تاریخ انتشار: پنجشنبه 1393/04/05 - 11:15
کد خبر: 133722

آیت‌الله مکارم: مصرف بی‌رویه آب و برق حرام است

خبرنامه دانشجویان ایران: آیت‌الله مکارم شیرازی گفت: مصرف بی رویه آب و برق در کشور حرام است و کسانی که در این زمینه مراقبت لازم را انجام نمی‌دهند باید در آن دنیا پاسخگوی رفتار خود باشند.

به گزارش تسنیم، آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی ظهر امروز در دیدار با حمید چیت چیان وزیر نیرو، با اشاره به اینکه امیدوارم مردم بتوانند از ماه مبارک رمضان استفاده کنند اظهار کرد: استفاده از آب و برق برای مردم پایان ندارد و بر همین اساس یکی از حساس ترین موضوعات کشور است.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه اطلاع رسانی در حوزه صرفه جویی در مصرف انرژی اصلا مناسب نبوده است خاطرنشان کرد: کمبود آب در کشور به صورت صحیح به مردم انتقال داده نشده است و نباید از این موضوعات غفلت کرد.

آیت الله مکارم شیرازی گفت: مردم باید با خطرات کمبود آب در کشور آشنا شوند و اهمیت صرفه جویی برای آن ها توضیح داده شود و در این صورت است که مردم به سمت مصرف صحیح انرژی پیش می روند.

وی با اشاره به اینکه در دین اسلام به صرفه جویی و جلوگیری از اسراف تاکید شده است خاطرنشان کرد: روایت داریم که حتی در کنار رودخانه‌ای بودیم نباید یک لیوان آب را دور برزیم و نباید از این موضوعات غفلت کرد، زیرا دین اسلام حجت را برای ما تمام کرده است.

این مرجع تقلید با اشاره به اینکه باید برای وضو گرفتن آب را قطع کنیم تصریح کرد: برخی عنوان می کنند که ما وسواس داریم و این موضوع با اولویت های اصلی اسلام مخالفت دارد، اصلا اگر کسی پرسید بخاطر وسواس بگویید من گفته ام زیرا صرفه جویی در مصرف آب یک نیاز بسیار مهم و اساسی است.

استاد برجسته حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه این موضوعات در زمان های مختلف برای مردم بازگو شود عنوان کرد: اسراف در برق و آب حرام است و این موضوعات را باید مردم رعایت کنند، مگر ما چه فرقی با مردم کشورهای دیگر داریم آن ها رعایت می کنند و ما نیز باید رعایت کنیم و کسانی که در این زمینه سهل انگاری کنند باید روز قیات پاسخگوباشند.

این مرجع تقلید با اشاره به اینکه خشک سالی های بسیار زیادی در کشور وجود دارد خاطرنشان کرد: واقعیت‌ها با خیالات در جامعه تفاوت دارد و در این زمینه باید آگاهی بخشی لازم انجام شود.

وی با اشاره به اینکه طبقات ضعیف جامعه نباید به آب و برق و گاز نیاز داشته باشند، تصریح کرد: مسئولان باید صداقت داشته باشند و نباید کسی محتاج نیازهای اصلی جامعه امروز خود باشد.

استاد حوزه علمیه قم به برخی از مشکلات آب استان قم اشاره کرد و افزود: باید این مشکلات در کوتاه ترین زمان ممکن حل شود زیرا قم زائران بسیار زیادی دارد و باید برای این زائران امکانات مناسب در نظر گرفته شود.

این مرجع تقلید گفت: باید از مسئولان از عدم قطعی برق و آب در کشور تشکر کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یحیی سریع: عربستان تاکنون ۷۶۰ حمله هوایی به یمن انجام داده است
«بسنت» از مذاکره با مقام چینی درباره دیدار ترامپ شی خبر داد
المشاط: معادله جدید در برابر ریاض، تشدید تنش در برابر تشدید تنش است
قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
گزارش‌هایی درباره توقف عراقچی در دوحه
رشیدیان: رایزنی‌ها برای سفرهای عمره از نیمه مهر آغاز می‌شود
عراقچی به نیویورک رفت
الزیدی: عراق با چالش‌های اقتصادی مواجه است
کاظمی: مدارس غیردولتی را حذف می‌کنیم
سازماندهی اطلاعات نزدیک به ۴۰ هزار پایان‌نامه ایرانیان خارج از کشور در ایرانداک
دریادار سیاری: دشمن مجبور است با ناکامی و آبروریزی منطقه را ترک کند
هشدار قرارگاه خاتم‌ به آمریکا و کشورهای منطقه: خطا کنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید
پزشکیان به نیویورک می‌رود
ماموریت «تدوین راهبردهای ملی مهاجرت» به دانشگاه علامه طباطبائی واگذار شد
«آیین‌نامه جدید مقطع دکتری عمومی پزشکی» ابلاغ شد
حرکت جهاد دانشگاهی در مسیر تقویت پیوند دانشگاه، دانشجو و جامعه
آغاز زمان حذف و اضافه دانشگاه آزاد از شنبه
پزشکیان: جلسات افزایش مبلغ کالابرگ در حال برگزاری است/انتقاد از دولت در حرف، آسان است
صنعا: بیش از ۳۱۸ کشتی از باب‌المندب عبور کردند
هشدار صنعا درباره تعطیلی فرودگاه‌های عربستان
نفتکش‌ها از محله شهران خارج می‌شوند/ پل اختصاصی انبار نفت شهران در مسیر بهره برداری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top