تاریخ انتشار: دوشنبه 1393/03/26 - 19:32
کد خبر: 132636

مصرف این روغن برای دیابتی ها مفید است

خبرنامه دانشجویان ایران: تحقیقات جدید نشان داد که مصرف کانولا می‌تواند قند خون و همچنین کلسترول بد را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

به گزارش فارس، محققان دریافتند که افرادی که روغن کانولا مصرف کردند، ‌میزان قند خون آنها به طور قابل توجهی کاهش یافته و همچنین این روغن منجر به کاهش کلسترول بد شده است.

محققان در دانشگاه تونتو دریافتند که رژیم غذایی محتوی روغن کانولا برای افراد مبتلا به دیابت نوع دوم بسیار حائز اهمیت است.

تحقیقات بر روی 141 نفر که در رژیم غذایی آنها نان با روغن کانولا پخته شده بود، انجام شد.

نتایج تحقیقات آنها نشان داد که در این افراد میزان کلسترول LDL کاهش یافت.

بر اساس گزارش تحقیقات منتشر شده در ژورنال مراقبت از بیماران دیابت، این مطالعه کاهش 7 درصدی بیماری قلبی عروقی را بین آنها نشان داد.

دکتر جنکینز رهبر پژوهش، استاد هر دو علوم و پزشکی تغذیه در دانشگاه تورنتو گفت: این تحقیقات بار دیگر تأکید کرد که چربی‌های اشباع نشده مانند روغن کانولا و روغن زیتون می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش دهد.

روغن کانولا، روغنی گیاهی و سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده است که مضرات روغن‌های حیوانی مثل انسداد عروق و مشکلات قلبی را ندارد؛ روغن کانولا حاوی حداقل میزان اسید چرب اشباع است.

تنها با 7 درصد چربی اشباع، روغن کانولا تا 93 درصد حاوی اسید چرب غیراشباع است؛ این اسیدهای چرب سالم و مفید، برای بدن ضروری هستند و از جمله آنها می‌توان اسید آلفالینوئیک اسید، اسید چرب امگا-3 ولینولیک اسید و اسید چرب امگا-6 را نام برد.

دیابت نوع 2 (دیابت بزرگسالان یا دیابت غیروابسته به انسولین)، یکی از شایع‌ترین انواع دیابت بوده و حدود 90 درصد بیماران دیابتی را تشکیل می‌دهد.

برخلاف دیابت نوع 1، بدن در زمان ابتلا به دیابت نوع 2 انسولین تولید می‌کند؛ اما یا میزان انسولین تولید شده توسط پانکراس کافی نبوده و یا بدن نمی‌تواند از انسولین تولید شده، استفاده کند.

زمانیکه انسولین کافی وجود نداشته باشد یا بدن از انسولین استفاده نکند، گلوکز (قند) موجود در بدن، نمی‌تواند وارد سلول‌های بدن شده و باعث جمع شدن گلوکز در بدن بشود و بدن را دچار مشکل و نارسایی کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تنگه هرمز، کابوس تازه اروپا
عقب‌نشینی ترامپ زیر فشار بحران انرژی
نشست شورای عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور
دیدار و گفتگوی سرپرست وزارت نفت ایران و وزیر انرژی قطر
نخست‌ وزیر چین: آماده تقویت همکاری با ایران هستیم
عراقچی: روابط ایران و روسیه راهبردی است؛مسائل منطقه راه‌حل نظامی ندارد
العربی الجدید ادعا کرد؛ گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا
باشگاه تراکتور: شعار هوادارانمان قومیتی و تحریک‌آمیز نبود
مسکو: گسترش همکاری تجاری و اقتصادی با ایران را در اولویت قرار می‌دهیم
روایت وزارت خارجه روسیه از دیدار لاوروف با پزشکیان
سه مدال طلا و ۵ نقره و برنز برای روز نخست بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا
پزشکیان: هیچی کشوری نمی‌تواند به زور خواسته‌هایش را بر ما تحمیل کند
رئیس کمیته کنگره ملی چین: از پیشرفت روابط با ایران استقبال می‌کنیم
یحیی سریع: با ۶ موشک بالستیک تجمع مزدوران را هدف قرار دادیم
پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم
والیبال ایران در کنار ۳۲ تیم جام جهانی
لزوم بازآرایی و بازیابی توان دفاعی و تقویت بازدارندگی
یمن: ریاض ناامن است؛ تاسیسات نفتی در تیررس موشک‌های ما هستند
سیدمهدی رحمتی: نمی‌دانم چرا روی فیفادی‌ها اصرار دارند!
دیدار وزیر امور خارجه روسیه با رئیس جمهور
تشویق کنایه‌آمیز خداداد عزیزی زمان ورود بازیکن سابق پرسپولیس به زمین!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top