تاریخ انتشار: دوشنبه 1393/05/27 - 14:30
کد خبر: 139282

علیرضا جلولی

هاشمی چه کسانی را بورسیه کرد؟

هاشمی چه کسانی را بورسیه کرد؟

خبرنامه دانشجویان ایران:: علیرضا جلولی// "معنی این اظهارات این است که اولا در همه دولتها بورسیه کردن دانشجویان وجود دارد. ثانیا همه ۲۵۰۰ نفری که در دوره هاشمی رفسنجانی بورس شده‌اند، با نگاه سیاسی انجام شده است. ثالثا دوم خرداد دست پرورده خود هاشمی رفسنجانی است..."

امروز عناصر جریان رادیکال و منحله جبهه مشارکت، اقدام به حاشیه سازی برای وزارت علوم و دانشگاه‌ها می‌کنند، برای فشار به مجلس و افکار عمومی از هر عملی که ممکن است، دریغ نمی‌کنند.

این جریان که رسانه‌های زنجیره‌ای را برای شانتاژ خبری در اختیار دارند، با عملیات روانی گسترده سعی در معکوس نشان دادن اتفاقات و اقدامات فرجی دانا دارند.

در حالی که کسی مجوز انتشار نام بزرگترین مفسدان اقتصادی و امنیتی را هم ندارد، دوم خردادی‌ها با اتهام دروغ غیرقانونی بودن بورسیه‌های دولت قبل، اقدام به انتشار نام این افراد کردند و آنها را در مظان اتهام قرار دادند. کاری که هم غیر قانونی و هم غیر اخلاقی است.

همین نگرش حاشیه‌ای و جنجال سازی به مدیریت وزارت علوم باعث شد که رتبه علمی ایران نسبت به سال گذشته، 2 پله سقوط کند و اتفاقا این بهترین دلیل برای استیضاح فرجی دانا و تیم مدیریتی اوست که از طرف نمایندگان مجلس مطرح شده است.

اما رسانه‌های زنجیره‌ای در حالی هجمه به بورسیه‌ها را در دستور کار مشترکشان قرار داده‌اند که اشاره‌ای به بورسیه‌های دولتهای هاشمی و خاتمی نکرده و نمی‌کنند.

حمیدرضا جلایی پور از اعضای شورای مرکزی جبهه مشارکت در کتاب جامعه شناسی جریانهای اجتماعی در صفحه 227 اینچنین از بورسیه‌های دولت هاشمی می‌گوید:

«حلقه ی سوم این جنبش (دوم خرداد) را باید در آن 2500 دانشجویی که در دوران هاشمی رفسنجانی برای دوره ی دکتری به خارج از کشور، انگلستان، کانادا، استرالیا و فرانسه اعزام شده بودند جستجو کرد. برخی از این دانشجویان در پاره ای از انجمن های اسلامی به صورت کانون فکری- سیاسی فعال بودند. به یاد دارم در سال 1375 که گروه های فشار در دانشگاه تهران و امیرکبیر به جلسات سخنرانی دکتر سروش حمله می کردند و عرصه بر او تنگ شده بود به عنوان دانشجوی دکتری در دانشگاه لندن و دبیر انجمن های اسلامی انگلستان با همکاری دیگر اعضای انجمن دکتر سروش را به انگلستان دعوت کردیم. او به مدت 6 ماه برای دانشجویان بورسیه ای که هم اکنون تعدادی از آنها از فعالان جنبش دانشجویی هستند، جلسات مختلف بحث و گفت و گو داشت، مانند محسن میردامادی و محمدرضا خاتمی که در این دوره نقش کلیدی در حزب و روزنامه ی مشارکت دارند و در رأس فهرست نمایندگان منتخب تهران قرار گرفتند»

معنی این اظهارات این است که اولا در همه دولتها بورسیه کردن دانشجویان وجود دارد. ثانیا همه 2500 نفری که در دوره هاشمی رفسنجانی بورس شده‌اند، با نگاه سیاسی انجام شده است. ثالثا دوم خرداد دست پرورده خود هاشمی رفسنجانی است. رابعا افرادی مثل محمدرضا خاتمی که امروز جزئی از توپخانه حمله به بورسیه‌هاست، خودش با بورس تحصیل کرده است. خامسا مرگ خوبه ولی برای همسایه!

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نیروهای مسلح و ملت، تحقق کامل شروط را فریاد می‌زنند.
هماهنگ بودید اما همسو نبودید
ملت مراقب شماست؛ احتیاط کنید
مردم میراث‌دار دستاوردهای نظام هستند
رهبری بزرگ‌ترین حامی و بزرگ‌ترین مطالبه‌گر است
تقدیر بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز از موضع قاطع رئیس‌جمهور در برابر آمریکا
دانشگاه‌ها باید اتاق فکر دستگاه‌های اجرایی باشند
تفاوتِ علی‌الاصولی: گذر از نظر ولایی به نظر شورایی
رهبری و مردم مانع اصلی تکرار خسارت محض
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی میان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و مراکز علمی و دانشگاهی ترکیه
حذف ۱۹۰ شغل دیگر در دانشگاه معتبر اسکاتلند
دیدار با خانواده شهید جنگ تحمیلی سوم
یارزاده: آموزش‌های مهارتی و هنرهای سنتی نقش مؤثری در صیانت از فرهنگ و تمدن ایرانی ـ اسلامی دارند
رئیس دانشگاه شریف: صرفه‌جویی ۴۰درصدی انرژی در دانشگاه‌ها گاز پتروشیمی‌ها را برای ۳۰ روز تأمین می‌کند
فیلم | بهاره حیدری: باید به سمتی حرکت کنیم که نه‌تنها گذرگاه انرژی را کنترل کنیم، بلکه ایران به هاب انرژی تبدیل شود
تشخیص سریع غذای فاسد با کمک بینی الکترونیکی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top