تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/06/02 - 11:14
کد خبر: 139818

«امپراطور جهنم» تکفیری‌ها را زیر ذره‌بین می‌برد

شیخ طادی ادامه داد: بر همین اساس در «امپراطور جهنم» اندیشه بیمار یک مفتی را به تصویر کشیده و در نهایت به این جمع بندی رسیده ام که اندیشه های مخرب مفتی هایی از این دست تا چه اندازه می تواند زیرساخت های جهان اسلام را به خطر اندازد.

خبرنامه دانشجویان ایران: پرویز شیخ‌طادی معتقد است تصمیم‌گیری مدیران سینما در همه نهادهای فرهنگی و نه فقط وزارت ارشاد، درباره مسائل برون مرزی و یا ساخت فیلم در حوزه جنگ نرم و دیپلماسی فرهنگی دیرهنگام است و مدیران مربوطه منفعل عمل می‌کنند.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از مهر، پرویز شیخ‌طادی کارگردان سینما درباره تصمیم‌گیری مدیران سینما برای ساخت فیلم در حوزه مسائل برون‌مرزی و سیاست خارجی کشورمان گفت: ایران از جهت موقعیت جغرافیایی در منطقه شرایط ویژه ای دارد و از آنجا که ما از معدود کشورهای منطقه هستیم که صنعت سینمای پیشرفته داریم در نتیجه می‌توانیم شرایط و اتفاقات منطقه را در قاب سینما به تصویر بکشیم اما متاسفانه همین سینمای ارزشمند از مسائلی چون غزه و گروهک‌های تکفیری غافل مانده و منفعلانه عمل می‌کند.

وی افزود: برای رسیدن به نقطه مطلوب در طرح مسائل فرهنگی در درجه نخست باید همه مدیران سینمایی در همه نهادها و سازمان‌ها از حالت انفعال در آیند تا بتوانیم درباره مسائل منطقه فیلم بسازیم و متاسفانه باید متذکر شوم به دلیل نداشتن استراتژی مشخصی و مناسب در این حوزه نه فیلمنامه خوب نوشته می شود و نه حمایت های لازم صورت می گیرد.

کارگردان فیلم سینمایی «روزهای زندگی» در پاسخ به این که آیا فیلمنامه ای در این حوزه نوشته است؟ توضیح داد: پرداختن به مسائلی از این دست که از دغدغه‌های نظام جمهوری اسلامی است، از جمله علاقمندی‌های من هم هست بر همین اساس فیلمنامه «امپراطور جهنم» را نوشته ام و خوشبختانه رئیس سازمان سینمایی هم در جریان است و قول همکاری برای تولید را داده است.

وی درباره محتوای فیلمنامه «امپراطور جهنم» عنوان کرد: فیلمنامه «امپراطور جهنم» درباره برخی «مفتی‌ها» و چگونگی و چرایی صدور فتواهایی است که به نام اسلام و اسلام‌گرایی صادر می‌کنند. در واقع بررسی این نکته که کدام نقطه از جهان اسلام بیمار شده که به این نقطه رسیده ایم از نکات مهم این فیلمنامه است. وقتی در خلوت خود به مسائل تکفیری‌ها و سلفی‌ها و فعل آنها که به نام اسلام گذاشته می‌شود، فکر می کنم به این نتیجه می رسم که کشتار مردم دردناک و غم انگیز است اما جریان تکفیری که با حمیت مفتی‌ها و رژیم سعودی ایجاد و فربه شده نیز یک جنایت است که زیرساخت های دین را نشانه گرفته است.

شیخ طادی ادامه داد: بر همین اساس در «امپراطور جهنم» اندیشه بیمار یک مفتی را به تصویر کشیده و در نهایت به این جمع بندی رسیده ام که اندیشه های مخرب مفتی هایی از این دست تا چه اندازه می تواند زیرساخت های جهان اسلام را به خطر اندازد.

کارگردان فیلم «شکارچی شنبه» با اشاره به این که تحقیقات این پروژه سینمایی یک سال به طول انجامیده است، گفت: برای نگارش فیلمنامه «امپراطور جهنم» یک سال تحقیق کردم و 6 ماه نگارش فیلمنامه طول کشید. برای جذب سرمایه فیلمنامه را به بسیج هنرمندان داده ام و هریک نظرات خاصی دارند و ارائه نظرات این اعضا در حالی مطرح می شود که به اعتقاد من به هیچ عنوان ریشه ای و عمیق روی این مساله نظر ندارند.

وی درباره همکاری سازمان سینمایی بیان کرد: حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی در جریان فیلمنامه «امپراطور جهنم» است و برای ساخت این فیلمنامه اعلام آمادگی کرده است منتها ساخت این فیلم 4 میلیارد هزینه دارد و این مدیر سینمایی تاکید کرده که بحث تامین هزینه ها مطرح است و سازمان به تنهایی همه هزینه ها را متحمل نمی شود و به صورت مشارکتی وارد عمل خواهد شد.

شیخ طادی متذکر شد: یکی از مشکلات سینمای ایران به ویژه در حوزه فیلمنامه و کارگردانی، قانع کردن سرمایه گذاران است و متاسفانه بیشتر وقت و انرژی صاحبان فیلم صرف قانع سازی سرمایه گذاران در بخش دولتی و خصوصی می شود.

این کارگردان سینما درباره دیگر فعالیت‌هایش تشریح کرد: در حال حاضر مشغول نگارش یک مجموعه داستانی و تاریخی به نام «آتش در نیستان» هستم. فیلمنامه این سریال به زمان خوارزمشاهی برمی‌گردد و اوضاع سیاسی، اجتماعی و نظامی آن دوران و دلایل شکست ایران در حمله مغول را مورد بررسی قرار می دهد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
استان نجف اشرف امروز پنجشنبه تعطیل شد
ورود خودروی حامل پیکر امام شهید به «شارع العباس»
چرا گیربکس اتوماتیک هنگام شروع حرکت تقه می‌زند؟
۵ اشتباه رایج و هزینه تراش که هنگام خرید نهال باید از آن ها دوری کنید
امام خامنه‌ای، امام تمام امت اسلامی بود
از میزبانی تا بدرقه؛ مشت‌های گره‌کرده دانشجویان شریف در ادای احترام به رهبر شهید
مماشات در دریا، پذیرش شکست در خشکی است
سفری که ۶۹ سال به تأخیر افتاد/ بدرقه‌ای به وسعت زیارت اربعین
حمله پهپادی به یک نفتکش آمریکایی در دریای سیاه
آمادگی خودجوش مردم در محلات مشهد برای خدمت به زائران «رهبر شهید»
تقدیر پزشکیان از همراهی مردم در برگزاری باشکوه مراسم تشییع رهبر شهید
کالاس: تبادل آتش میان آمریکا و ایران روند مذاکرات را پیچیده تر می‌کند
۶ هزار دریانورد همچنان در آب های خلیج‌ فارس گرفتار هستند
اطلاعیه شماره ۲ ستاد تشییع رهبر شهید در مشهد
پوریا شهرآبادی به پرسپولیس پیوست
آمریکا مغلوب تیم ملی والیبال نشسته ایران شد
پیام دادستان کل کشور برای انتصاب مجدد اژه‌ای
دیدار سفیر چین با اندیشکده‌های منتخب کشور
پوشش گسترده رسانه‌ای مراسم تشییع رهبر شهید ایران در عراق
خطوط ویژه موقت مراسم تشییع در تهران جمع آوری شد
وزیر علوم: شهادت رهبری، منشاء اقتدار و عزت برای کشور شد
پنجمین نشست پایش برنامه پزشکی خانواده برگزار شد
پیشرفت پزشکی نوین در گرو سرمایه‌گذاری در علوم پایه است
آمادگی کامل زیرساخت‌های ارتباطی مشهد برای تشییع و تدفین رهبر شهید
همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد بلامانع شد
آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در روزهای ۲۵ و ۲۶ تیرماه برگزار می‌شود/ اعلام زمان دریافت کارت ورود به جلسه داوطلبان
با اصل الگوی جدید تغذیه مخالفیم/این طرح ریسک تورم را به دانشجویان منتقل می‌کند
بزرگترین درس رهبر شهید برای کارآفرینان، حل مسئله و تبدیل معضل به فرصت بود
کاهش پذیرش دکتری در برترین دانشگاه‌های آمریکا
عبور از موانع فناوری‌های نرم و تقویت محتوای بومی؛ مصادیق امروز جهاد علمی
آغاز توزیع کارت کنکور ارشد از ۲۲ تیر؛ برگزاری آزمون در ۲۵ و ۲۶ تیر
جزئیات برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ اعلام شد/ رقابت ۱۳۱۸ داوطلب برای پذیرش ۶۸۳ نفر
راه‌اندازی دکتری «ارگونومی» در دانشگاه علوم پزشکی ایران
مهلت ثبت نام ترم تابستان دانشگاه شریف تمدید شد
خونخواهی رهبر شهید تا تحقق کامل آرمان‌های انقلاب ادامه دارد
پیگیری وزیر علوم درباره روند اسکان و خدمات‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید در قم
پارادوکس علوم پایه در ایران؛ صعود در مرزهای علم، نصف شدن سهم دانشجویان در سه دهه
علوم انسانی از نگاه رهبر شهید؛ از تولید نظریه بومی تا حل مسائل جامعه
مجوز برگزاری ترم تابستانی "مجازی" ابلاغ شد
تدوین آیین‌نامه حمایت از طرح‌های فناورانه در دانشگاه علوم پزشکی ایران
حماسه وداع و تشییع هشداری راهبردی به استکبار جهانی
مراسم وداع با رهبر شهید، نظریه‌های علوم اجتماعی را به بازاندیشی واداشت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top