تاریخ انتشار: چهارشنبه 1393/04/11 - 15:12
کد خبر: 134429

«الصرخی» کربلا را به خاک و خون کشید

خبرنامه دانشجویان ایران: منابع عراقی اعلام کردند که درگیری‌هایی میان حامیان یک شخصیت دینی با نیروهای امنیتی در کربلا و دیوانیه رخ داده است که بر اثر آن چندین تن کشته و زخمی شدند.

پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره نوشت: منابع عراقی با بیان اینکه درگیری‌هایی میان حامیان الصرخی الحسنی، یک شخصیت دینی با نیروهای عراقی در کربلا و دیوانیه رخ داده است، اعلام کردند که در این درگیری‌ها چهار تن کشته و ده‌ها تن دیگر زخمی شدند.

در همین حال، منابع در مصاحبه با الجزیره اعلام کردند که درگیری‌های شدیدی میان نیروهای عراقی با افراد مسلح در تکریت در جریان است.

از سوی دیگر، سازمان‌های زنان در استان المثنی اعلام کردند که ۱۵۰ زن برای پیوستن به ارتش عراق برای مبارزه با تروریسم داوطلب شده‌اند.

حیدر العبادی، مسئول انجمن این سازمان‌های غیردولتی در استان المثنی تصریح کرد، ۱۵۰ زن به صورت داوطلبانه به ارتش عراق پیوسته‌اند و تعداد آن‌ها در حال افزایش است.

وزارت دفاع عراق نیز اعلام کرد که جنگنده‌های سوخو که وارد عراق شده‌اند، توسط خلبانان عراقی هدایت می‌شوند و این جنگنده‌ها آماده هستند تا حمایت‌های لازم را از نیروهای امنیتی عراقی به عمل آورند.

سفیر روسیه در عراق نیز با بیان اینکه خلبان‌های روس در عملیات عراق علیه داعش مشارکت نخواهند کرد، اظهار کرد که احتمالا به عراقی‌ها برای استفاده از این جنگنده‌های روسی آموزش داده شود.

یک منبع دیپلمات روس نیز در مصاحبه با خبرگزاری نووستی روسیه عنوان داشت، روسیه چهار بالگرد به عراق تحویل داده است.

از سوی دیگر، مقاماتی در پنتاگون اعلام کردند که سربازان آمریکایی که تعداد آن‌ها به ۵۰۰ تن می‌رسد و به بغداد اعزام شده‌اند به هلی‌کوپترهای آپاچی و هواپیماهای شناسایی کوچک مهجز هستند.

از سوی دیگر یک منبع امنیتی در پلیس استان صلاح‌الدین خاطرنشان کرد که شش تن از سرکرده‌های گروه‌های تروریستی داعش در جنوب تکریت به هلاکت رسیده و ۱۸ تن دیگر در عملیات امنیتی بازداشت شده‌اند.

همزمان، یک منبع امنیتی عراقی اعلام کرد: نیروهای ارتش شرکت پالایشگاه شمال در استان صلاح الدین را پس از یک هفته درگیری‌ شدید تحت کنترل خود در آوردند.

دفتر حقوق بشر در بصره نیز تاکید کرد: اعضای داعش حدود ۴۸۰ زندانی در زندان بادوش در نینوا را به قتل رساندند که این زندانیان از اهل تشیع بوده و بنا به حکم‌های کیفری در حبس به سر می‌بردند.

این نهاد با اعلام اینکه بر اساس قانون قربانیان تروریسم باید به خانواده‌های این افراد غرامت پرداخت شود، از جامعه بین الملل خواست تا این جنایت را کشتار دسته جمعی علیه بشریت به شمار آورد.

در همین حال، یک منبع امنیتی اظهار کرد که نیروی هوایی ارتش توانسته‌ است بخش‌هایی را که از آنجا به سمت مرقد دو امام عسکری (علیهما السلام) در سامرا خمپاره شلیک شده بود، منهدم کنند.

از سوی دیگر، اعضای گروه تروریستی داعش به یک دختر بچه شش ساله به دلیل آنکه این گروه را با نام "داعش" خطاب کرده بود، ۶۰ ضربه شلاق زدند.

پدر این کودک اظهار کرد که دخترش در مقابل خانه در روستای عین حیاوی در شمال استان صلاح الدین بازی می‌کرد و زمانی که خودروی اعضای این گروه تروریستی عبور کرد،‌ این دختر بچه به خودروی آن‌ها اشاره کرد و گفت:" داعش، داعش". پس از آن، اعضای این گروه از خودروی خود پیاده شده و ۶۰ ضربه شلاق به این کودک زدند و این دختر بچه در حال حاضر در بیمارستان است تا جای شلاق‌ها روی کمرش بهبود یابد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top