تاریخ انتشار: پنجشنبه 1393/06/13 - 08:51
کد خبر: 141059

معاونت فرهنگی یا لانه پرورش فتنه‌گران در دانشگاه آزاد؟!

خبرنامه دانشجویان ایران: معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد چرا فعالان سیاسی و رسانه‌ای فتنه را به خدمت می‌گیرد؟!

وب‌سایت الف ضمن طرح این سؤال از طه هاشمی معاون دانشگاه آزاد نوشت: این روزها دانشگاه آزاد اسلامی و اتفاقات پیرامون آن در صدر اخبار رسانه‌ها قرار گرفته است از موضوع جشن تولد هشتاد سالگی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و چاپ ویژه‌نامه «یک آخوند متفاوت» توسط روزنامه فرهیختگان ارگان این دانشگاه- که بلافاصله از دکه‌ها جمع‌آوری شد- گرفته، تا بازداشت اخیر عمار کلانتری سردبیر خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی (آنا)، همه و همه نشان از این دارد که دانشگاه آزاد به حاشیه و بیراهه رفته است و در اداره امور خود از ثبات برخوردار نیست و نشانه‌هایی از چند مدیریتی در آن مشاهده می‌شود.

الف می‌افزاید: همین چند ماه پیش بود که انتصاب عبدالحسین هراتی، یکی از فتنه‌گران سال 88، به سمت مدیرکلی اسناد و مدارک دانشگاه آزاد اسلامی چنان جنجال‌برانگیز شد که مسئولان دانشگاه‌ آزاد را مجبور به پاسخگویی کرد و در نهایت با فشار مجلس و رسانه‌ها مجبور به عزل هراتی شدند. همان زمان طه هاشمی معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و جانشین رئیس دانشگاه در شورای راهبردی ارتباطات و اطلاع‌رسانی این دانشگاه که به این فرد حکم داده بود اعلام کرد بنده هیچگونه شناختی از هراتی نداشتم و او از داخل دانشگاه به من معرفی شد. بحث بر سر این که چه کسی هراتی را به طه هاشمی معرفی کرده است چنان بالا گرفت که بالاخره معرف هراتی سر از مجمع تشخیص مصلحت نظام درآورد و هاشمی در صحبت‌هایی، از سابقه این فرد هتاک به امام خمینی(ره) اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت ایشان با مراجعه به دفتر بنده جویای کار بوده است! در هر حال با عزل هراتی و بعد بازداشت وی این غائله ختم شد. اگر چه هنوز پرونده وی مفتوح است و در دست بررسی مقامات قضایی است.

الف تصریح کرد: اما در مورد عمار کلانتری سردبیر خبرگزاری آنا قضیه فرق می‌کند. کلانتری که در اواخر سال 92، با حکم طه هاشمی معاون فرهنگی این دانشگاه، و کسی که به عنوان جانشین رئیس دانشگاه در شورای راهبردی ارتباطات و اطلاع‌رسانی، مسئولیت مستقیم رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی را بر عهده دارد سردبیر خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی شد، آشنای طه هاشمی بود و برخلاف مورد مربوط به هراتی، طه هاشمی، کلانتری را از زمان دانشجویی می‌شناخت، از پیشینه او مطلع بود، از هفت ماه محکومیت قطعی‌اش نیز خبر داشت و می‌دانست که کلانتری از بازداشتی‌های فتنه سال 88 است و بیشترین اتهامات وی نیز در حوزه رسانه است؛ پس چگونه است که او را در پست مدیریتی حساسی مانند سردبیری یک خبرگزاری، آن هم دانشگاه آزاد اسلامی می‌گمارد؟! آیا آقای طه هاشمی به عواقب این انتصاب فکر نکرده یا با برنامه‌ریزی و هدف مشخصی، از این فرد که مدیریت رسانه‌های زنجیره‌ای و سایت‌هایی چون آینده‌نیوز، بازتاب امروز و... را در کارنامه خود دارد، در این سمت استفاده کرده است. بماند که مریم- ج سرپرست فعلی خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی نیز از خبرنگاران روزنامه‌های زنجیره‌ای اصلاح‌طلبان و از همکاران سابق فواد صادقی و عمار کلانتری در سایت‌های فیلتر شده آینده‌نیوز و بازتاب امروز و... می‌باشد. و از این حیث، روزنامه فرهیختگان هم نیازمند توجه ویژه و جدی است و دانشگاه آزاد یا باید فکری به حال آقای طه هاشمی کند یا فکری به حال رسانه‌های متبوع.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
ناشناس
1393/06/13 - 21:55

برید ببینید در ایسکانیوز چه خبر است. بدتر از اون هست که فکرشو بکنید.
معرفی کسب و کارها
موج انتقادات شدید از ماکرون به دلیل انتشار یک تصویر
فرید زکریا: جنگ ایران اعتبار آمریکا را فرسوده و متحدانش را دور کرد
روزنامه عبری اعتراف کرد؛ شکست‌های پی‌درپی ترامپ مقابل ایران
محدود شدن اهداف آمریکا؛ چگونه تیم ترامپ مقابل ایران عقب‌نشینی کرد؟
محدود شدن اهداف آمریکا؛ چگونه تیم ترامپ مقابل ایران عقب‌نشینی کرد؟
فرار خفت‌بار از افغانستان؛ چرا واشنگتن به شکست در جنگ‌ عادت کرده است؟
فرار خفت‌بار از افغانستان؛ چرا واشنگتن به شکست در جنگ‌ عادت کرده است؟
قطع خطوط امدادی اوکراین با حمله روسیه به بنادر
نارضایتی مردم آمریکا از ترامپ در حوزه اقتصاد و جنگ علیه ایران
حملات موشکی و پهپادی جدید یمن علیه مواضع دشمن در «المخا»
وزرای پیشنهادی دفاع و اطلاعات چه زمانی به مجلس معرفی می‌شوند؟
هشدار ایران به کویت درباره سرنوشت ۴ اسیر
معاون اول قوه قضاییه: شهرک‌های صنعتی نباید به گسل نارضایتی تبدیل شوند
واکنش دستگاه قضائی به زورگیری از یک خانم در صفادشت
ستادکل نیروهای مسلح: تا شکست کامل دشمن آمریکایی کوتاه نخواهیم آمد
ابعاد غافلگیری تاریخی در آسمان اردن
کلیات طرح مقابله با نفوذ بیگانگان تصویب شد
احتمال تغییر در نحوه برگزاری جلسات علنی مجلس
دانشگاه‌های انگلیس روی لبه تیغ
پایان تلخ زندگی استاد کمبریج در میانه جنجال دانشگاهی
هشدار درباره سرعت سالمندی ایران
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
دانشگاه‌های انگلیس روی لبه تیغ
پایان تلخ زندگی استاد کمبریج در میانه جنجال دانشگاهی
توزیع کارت کنکور از فردا
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری وزارت بهداشت از امروز
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
آغاز سال تحصیلی دانشگاه تهران از ۴ مهر/ تصمیم‌گیری درباره نحوه حضور دانشجویان
آقامیری: هدفمندسازی یارانه تغذیه دانشجویان نیازمند مطالعه و اجرای دقیق است
اختلال موقت در درگاه پرداخت آزمون‌های علوم پزشکی
دانشجویان، هوش مصنوعی را به جای خود سر کلاس می‌فرستند!
شکایت جنجالی علیه دانشگاه کلمبیا
شنبه آخرین مهلت ثبت‌نام در ۵ آزمون علوم پزشکی/ برگزاری آزمون ۲۹ مرداد
آغاز نام‌نویسی بیست‌ودومین فراخوان جذب هیئت علمی پزشکی از فردا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top