تاریخ انتشار: دوشنبه 1393/06/10 - 14:21
کد خبر: 140723

راز اجساد بدون سر تروریست ها در «آمرلی»

خبرنامه دانشجویان ایران: وجود صدها جسد متعفن تروریست های داعش در اطراف آمرلی که سر به تن نداشتند، ابتدا باعث تعجب نیروهای مردمی و ارتش عراق شده بود، اما با اطلاعات رزمندگان سپاه بدر راز بریده شدن سر اجساد داعش فاش شد. در عملیات مرصاد نیز، برخی از اجساد منافقین متلاشی شده بود

به گزارش شبکه خبر، پس از شکسته شدن محاصره شهر شیعه نشین آمرلی که بیش از 70 روز، دلیرانه در برابر یورش حرامیان داعش مقاومت کرده بود، نیروهای مردمی و سربازان ارتش عراق با صدها جسد در میان کشته شدگان داعش مواجه شدند که سرهای آنها بریده شده بود.
رزمندگان داوطلب مردمی و سربازان اطمینان داشتند که جسدهای بدون سر نیز، متعلق به تروریست های داعش است، به همین علت در میان برخی از مردم شایع شد که تروریست ها، آن دسته از افراد خود را که قصد فرار داشته اند، مجازات کرده و سر بریده اند، اما این شایعه قابل قبول نبود، چراکه مشخص بود، علاوه بر جسدهای بدون سر، باقی تروریست های کشته شده نیز، در حال فرار به هلاکت رسیده بودند.

چند ساعت بعد و با حضور تعدادی از رزمندگان داوطلب مردمی ، مشخص شد که اجساد بدون سر، متعلق به چهره های شناخته شده داعش است که باقی ماندگان ارتش صدام و حزب بعث هستند.

این افسران بعثی که در اواسط حضور اشغالگران امریکایی در عراق، از دسترس کمیته مجازات دولت جدید و بازماندگان قربانیان جنایات حزب بعث، دور نگه داشته شده و سپس برای تشکیل گروه های تروریستی به منظور فشار و ضربه زدن به دولت عراق، پشتیبانی و سازماندهی شدند، نقش اساسی در تشکیلات اطلاعاتی و عملیاتی داعش داشتند و مسئولیت سازماندهی، طراحی و فرماندهی یگان ها و عملیات نظامی داعش در سوریه و عراق بر عهده افسران ارشد و باتجربه بعثی است.

بر اساس دستور ویژه همین افسران سابق گارد ریاست جمهوری صدام، هیچ یک از اعضای بعثی داعش نباید زنده به دست ارتش یا مردم عراق بیافتند و اجساد آنها نیز، نباید قابل شناسایی باشد تا نهادهای اطلاعاتی و امنیتی عراق نتوانند با شناسایی هویت آنها، دوستان و افراد و اماکن مرتبط با آنها را ردگیری کنند.

بعثی ها در شرایطی اقدام به بریدن سر اجساد و مجروحان خود کرده اند که نسبت به شناسایی سایر اجساد، از جمله سعودی ها، چچنی ها، قفقازی ها و ... چنین حساسیتی ندارند و مدارک شناسایی آنها نیز، همراهشان است.

به گفته رزمندگان سپاه بدر، این روش را افسران بعثی از اعضای گروهک منافقین آموخته اند. فریب خوردگان گروهک رجوی هنگام عملیات تروریستی علیه مرزبانان ایرانی و نیز، در زمان کشتار کردها و سرکوب قیام شیعیان عراق علیه صدام، دستور داشتند هنگام عقب نشینی، با بریدن سر و یا منفجر کردن نارنجک در مقابل صورت کشته شده ها و حتی مجروحانی که قادر به فرار نبودند، اجساد آنها را غیرقابل شناسایی کنند.

پیش از این، اخباری درباره حضور آدمکش های گروهک منافقین در اربیل، برای ارتباط و همکاری با نمایندگان و متحدان داعش در شمال عراق منتشر شده بود.

چند ماه قبل نیز، مریم عضدانلو قجر (رجوی) همسر مشترک مسعود رجوی و معاونش مهدی ابریشم چی، که خود را رئیس جمهور منتخب مردم ایران تا آخرعمرش می داند، برای مطرح کردن خود در رسانه ها، در هتلی در فرانسه، با سرکرده تروریست های سوری ملاقات و با آنها اعلام اتحاد کرد و پس از حمله داعش به موصل نیز، بلافاصله خود را به خلیفه داعش چسباند و اعلام کرد ما هر دو به دنبال یک چیز هستیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خضریان: دلیل اصلی استیضاح میدری، ناکارآمدی مدیریتی و انتصابات سفارشی است
اشتباه برای علی کریمی؛ تاوان برای همه
احتمال فعالیت مجازی مدارس در برخی مناطق جنوبی کشور
برداشت بی‌رویه از آب‌های زیرزمینی منجر به فرونشست تخت جمشید شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ایران؛ دلار ۱۶۸ هزار تومان شد
خانوارهای دارای ۵ معلول طی ۳ ماه صاحب خانه ویلایی می‌شوند
کمک بیش از هزار میلیارد تومانی خیرین به دانشگاه تهران طی ۱۱ سال
واکنش چین به تحریم‌های غیرقانونی آمریکا علیه ایران
۲۵۰۰ دانشجو در سراسر کشور وام شرافتی دریافت می‌کنند
روایت هجرت بانویی از خاندان عصمت که قم را به جهان شهر تمدنی تبدیل کرد
ابهام در اجرای سقف ۲۵ درصدی اجاره‌بها
جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان
حرم مطهر رضوی در سوگ «اُخت‌الرضا» غرق در ماتم است
نشانه‌ای از اقامت ۱۷ روزه حضرت معصومه(س) در طراحی گنبد حرم
حمله دشمن به بیش از ۲ هزار نقطه زیرساختی
نشست سازمان ملل فرصتی است برای بیان مظلومیت و اقتدار ایران
تست موفق سلاح جدید سپاه برای هدف قرار دادن ناو هواپیمابر آمریکا
محضر اِفاده و استفاده / رفتار متواضعانه و پدرانه
رویترز: اروپا به شدت با کمبود سوخت جت روبرو است
حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر غزه
تجاوز نظامی مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top