجوی بورسیه، فرزند معاون وزیر است» سوال می‌کنند، ابتدا لازم است به اطلاع برسانم که فرزند ایشان بورس نشدند. اما داستان به این ترتیب بود که در ملاقاتی که اردیبهشت ماه سال گذشته با ایشان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر داشتم، سوال کردند که باتوجه به اینکه فرزندشان در سال آخر دکترا، در دانشگاه صنعتی دلفت هلند مشغول به تحصیل هستند، آیا می توانند از بورس سال آخر استفاده کنند که بنده نیز پاسخ مثبت داده و از ایشان خواستم که اعلام نیاز از مؤسسه‌ای به‌همراه تاییدیه جذب ارائه دهند تا پس از تایید رایزن علمی و طی مصاحبه در صورت قبولی، نسبت به صدور حکم فرزندشان اقدام شود که پس از مدتی اعلام نیاز از دانشگاه صنعتی امیرکبیر ارائه دادند و حکم فرزندشان آماده شد اما فکر می‌کنم بعلت نداشتن تایید جذب امضاء آن به تاخیر افتاد و انجام نشد.

وی اضافه کرد: در خصوص تعداد بورسیه در طی سال‌های 88 تا 92، به اطلاع می‌رساند فقط سالانه به طور متوسط بیش از600 نفر از دانشجویان دکترا دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور پس از معرفی از طریق هیات جذب بورس می‌شدند و لذا بنده در مصاحبه خود اعلام کردم که بیش از 4 هزار و 500 نفر در طی این سال‌ها بورس شده‌اند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رحیم‌صفوی: بخش بزرگی از معادله قدرت در میدان‌های نفتی رقم می‌خورد
کلید اولیه آزمون‌های جامع علوم پایه، پیش‌کارورزی و داروسازی منتشر شد
سهیمه بومی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون اخذ پروانه وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه تمدید شد
یحیی سریع: پهپاد «کاریال» دشمن سعودی بر فراز حجه سرنگون شد
تحول در دانشگاه فرهنگیان کلید خورد؛ تربیت معلم از نو طراحی می‌شود
آنچه باید از شناور آمریکایی «REMUS ۶۰۰» بدانید
احکام پرونده‌های عبدی، زیباکلام، فلاحت‌پیشه و رسایی صادر شد
تاب‌آوری کشور بدون نقش‌آفرینی زنان ممکن نیست
حملات جنگنده‌های سعودی علیه یمن
شکار دومین زهپاد [زیرسطحی] ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز
سازمان غذا و دارو از قیمت گذاری واکسن عقب ماند!
ثبت‌نام بیست‌ونهمین دوره ازدواج دانشجویی آغاز شد
چرا صدام فکر می‌کرد می‌تواند ایران را در چند روز به زانو درآورد؟
دختری که اولین فرمانده نظامی جنگ شد
اروپا در تب قیمت انرژی، آن هم قبل زمستان
فیلم | پیام تصویری آیت‌الله محمود رجبی در پی پایان دوره‌های طرح ولایت تابستان ۱۴۰۵
توضیحات کمیته رسانه‌ای مذاکرات
۱۰ گروه شغلی که هوش مصنوعی جای آنها را می‌گیرد
کنترل شدید فشارخون، خطر زوال عقل را تا ۱۵ درصد کاهش می‌دهد
شروع مقتدرانه والیبال ایران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top