تاریخ انتشار: 00 00 0000 - 00:00:00
کد خبر: 1355

چه کسی می گفت BRT حرام است؟!

این افراد پس از گذشت حدود چهار ماه دیگر رویشان نمی‌شد که فشار سیاسی و خبری بیاورند و پذیرفتند که این خطوط چقدر برای رفاه مردم تاثیر گذار است.

خبرنامه دانشجویان ایرانخبرنامه دانشجویان ایران»به نقل ازمهر، شهردار تهران خطاب به منتقدان اتوبوس های تندرو (BRT) در گذشته گفت: در ابتدای فعالیت اتوبوسهای تندرو (BRT) مخالفتها و اعتراضات زیادی صورت می‌گرفت تا جایی که عده ای پشت تریبون ها می‌گفتند که سوار شدن در BRT حرام است ، اما اکنون می دانند که موجب بهبود رضایت مردم و سهولت در حمل و نقل آنها شده است.
در مراسم پروژه تعریض بزرگراه آبعلی افزود: این افراد پس از گذشت حدود چهار ماه دیگر رویشان نمی‌شد که فشار سیاسی و خبری بیاورند و پذیرفتند که این خطوط چقدر برای رفاه مردم تاثیر گذار است.

شهردار تهران با اشاره به این که خط ویژه از میدان راه آهن تا میدان تجریش ادامه می‌یابد، اظهارداشت: بر اساس طرح جامع شهر تهران خیابان ولی‌عصر(عج) گنجینه بزرگی از فضاهای طبیعی و تاریخی دارد که باید از آنها حفاظت شود اما به دلیل آن که مسائل فرهنگی و گردشگری خط چهار BRT هنوز کامل نشده بود، زمانی را برای تکمیل این مطالعات در نظر گرفته‌ایم.

وی اضافه کرد: خیابان ولی‌عصر(عج) در آینده نزدیک طوری طراحی می‌شود که انسانها بر خیابان مسلط باشند و هیچکس ضرورت همراه آوردن خودروی شخصی را احساس نکند اما قطعا از ابتدای سال آینده خط چهار BRT در این خیابان اجرا خواهد شد.

قالیباف در ادامه سخنانش اظهارداشت: ساماندهی و زیباسازی هفت ورودی شهر تهران در دستور کار شهرداری تهران قرار دارد و با اقداماتی که تا به حال انجام شده می‌توانیم بگوییم که حالا دیگر دروازه‌های شهر تهران تا حدودی آبرومند شده و انضباط پیدا کرده است، اما هنوز اقدامات انجام شده مطابق با خواسته ما نیست.

وی با اشاره به دو قطبی بودن شهر تهران در شمال ـ جنوب و شرق ـ غرب، اضافه کرد: متاسفانه غرب تهران نسبت به شرق تهران بسیار برخوردارتر است و این مسئله در نسبت شمال تهران به جنوب آن نیز قابل مشاهده است، اما تلاش شده این تفاوت کاهش پیدا کند و حجم فعالیتهای عمرانی و سرعت آنها در شرق تهران گویای این امر است. در عین حال فعالیتهای عمرانی در غرب تهران نیز متوقف نشده است.

قالیباف اضافه کرد: همچنین خطوط مترو تا منتهی الیه شرق تهران ادامه پیدا کرده و از کنار اتوبان شهید یاسینی تا پایانه شرق ادامه می‌یابد. ضمن این که با احداث پایانه جدید شرق، پایانه فعلی در تقاطع تهرانپارس و ترافیک قابل توجه آن به محل دیگری منتقل می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
مراسم بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
فدوی: اگر دشمن دوباره به ایران حمله کند، پاسخ سنگین‌تر خواهد بود
دیدار پزشکیان و نخست وزیر عراق در نیویورک
می‌خواهم خاطره‌ اوّل جنگ را بگویم
ایران در برابر فشار و سیاست‌های مبتنی بر زور ایستادگی خواهد کرد
دود متصاعد شده از پالایشگاه آبادان ناشی از اختلال فنی است
فرستاده ویژه پوتین برای مذاکرات با دولت ترامپ به آمریکا می‌رود
صالحی: مذاکره بدون مجوز با نماینده ترامپ نباید بی‌هزینه بماند 
سیاست خارجی و امنیت ملی عرصه خودسری نیست / با عراقچی برخورد خواهیم کرد
رضایی: دپلماسی جدید ایران به اسلام آباد بازنخواهد گشت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top