تاریخ انتشار: سه شنبه 1393/04/24 - 11:37
کد خبر: 135929

مخالفت روحانی با یک گزینه ریاست دانشگاه شریف

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به گزینه های معرفی شده برای تصدی پست ریاست دانشگاه صنعتی شریف گفت: با توجه به شنیده ها، رئیس جمهور با معرفی دکتر نیلی برای ریاست دانشگاه مخالفت کرده است و وزارت علوم نیز به دنبال استعلام های مربوطه برای دکتر فتوحی است.

به گزارش مهر، دکتر رضا روستاآزاد افزود: در حال حاضر دو گزینه دکتر مسعود نیلی و دکتر محمود فتوحی از سوی شورای منتخب دانشگاه صنعتی شریف به شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شده است که شنیده ها حاکی از بررسی این دو گزینه دارد.

وی افزود: شنیده شده است که رئیس جمهور به دلیل اینکه دکتر نیلی مشاور اقتصادی رئیس جمهور است، مخالف حضور وی در ریاست دانشگاه شریف است چرا که تاکید کرده است که دکتر نیلی باید تمام وقت در حوزه مشاوره اقتصادی دولت حضور داشته باشد.

روستاآزاد یادآور شد: درباره دکتر محمود فتوحی هم شنیده شده است که وزارت علوم در حال گرفتن استعلامات مربوطه از نهادهای ذی صلاح است.

وی تاکید کرد: البته هنوز گزینه های نهایی برای معرفی به شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین نشده است و پس از تصمیم گیری در وزارت علوم، فرد مورد نظر برای تصدی پست ریاست دانشگاه شریف معرفی می شود.

به گزارش مهر، مسعود نیلی و محمود فتوحی دو گزینه انتخاب شده برای ریاست دانشگاه شریف در هفتم تیرماه به دفتر وزارت علوم معرفی شدند. این دو در جلسه روز 4 تیر 93 به عنوان گزینه های ریاست دانشگاه به اعضای شورا معرفی شدند که در این جلسه برای معرفی به وزیر علوم تایید شدند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۴۰۰ میلیارد دلار از بورس آمریکا فرار کرد
لغو مجوز بانک صادرات در لبنان
کره‌شمالی به چین وصل شد
شهریه‌های نجومی در جندی‌شاپور؛ ۱۰ ماه پیگیری بی‌نتیجه
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
چرا بعضی کانال‌های تلگرام سریع رشد می‌کنند و بعضی نه؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
خرید کمپرسور اسکرو با بهترین قیمت از گروه دانیال
راهنمای انتخاب و تأمین پمپ آب برای ساختمان‌های چندطبقه
آیت‌الله عابدینی: روایت الهی از جنگ، روایت فتح است و در آن ناامیدی جایی ندارد
نتایج اولیه فلوشیپ علوم آزمایشگاهی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
خواص آنغوزه برای سلامتی؛ از کمک به هضم غذا تا نکات مهم مصرف
ادعای فروپاشی اقتصاد ایران توهم است
ادعای فروپاشی اقتصاد ایران توهم است
سلامت روان در محاصره فشارهای اجتماعی؛ از فرهنگ قضاوت تا ترس از متفاوت‌بودن
۷۶ درصد مادران مشمول قانون جوانی جمعیت همچنان در صف انتظار خودرو
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top