تاریخ انتشار: چهارشنبه 1393/04/11 - 15:12
کد خبر: 134429

«الصرخی» کربلا را به خاک و خون کشید

خبرنامه دانشجویان ایران: منابع عراقی اعلام کردند که درگیری‌هایی میان حامیان یک شخصیت دینی با نیروهای امنیتی در کربلا و دیوانیه رخ داده است که بر اثر آن چندین تن کشته و زخمی شدند.

پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره نوشت: منابع عراقی با بیان اینکه درگیری‌هایی میان حامیان الصرخی الحسنی، یک شخصیت دینی با نیروهای عراقی در کربلا و دیوانیه رخ داده است، اعلام کردند که در این درگیری‌ها چهار تن کشته و ده‌ها تن دیگر زخمی شدند.

در همین حال، منابع در مصاحبه با الجزیره اعلام کردند که درگیری‌های شدیدی میان نیروهای عراقی با افراد مسلح در تکریت در جریان است.

از سوی دیگر، سازمان‌های زنان در استان المثنی اعلام کردند که ۱۵۰ زن برای پیوستن به ارتش عراق برای مبارزه با تروریسم داوطلب شده‌اند.

حیدر العبادی، مسئول انجمن این سازمان‌های غیردولتی در استان المثنی تصریح کرد، ۱۵۰ زن به صورت داوطلبانه به ارتش عراق پیوسته‌اند و تعداد آن‌ها در حال افزایش است.

وزارت دفاع عراق نیز اعلام کرد که جنگنده‌های سوخو که وارد عراق شده‌اند، توسط خلبانان عراقی هدایت می‌شوند و این جنگنده‌ها آماده هستند تا حمایت‌های لازم را از نیروهای امنیتی عراقی به عمل آورند.

سفیر روسیه در عراق نیز با بیان اینکه خلبان‌های روس در عملیات عراق علیه داعش مشارکت نخواهند کرد، اظهار کرد که احتمالا به عراقی‌ها برای استفاده از این جنگنده‌های روسی آموزش داده شود.

یک منبع دیپلمات روس نیز در مصاحبه با خبرگزاری نووستی روسیه عنوان داشت، روسیه چهار بالگرد به عراق تحویل داده است.

از سوی دیگر، مقاماتی در پنتاگون اعلام کردند که سربازان آمریکایی که تعداد آن‌ها به ۵۰۰ تن می‌رسد و به بغداد اعزام شده‌اند به هلی‌کوپترهای آپاچی و هواپیماهای شناسایی کوچک مهجز هستند.

از سوی دیگر یک منبع امنیتی در پلیس استان صلاح‌الدین خاطرنشان کرد که شش تن از سرکرده‌های گروه‌های تروریستی داعش در جنوب تکریت به هلاکت رسیده و ۱۸ تن دیگر در عملیات امنیتی بازداشت شده‌اند.

همزمان، یک منبع امنیتی عراقی اعلام کرد: نیروهای ارتش شرکت پالایشگاه شمال در استان صلاح الدین را پس از یک هفته درگیری‌ شدید تحت کنترل خود در آوردند.

دفتر حقوق بشر در بصره نیز تاکید کرد: اعضای داعش حدود ۴۸۰ زندانی در زندان بادوش در نینوا را به قتل رساندند که این زندانیان از اهل تشیع بوده و بنا به حکم‌های کیفری در حبس به سر می‌بردند.

این نهاد با اعلام اینکه بر اساس قانون قربانیان تروریسم باید به خانواده‌های این افراد غرامت پرداخت شود، از جامعه بین الملل خواست تا این جنایت را کشتار دسته جمعی علیه بشریت به شمار آورد.

در همین حال، یک منبع امنیتی اظهار کرد که نیروی هوایی ارتش توانسته‌ است بخش‌هایی را که از آنجا به سمت مرقد دو امام عسکری (علیهما السلام) در سامرا خمپاره شلیک شده بود، منهدم کنند.

از سوی دیگر، اعضای گروه تروریستی داعش به یک دختر بچه شش ساله به دلیل آنکه این گروه را با نام "داعش" خطاب کرده بود، ۶۰ ضربه شلاق زدند.

پدر این کودک اظهار کرد که دخترش در مقابل خانه در روستای عین حیاوی در شمال استان صلاح الدین بازی می‌کرد و زمانی که خودروی اعضای این گروه تروریستی عبور کرد،‌ این دختر بچه به خودروی آن‌ها اشاره کرد و گفت:" داعش، داعش". پس از آن، اعضای این گروه از خودروی خود پیاده شده و ۶۰ ضربه شلاق به این کودک زدند و این دختر بچه در حال حاضر در بیمارستان است تا جای شلاق‌ها روی کمرش بهبود یابد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
مهلت پذیرش دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه علامه طباطبائی تمدید شد
دوره آموزشی «در مسیر حسین» با محوریت اندیشه‌های رهبر شهید آغاز شد
خطر برای امنیت غذایی دنیا
از خدشه به حاکمیت انحصاری ایران و عمان بر تنگه هرمز تا عدم خروج آمریکا از منطقه
اینترنت دیگر در شرایط بحران قطع نخواهد شد
انگلیس چگونه کرواسی را شکست داد؟
سرمربی کنگو پس از متوقف کردن پرتغال: به بازیکنانم افتخار می‌کنم
پیروزی انگلیس در بازی بزرگ با درخشش ستاره‌ها
مسیر تشییع پیکر امام شهید در تهران
ترامپ یکبار دیگر توهمات و آرزوهای خود را تکرار کرد
قالیباف: ایران به همکاری برد برد با چین متعهد است
عراقچی: مسئولیت حسن اجرای مفاد تفاهم بر عهده آمریکا است
ایتالیا سفارت خود را در تهران دو روز دیگر بازگشایی می‌کند
حملات وحشیانه اسرائیل به جنوب لبنان با استفاده از بمب‌های فسفری
یاران رونالدو در تله کنگو گرفتار شدند
رسانه‌های عبری: سخنرانی دبیرکل حزب‌الله اعلام پیروزی محور مقاومت است
امضای تفاهم‌نامه خرید ۲۰ بالگرد امدادی برای هلال احمر از روسیه
مارتینس: عملکردمان مقابل کنگو را دوست نداشتیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top