تاریخ انتشار: چهارشنبه 1393/05/29 - 17:28
کد خبر: 139569

پناهگاه امن داعشی‌ها کجاست؟

خبرنامه دانشجویان ایران: با وجود تلاش کشورهای منطقه برای مقابله با گروه داعش و تعقیب عناصر و حامیانش، به نظر می آید که به بحرین پناه‌گاهی امن برای هواداران این گروه تروریستی تبدیل شده است.

به گزارش جهان به نقل از العالم، با وجود هشدارهای بین المللی و منطقه‌ای به مجمع الجزایر بحرین، این کشور هیچگونه اقدامات قانونی ضد کسانی که به صورت آشکار با گروه تروریستی داعش ابراز همدردی کرده و از آن حمایت می‌کنند، اتخاذ نکرده است.

سایت "مراة البحرین" خاطرنشان کرد که این کشور به جای مقابله با حامیان و هواداران این گروه تروریستی، در حال توجیه اقدام کسانی است که پرچم داعش را در خودروهای خود حمل می کنند؛ مسؤولان بحرینی ادعا کرده است که این افراد نمی‌دانند پرچم داعش را حمل می‌کنند.

سایت شبکه لبنانی "المنار" با انتشار مطلبی تحت عنوان "بحرین... صدای داعش" تأکید کرد که اظهارات مسؤولان بحرینی بیانگر تأیید و حمایت آنان از سیطره این گروه تروریستی بر بخشهای گسترده‌ای از اراضی عراق است.

در این مطلب تأکید شده است که نگرانی‌های عربستان سعودی درباره خطر پیشروی تکفیری‌ها بحرین را قانع نکرده است؛ این درحالی است که جنگجویان این گروه تروریستی تهدید کرده‌اند که تاج و تخت آل خلیفه را سرنگون و حاکمانش را تکه تکه می‌کنند.

گزارش وزارت خارجه آمریکا از ۱۳۱ حامی مالی گروه های تروریستی حاکی است که این حامیان مالی در ۳۱ کشور قرار دارند، که دونفر از آنان دو مبلغ بحرینی به نامهای "شوقی بن عبدالرحمن المناعی" و "عادل بن علی الشیخ" هستند.

"عبدالحلیم مراد" نماینده سلفی بحرینی گفته است که اعضای گروه "البسیتین" در بازدیدهایی از مدارس پسرانه، تلاش کرده‌اند که جوانان را برای عضویت در گروه های تکفیری مسلح در عراق و سوریه، ترغیب کنند.

مبلغی به نام "صلاح الجودر" نیز اذعان کرده است که جوانان زیر ۱۷ سال هدف جذب نیرو برای شرکت در "جنگهای مقدس" هستند.

رسانه‌های عربی همچنین به نقل از "بشار الحادی" پژوهشگر عرب تأکید کرده‌اند که اداره اوقاف اهل تسنن بحرین از سال ۲۰۱۲ در حال تدریس همان کتابی است که داعش تدریس آن را پس از اشغال مناطقی در عراق و سوریه اجباری کرده است.

"سمیره رجب" سخنگوی دولت بحرین گفته است: "داعش نامی برای سرپوش گذاشتن بر اراده مردم عراق جهت رسیدن به آزادی و کرامت است؛ حوادث الانبار انقلاب ضد ظلمی است که طی بیش از ۱۰ سال عراق را فرا گرفته است."

"خالد آل خلیفه" رئیس کمیسیون خارجی و دفاعی و امنیت ملی مجلس شورای بحرین هم برای تشکیک حضور گروه تروریستی داعش در عراق، در صفحه توییتر خود نوشت: "داعش طی ۳ سال اخیر در سوریه حتی یک اسیر هم نگرفته است؛ پس چگونه در عراق اسیر گرفته است .. آیا داعش واقعا در عراق است."خالد آل خلیفه همچنین از نتایج اقدامات داعش تمجید کرد.

"عبدالرحمن الحمد" (۱۹ ساله) فرزند "عادل الحمد" مبلغ بحرینی از نخستین اتباع این کشور بود که خبر هلاکتش در سوریه منتشر شد. وی از اعضای گروه تکفیری "جبهه النصره" بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وام ازدواج دانشجویی ۱۰ برابر شد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به جوانان و نوجوانان جان‌فدای ایران
تا رسیدن به قله‌های پیشرفت هم‌ عهدیم
کوروش بزرگ و منشور حقوق بشر او
فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه؛ مهارت‌آموزی یا رزومه‌سازی؟
زمینه سقوط و بی اعتباری خودتان را فراهم خواهید کرد!
چگونه برای استخدام بانک‌ها آماده شویم؟ از آزمون کتبی تا مصاحبه استخدامی
دکتر باغبان؛ آموزش کشاورزی و باغداری همراه با مشاوره تخصصی
فیلم | دو دیدگاه در مورد وقوع جنگ تحمیلی سوم
هدیه متفاوت بلاگر معروف برای تولد پسرش؛ اهدای یک دستگاه مراقبت ویژه نوزادان
درخواست نماینده مردم تهران برای اعلام عدم صلاحیت سرپرست هلدینگ غدیر
کمیته استیناف به سود استقلال رای داد؛ رد شکایت پرسپولیس و دو تیم دیگر
پنجشنبه؛ آغاز مأموریت تیم ملی کشتی آزاد با ورود یزدانی و عموزاد
پیام قاطع نابغه ایرانی؛ اسماعیلی در ۶۷ کیلوگرم
موهبت اصلی هوش مصنوعی
جاسوسی شرکت اسرائیلی از کاربران استارلینک فاش شد
چت جی پی تی بیمار صرع را به سرپیچی از دستور پزشکان تشویق کرد
محوطه دانشگاه سلمان فارسی کازرون پس از یک سال پیگیری همچنان بلاتکلیف است
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
جیمز وب راز حلقه‌ای عجیب در دل یک کهکشان باستانی را کشف کرد
وقتی بزرگ‌ترین قمر منظومه شمسی، قمر دیگر مشتری را پنهان کرد
محوطه دانشگاه سلمان فارسی کازرون پس از یک سال پیگیری همچنان بلاتکلیف است
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
پیگیری راه‌اندازی دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی میان دانشگاه‌های ایران و دانشگاه کوت عراق
امروز آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵
طراحی ۳۱ بازی فکری با مشارکت ۱۶۴ دانشجو در المپیک بازی‌های فکری ایران
درخشش دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در مسابقات ریاضی دانشجویی کشور
قول مساعد وزیر علوم برای بازگشت سقف سنی جذب هیئت علمی به ۴۵ سال
دانشگاه‌های جامانده از جذب هیئت علمی ۱۴۰۴ از فراخوان بعدی جا می‌مانند
نتایج نهایی پذیرش کاردانی نظام جدید سال ۱۴۰۵ اعلام شد
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
ممنوعیت‌های ثبت‌نام در آزمون دکتری سال ۱۴۰۶؛ امکان ثبت نام تا ۹ آبان
تأیید تخلف در سلف دانشگاه کاشان/ تعطیلی دو هفته‌ای و جریمه پیمانکار
دانشگاه تهران دختران محجبه آذربایجانی را می‌پذیرد
نتایج نهایی پذیرش در آزمون کاردانی به کارشناسی‌ سال ۱۴۰۵ اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top